Predicții pariuri

afla si tu predictii pariuri online

În general aceste predicții pariuri sportive sunt importante pentru orice persoană care iubește să joace, din dorința de câștig. De aceea, ori de câte ori vei face o miză mare, mai mult ca sigur va trebui să adopți și cea mai bună strategie, să cunoști cotele și să calculezi care este probabilitatea implicită. În funcție de aceste lucruri îți vei da seama de câștigul aproximativ pe care trebuie să îl aștepți.

Ori de câte ori faci cele mai bune predicții pariuri sportive te vei apropia mai mult de șansele de câștig.

Calculul probabilităților implicite, căci despre acest lucru este vorba, este foarte important mai ales că el evidențiază cât de aproape sau cât de departe te poți situa de câștig. Cu cât vei cunoaște mai bine cum anume să calculezi probabilitatea implicită cu atât vei putea să îți orientezi miza în cea mai potrivită direcție, astfel încât să câștigi.

Pentru cele mai bune predicții pariuri trebuie să cunoști și să înțelegi cotele de pariuri. Acestea sunt foarte importante pentru că cu ajutorul lor vei reuși să calculezi care sunt riscurile la care te expui și mai ales să pui în aplicare acea strategie de pariuri care ți se pare cea mai avantajoasă.

Despre cotele de pariuri se spune că există de foarte mult timp, astfel că s-au remarcat cotele fracționare, zecimale și cotele Moneyline. Alături de cotele de pariuri s-a identificat o linie a probabilității implicite, interesant de calculat, și care arată care ar fi șansele de câștig ale jucătorului. De aceea, dacă ești un jucător novice este interesant ca mai înainte de a miza mult pe echipa favorită să încerci să înțelegi strategia pariurilor sportive, să cunoști cotele, să studiezi rezultate meciuri și să știi să calculezi probabilitatea implicită. Mai apoi, vei identifica șansele de câștig și vei putea face acele predicții pariuri cele mai favorabile.

Categoric, în timp, pe linia probabilității implicite s-au identificat mai multe șanse de reușită ale unui jucător. Pe linia 0 și 1 pot apărea și alte evenimente ce se pot încadra între cele două valori, așa că este bine să cunoașteți cât mai multe lucruri despre cote sau despre anumite circumstanțe ce se pot ivi. O astfel de atitudine din partea unui jucător denotă implicarea și înțelegerea strategiei de  predicții pariuri, astfel încât să maximizați cât mai mult șansele de câștig.

Ca atare, ori de câte ori vei reuși să cunoști care sunt probabilitățile implicite, raportate la cote, vei reuși să estimezi care este cea mai bună strategie pe care o poți urma pentru ca șansele tale de profit să crească considerabil.

Atunci când vei neglija probabilitățile implicite sau nu vei încerca să le cunoști mai mult ca sigur șansele tale de reușită sunt minime.

DESPRE COTE, PROBABILITATE IMPLICITĂ ȘI PREDICȚII PARIURI

Cotele se împart așadar în trei categorii: cote zecimale (cota europeană) care reprezintă un număr mai mare sau egal cu 1, însă nu întotdeauna un număr întreg – de exemplu: 1,65, cota fracționară care este determinată de o fracție indivizibilă (de exemplu 3/2) și cota Money Line sau cota americană care este determinată printr-un număr întreg pozitiv sau negativ (de exemplu -160 sau +240).

Pentru a ajunge la acele predicții pariuri sportive cele mai bune este ideal să cunoști ponturi pariuri și cotele și să le convertești pe acestea în probabilități implicite.

De exemplu, dacă pentru o cotă zecimală de 1,45 pentru reușita echipei favorite, atunci vei primi 0.45 la fiecare 1,00 pe care îl vei paria, atunci când echipa va câștiga.

Probabilitatea implicită a cotei zecimale se calculează ușor și reprezintă 1/cota zecimală. De exemplu, dacă cota zecimală este 1,45, atunci probabilitatea implicită va fi 1/1,45=0,68=68%. De la acest rezultat vei putea face cele mai bune predicții pariuri, știind astfel și cât anume să mizezi pentru a avea șanse de câștig.

Cotele fracționare sunt reprezentate de fracții indivizibile. Dacă le vei cunoaște și înțelege vei reuși să calculezi ușor probabilitatea implicită și astfel să poți face cele mai bune predicții pariuri care să îți asigure șansele de reușită. De exemplu, la o cota de 3/2 vei primi 3 unități la fiecare 2 unități pe care le vei paria. De exemplu, dacă vei paria 2000 lei, vei primi înapoi 3000 lei. Probabilitatea implicită de această dată se calculează cu numitorul împărțit la numitor plus numărător. De exemplu: 3/2=2/(3+2)=2/5=0,4=40%.

Cotele Money Line sunt cele mai cunoscute cote de pe continentul american. Acestea nu se întâlnesc foarte mult pe continentul european, însă este bine să le cunoști, inclusiv acele predicții pariuri, mai ales dacă vrei să te transformi într-un jucător profesionist.

Cotele Money Line sunt formate întotdeauna din numere întregi pozitive sau negative. De exemplu, dacă există o cotă de -180 va trebui să pariezi 180 pentru a câștiga 100 lei. Dacă vei avea o cotă de +180 vei paria 100 lei pentru un câștig de 180 de lei.

Probabilitatea implicită a cotei minus se calculează aplicând formula:

P=(-(cota))/(-(cota))+100.

De exemplu, pornim de la cota -180 și vom calcula astfel: (-(-180)/((-(-180))+100=180/280=0,64=64%.

Probabilitatea implicită a cotelor plus se calculează după următoarea formulă:

P=100/(cota +100).

De exemplu, la cota +180, vom calcula astfel: P=100/180+100=100/280=0,35=35%.

Așadar, cunoașterea modului de calcul al probabilităților implicite oferă jucătorului cele mai bune predicții pariuri, aducându-l mult mai aproape de câștig.