Predicții tenis live

Tenisul sau ,,sportul alb” cum mai este cunoscut este din ce în ce mai popular în rândul pariorilor. Cum era normal el ocupă un loc important în oferta caselor de pariuri, atât pre-match cât şi live. Tenisul ne propune jucători emblematici care sunt încă în activitate ca Roger Federer, Rafael Nadal sau Novak Djokovic. Să vedem dacă te vor ajuta aceste predicții tenis.

România a scris şi ea o filă în istoria acestui sport prin Ilie Năstase, Ion Ţiriac şi în present prin Simona Halep pe care o urmărin meci de meci cu sufletul la gură. Pagina noastră Beturi.ro vă oferă un articol referitor la pariuri tenis live. O să vă arătăm cum să vă alegeţi cele mai bune predicţii tenis dar şi să nu cădeţi în capcanele caselor de pariuri. Vom proceda asemănător cu modul în care am procedat cu pariurile live pe fotbal.

Ofertele caselor de pariuri cu opțiunea live-betting este din ce în ce mai bogată. Acest lucru înseamnă că în ţara noastră se joacă din ce în ce mai mult pe acest sport. Înainte de a paria trebuie să ştim să ne alegem cele mai bune ponturi pariuri tenis şi abia apoi să plasăm pariul.

Tenisul este văzut de foarte multă lume ca o sursă rapidă de a face bani, dar trebuie să fim foarte atenţi şi foarte chibzuiţi, atunci când alegem cele mai bune predicţii tenis. Opţiunile de pariere pentru tenis sunt multiple la fiecare meci.

Alegerea celor mai bune ponturi pariuri tenis

În ziua de astăzi putem afla predicţii tenis de la oricine. Majoritatea pariorilor sunt familiarizaţi cu acest sport şi fiecare crede că poate oferi un sfat sau un pont. În plus, sunt foarte multe site-uri care oferă pronosticuri dar ceea ce este cel mai important este că trebuie să trecem, pariul prin filtrul minţii noastre.

Atunci când alegem un pont pentru acest sport este foarte important să ţinem cont de o serie de factori. În primul rând trebuie să ne uităm la poziţiile din clasament, acestea ne pot face o primă părere despre adversari. Apoi trebuie să avem în vizor rezultatele directe, dar şi forma din ultima perioadă a jucătorilor. Chiar dacă un jucător/jucătoare se află pe o poziţie superioară în clasamentul ATP sau WTA, dar vine după o accidentare, el sau ea pot face un meci slab. Orice detaliu îşi poate pune amprenta asupra evoluţiei unui jucător.

La pariurile tenis live lucrurile se schimbă. Pe lângă aceşti factori mai trebuie să avem în vedere şi alţii. În primul rând pentru a avea şanse să alegem predicţii tenis corecte trebuie să urmărim meciul. Un jucător, care era favorit înaintea partidei poate să fie într-o zi mai proastă şi astfel putem profita de cote dar şi de forma lui de moment.

În timpul meciului un jucător îşi poate ieşi din fire, sau se poate enerva din cauza unei decizii a arbitrilor. Dacă un jucător nu este în ,,apele” lui putem profita. Este aproape imposibil să pariem pe predicţii tenis live fără a urmări un meci deoarece pe termen lung nu vom avea profit.

Predicții tenis live

Cele mai multe meciuri de tenis sunt disponibile pentru parierea live. Pariuri live tenis au o ofertă din ce în ce mai bogată. De la jucătorul care va câştiga meciul până la cine va câştiga un anumit punct din meci. Referitor la rezultatul final al partidei putem face o corelaţie între predicţii tenis înainte de start şi scorul din momentul în care alegem să pariem.

Un tip de pariu foarte popular pe tenis este cel over/under. Acest pariu poate fi jucat şi la numărul seturilor cât şi la numărul de game-uri ce se vor disputa în meci. De obicei over/under la seturi este peste 2,5 în turneele obişnuite iar în cele de Mare Şlem peste 3,5 sau 4,5 seturi. Desigur că vorbim de turneele masculine unde se joacă și pe sistemul 3 seturi din 5. O ofertă tentantă de pariuri tenis găsești la Unibet.

Pariuri over/under

Over/under numărul de game-uri poate fi o piaţă de pariuri de pe urmă căreia putem să câştigăm. Când un jucător are un start de meci foarte bun atunci numărul total de game-uri din meci scade destul de mult. În acel moment putem paria pe revenirea adversarului şi implicit ar fi un număr mare de game-uri.

Foarte multe reveniri sunt în tenisul feminin, astfel că pariurile pe over/under pot fi foarte profitabile în turneele WTA dacă ştim cum să facem cele mai bune predicţii tenis. Un alt pariu over/under specific tenisului este numărul de game-uri într-un set.

Când se întâlnesc doi jucători care servesc foarte bine sunt toate şansele să avem un meci cu multe game-uri şi chiar şi tie-break dacă vrem să pariem. Acest lucru înseamnă că trebuie să fim foarte atenţi atunci când analizăm cei doi jucători.

Alte pariuri tenis live

Aşa cum am mai spus tenisul, este un sport ce ne aduceprofit dar şi putem pierde sume importante. Oferta bogată pentru pariuri live pe tenis ne face să avem de unde alege.  Un tip de pariu ce ţine de hazard este cel pe cine va câştiga următoarele puncte din anumite game-uri.

De exemplu: putem paria pe jucătorul ce va reuşi să câştige primul punct dintr-un anumit game. Dacă pariem contra jucătorului ce serveşte cotele sunt destul de mai dar acest pariu, aşa cum am mai spus ţine de hazard şi de inspiraţia de moment a pariorului. Nu există nici o statistică şi nici predicţii tenis, referitoare la acest tip de pariu nu se pot face.

Predicţii tenis pe handicap

Am vorbit despre majoritatea tipurilor de pariuri live pe tenis. Nu aveau cum să lipsească din cadrul articolului nostru, predicţiile pariuri pe handicap. Pariurile pe handicap sunt întâlnite în majoritatea sporturilor dar o să vorbim despre ele şi pentru tenis. Cele mai des pariate sunt cele pe handicap număr de game-uri.

predicții pariuri

Acest tip de pariu ne poate înşela uneori deoarece, un jucător care are un start bun de meci va primi un handicap număr game-uri destul de mare. Este posibil ca el să nu ţină întreaga partidă ritmul startului de meci. Aceste pariuri live pe tenis sunt uneori destul de riscante dacă nu ştim să alegem corect piaţa de pariere.

 Toate pariurile ne pot duce la profit sau la pierderi. De aceea trebuie să fim foarte atenţi atunci când pariem şi suma pe care o pariem. Tenisul, aşa cum am mai spus, poate fi o cale spre îmbogăţire dacă ştim să pariem responsabil. Cele mai bune ponturi pariuri live sunt cele alese de noi.

Sperăm că în cadrul acestui articol v-aţi făcut o părere concretă asupra pariurilor live pe tenis care sunt într-o creştere destul de mare pe piaţa pariurilor dn ţara noastră. Stai pe Beturi.ro pentru că vor urma şi alte articole foarte interesante care te vor ajuta să câştigi la pariuri.