Premier League: Everton vs Watford

Recomandarea noastră: 1

Premier League,Eerton, Watford
Everton - Watford
1
1.78
X
3.85
2
4.95

Runda cu numărul 16 se apropie de final.Ultimul meci al acestei etape este partida dintre Eerton vs Watford. Acest meci se anunță a fi unul deosebit de interesant. În ultimele 4 meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de echipa gazdă de acel moment. Observăm că în aceste meciuri contează foarte mult avantajul  propriilor suporteri. Ambele echipe se află într-o destul de slabă astfel că astăzi vor ținti cele trei puncte puse în joc. Țind cont că astăzi sunt destul de puține meciuri, acest joc nu are voie să ne lipsească de pe biletul zilei. Joacă și câștigă alături de noi la pariuri sportive.

Meciul zilei Everton vs Watford

Everton este cotată cu prima șansă la cele trei puncte puse în joc astăzi. Caramelele ocupă poziția a șaptea a xlasamentului după ce au reușit să acumuleze 23 de puncte. Ei sunt la trei puncte distanță de Manchester United care ocupă poziția a cincea. Gazdele partidei de astăzi evoluează  putem spune foarte bine pe teren propriu. Într-un clasament al jocurilor disputate pe teren propriu ocupă poziția a cincea. Cei de la Eerton au pierdut un singur meci acasă în acest seozn. În ultima etapă au remizat contra celor de la Newcastle cu scorulde 1-1. Astfel, astăzi putem spune că sunt dornici de revanșă. Cele mai bune ponturi pariuri sportive le găsești pe Beturi.ro.

Watford, chiar dacă pornește cu șansa a doua este genul de echipă ce poate produce oricând o surpriză în fața oricărui adversar. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 13-a a clasamentului. Forma lor de moment este una cât se poate de slabă. În ultimele trei etape au suferit trei înfrângeri iar astăzi vor încerca să pună capăt acestei serii. Mai mult, două dintre aceste trei înfrângeri au fost suferite fără gol primit  Capoue este singurul absent al celor de la Watford pentru meciurl de astăzi.

Partida dintre Everton vs Watford se anunță a fi una foarte spectaculoasă. Ambele echipe speră să obțină cele trei puncte puse în joc astăzi. Noi, la finalul celor 90 de minute vom paria pe o victorie a celor de la Everton care au o cotă de 1.78. Considerăm ca cele două echipe vor avea foarte multe cornere n acest meci. Astfel vom paria pe faptul că se vor executa peste 10,5 cornere. Acest pariu are o cotă de 2.00 care ne va dubla suma pariată. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă.