Premier League: Arsenal vs Newcastle

Runda cu numărul 32 din Premier League se va încheia cu un meci foarte interesant. Pe Emirates, Arsenal va primi vizita celor de la Newcastle. Acest meci este unul foarte important pentru cei de la Arsenal în condițiile în care se luptă pentru un loc din UEFA Champions League. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat de cei de la Arsenal cu scorul de 2-1. Ne așteptăm la un meci foarte spectaculos între 2 echipe ce practică un fotbal bazat pe ofensivă. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt pe Beturi.ro zi de zi.

Fotbal spectacol în Arsenal vs Newcastle

Arsenal pornește din postura de mare favorită în partida din această seară. Tunarii ocupă poziția a 5-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 60 de puncte. Ne așteptăm ca în partida de astăzi cei de la Arsenal să fie foarte motivați în condițiile în care dacă vor învinge vor trece pe poziția a 3-a a clasamentului. Ei vor depăși pe Manchester United și Tottenham. 4 victorii și un rezultat de egalitate au înregistrat cei de la Arsenal în ultimele 5 etape disputate. Pentru jocul de astăzi tunarii nu se vor putea baza pe Bellerin, Holding, Torreira si Welbeck. Pariază pe cele mai bune ponturi pariuri fotbal și o să câștigi alături de echipa noastră.

Newcastle este echipa fără presiune în partida de astăzi. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a 14-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până acum 30 de puncte. Înainte de pauza competițională au fost într-o formă foarte bună. În ultimele 3 runde au înregistrat 2 victorii și un rezultat de egalitate. Pentru meciul din acestă seară, Newcastle nu va avea nici un jucător important indisponibil. Astfel că oaspeții pot spera la un rezultat bun.

Arsenal vs Newcastle este un meci ce ne va ține foarte aproape de micul ecran. Victoria celor de la Arsenal ne va aduce o cotă de 1.40.  În opinia noastră aceasta este una foarte avantajoasă. Ne așteptăm la un meci foarte spectaculos din punct de vedere ofensiv. Astfel că la o cotă de 2.00 vom paria pe faptul că se vor înscrie peste 3,5 goluri. Pentru acest meci putem merge și pe un pariu combinat pontrivit căruia Arsenal va câștiga și se vor marca peste 3,5 goluri. Acest pont ne va aduce o cotă de 2.20. Pariază și câștigă alături de noi.