ATP
25.03.2022
Miami
Diego Schwartzman
Thanasi Kokkinakis
jucator de tenis 1
vs
jucator de tenis 2
Peste 20,5 game-uri
1.55
20:00

Schwartzman – Kokkinakis – Ponturi Pariuri Miami Open – 25.03.2022

Cristi Geiger
24 martie 2022
5/5 - (1 vote)

Săptămâna aceasta a debutat și al doilea turneu Masters al anului, Miami Open, iar noi venim cu mai multe pronosticuri de la partida dintre argentinianul Diego Schwartzman și australianul Thanasi Kokkinakis, din cadrul turului secund a competiției din Florida. Ora de start urmează să fie ulterior stabilită, dar nu mai devreme de ora 16:00, ora României. Meciul poate fi urmărit pe livestreamurile caselor de pariuri online. Mai multe detalii, dar și pariurile pe care ți le-am pregătit, în cele de mai jos.

Nu uita că avem predicții tenis de top și pentru duelul new-wave Ruusuvuori – Sinner!

Schwartzman – Kokkinakis – informații și statistici Miami Open

  • Diego Schwartzman nu a avut un parcurs lung la Indian Wells, fiind eliminat în turul trei de către John Isner.
  • Argentinianul nu a avut cel mai bun start de sezon. El speră să ridice ritmul în perioada următoare și de ce nu, chiar cu rezultate mai bune la Miami.
  • Kokkinakis a fost surpriza plăcută a startului de sezon. Apoi australianul a dezamăgit la Australian Open, fiind eliminat în turul inaugural.
  • Thanasi vine după trei victorii consecutive în Florida și speră la o victorie contra unuia dintre cei mai bine contați jucători din circuit.

Schwartzman – Kokkinakis – Ponturi tenis Miami Open

  • Victorie Schwartzman, la o cotă de 1,87 oferită de către cei de la Unibet pariuri sportive. La momentul actual, sud-americanul este jucătorul mai bun, mai valoros. Chiar dacă forma de moment nu e cea mai bună, credem că micuțul argentinian se poate impune în confruntarea Schwartzman – Kokkinakis.
  • Total game-uri meci – pest 20,5, la o cotă de 1,55 oferită de către cei de la Fortuna pariuri online. Nu poate fi trecută cu vederea forma bună pe care australianul o traversează. Astfel, vom miza pe un meci strâns și disputat între Schwartzman – Kokkinakis.

Schwartzman – Kokkinakis – forma de moment a argentinianului

Diego Schwartzman nu s-a ridicat la nivelul scontat în primele trei luni ale noului sezon. Argentinianul nu a mai reușit să obțină rezultatele dorite și nu a mai etalat jocul unui jucător de top 20.
Sigur, pe zgură, suprafața de bază a sud-americanului și locul unde s-a remarcat Diego, rezultatele au fost cât de cât ok. Dacă punem la socoteală faptul că Schwartzman are o semifinală, Cordoba și două finale consecutive, Buenos Aires și Rio de Janeiro, ATP 500.

E drept că finalele au fost pierdute în fața unor jucători de top și care se mișcă extrem de bine pe suprafața roșie. Casper Ruud în capitala Argentinei și Carlos Alcaraz la Rio. De fiecare dată însă, sud-americanul a încercat să lupte de la egal la egal, dar a fost nevoit să se recunoască învins.

Pe hard a fost problema în acest sezon, suprafața pe care Diego a obținut rezultate bune în ultimii ani. Eliminare în turul doi la Australian Open și de asemenea tot după doar al doilea meci a fost eliminat și la Indian Wells.
Diego Schwartzman nu a disputat multe meciuri pe ciment în acest sezon. Doar două turnee în Australia și primul masters al anului. Însă chiar și în aceste condiții, cu puține meciuri disputate, așteptările tot erau mai mari din partea sud-americanului. Va reuși argentinianul să se impună în duelul Schwartzman – Kokkinakis?

Forma de moment a australianului

Cum ziceam ceva mai sus, Thanasi Kokkinakis s-a mișcat senzațional în primele turnee ale anului. E drept, având și publicul de partea sa, Kokk a făcut semifinale la cele două ediții consecutive de la Adelaide.

Dezamăgirea a venit imediat, cu eliminarea în turul inaugural de la Australian Open, unde Thanasi a cedat în fața lui Yannick Hanfmann, un jucător deloc bine cotat și sub potențialul australianului. Până la primul masters al anului, Kokk a mai jucat doar la Delray Beach, dar și acolo parcursul a fost unul scurt, după ce jucătorul de la Antipozi a cedat în primul tur contra lui Sebastian Korda.

La Indian Wells, aventura a fost relativ scurtă, dacă nu punem la socoteală parcursul din calificări, acolo unde australianul nu a avut nici o problemă și nu a cedat set în cele două meciuri preliminare. În schimb, Thanasi a cedat din nou în fața lui Korda.

Acum Kokkinakis e într-o postură oarecum asemănătoare. Cu două victorii lejere în rundele preliminare, australianul a trecut de primul tur, tot în urma unui succes clar, 6-4, 6-2 cu Richard Gasquet și abordează cu mare încredere partida cu Schwartzman. Poate bifa o nouă victorie australianul în disputa Schwartzman – Kokkinakis?

Meciuri directe – Schwartzman – Kokkinakis

Va fi primul duel direct între cei doi jucători.

Pronosticuri Schwartzman – Kokkinakis – Tenis Miami Open 2022

  • Victorie 2-0 Diego Schwartzman, la o cotă de 2,87 oferită de către cei de la Betano pariuri România. Mergem pe o cotă mare, dar cu șanse bune de reușită. Chiar dacă forma din California nu a fost bună pentru argentinian, noi credem că Diego are capacitatea necesară de a ridica nivelul jocului și de a se impune în minimum de seturi în confruntarea Schwartzman – Kokkinakis.

Concluzii

Schwartzman – Kokkinakis e unul din meciurile interesante din turul secund de pe tabloul masculin de la Miami. Argentinianul e în căutarea unei forme mai bune, dar adversarul se anunță unul complicat. Poate sud-americanul să câștige meciul de debut din acest sezon din Florida? Reușește surpriza australianul? Vom vedea cel puțin 21 de game-uri în această partidă? Răspunsurile, vineri, după ora 16:00.

Nu uita că pe BETuri.ro ai multe alte analize din care te poți inspira. Din play-off-ul barajului pentru Mondiale vin Italia – Macedonia de Nord, Portugalia – Turcia, Suedia – Cehia și Țara Galilor – Austria, dar și alte dispute, din alte zone, tot pentru calificarea la turneul final din Qatar, Ghana – Nigeria sau Camerun – Algeria.

Te așteptăm și pe canalul nostru de Telegram, unde zilnic poți găsi cele mai noi pronosticuri și bilete. Dar și pe grupul de Facebook! Mult succes și la cât mai multe pariuri câștigătoare!

Alte ponturi utile:

jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
23.05.2022
Roland Garros
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
13.05.2022
Roma
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
11.05.2022
Roma
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
10.05.2022
Roma
jucatoare de tenis 1 jucatoare de tenis 1
WTA
07.05.2022
Madrid