Premier League: Bournemouth vs Chelsea

O etapă plină de surprize se desfăşoară în Premier League în acest mijloc de săptămână. Ţinând cont că ieri, Manchester City şi Manchester United nu au reuşit să îşi câştige meciurile ne aşteptăm astăzi la orice rezultate în meciurile programate. Un meci pe care noi în considerăm foarte important este cel dintre Bournemouth vs Chelsea. Acesta este un joc forte important pentru cei de la Chelsea pentru lupta pe care o au de a prinde un loc în BIG 4. Meciul tur din Premier League dintre cele două echipe a fost câştigat de Chelsea cu scorul de 2-0. Pariază şi câştigă cu cele mai avantajoase ponturi pariuri sportive de pe Beturi.ro.

Echilibru între Bournemouth vs Chelsea

Bournemouth pare a fi în acest moment o echipă scăpată de orice fel de griji privind retrogradarea. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziţia a 12-a a clasamentului după ce au acumulat 30 de puncte. Ei vin după un succes contra celor de al West Ham cu scorul de 2-0. Faptul că nu au presiune poate fi un mare avantaj pentru ei. În faţa propriilor suporteri evoluează foarte bine. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu ei ocupă poziţia a 6-a ceea ce este foarte bine. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt pe Beturi.ro.

Chelsea vine din postura de favorită şi are nevoie să se impună. Este foarte aşteptat debutul lui Higuain în Premier League şi cum se va integra el în echipa celor de la Chelsea. Oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a patra a clasamentului. Ei au reuşit până acum să acumuleze 37 de puncte. Elevii lui Sarri au nevoie de cele trei puncte pentru a se distanţa de poziţia a cincea care este ocupată de Arsenal. În ultimul meci jucat în deplasare, Chelsea a fost învinsă clar de Arsenal cu scourl de 2-0. Bournemouth vs Chelsea este un meci foarte interesant. Cota de 1.64 ni se pare a fi un ace nu trebuie ratată. Plusul de motivaţie dar şi de valoare al celor de la Chelsea credem că va aface diferenţa.Putem paria şi pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.90 care pentru un asemena pariu este destul de mare în opinia noastră. La o cotă de 3.00 putem paria că Higuain va debuta cu gol în Premier League la noua sa echipă. Ţine cont de sfaturile noastre şi pariază în fiecare zi.