big
NiP
BLAST Premier Spring Groups 2022
28.01.2022
Peste 25,5 Runde pe Harta 1
1.51
17:00 - Twitch

NiP vs BIG | Ponturi Pariuri BLAST Premier Spring Groups 2022

Ultimul update pe: mai 31, 2024
Rate this post

Bine ai revenit pe beturi.ro. Pe lângă cele mai bune cote și ponturi pariuri pentru sporturile clasice, îți oferim același lucru și pentru sporturile electronice. Scena de eSports devine din ce în ce mai apreciată de către pariori, iar casele de pariuri oferă cote excelente. Astfel, noi ți-am pregătit analiza partidei NiP vs BIG din cadrul turneului BLAST Premier Spring Groups 2022. Tot pe site mai găsești și analiza partidei G2 vs Complexity.

Cum se va desfășura turneul BLAST Premier Spring Groups 2022

Turneul este organizat într-o formulă destul de simplă, iar meciurile se vor disputa în sistemul de BestOf3 (Cea mai bună echipă din 3 mape). BLAST Premier Spring Groups începe cu etapa de Group Stage, formată din 3 grupe. Apoi, în funcție de rezultate, fiecare organizație se va duce în Lower Final sau Upper Final. Fiecare dintre aceste grupe va avea câte o echipă câștigătoare.

Turneul BLAST Premier Spring Groups 2022 este cel mai important eveniment pentru acest început de an. Unumăr de 12 echipe de top vor participa la acest eveniment. Suma totală pentru premii este de $177,500 și va fi distribută între organizații, în funcție de clasament. BLAST Premier Spring Groups se va desfășura în perioada 28 Ianuarie – 6 Februarie și ne va oferi o mulțime de partide interesante.

Primele 6 echipe se vor califica la turneul BLAST Premier Spring Final, în timp ce restul de 6 se vor califica în etapa de Spring Showdown. Evenimentul are o miză importantă pentru toat echipele, acest turneu fiind foarte apreciat în scena de eSports. Toate echipele ce participă la acest eveniment sunt înscrise în contextul de parteneriat, pe care fiecare organizație l-a semnat alături de BLAST.

Turneul este organizat într-o formulă destul de simplă, iar meciurile se vor disputa în sistemul de BestOf3 (Cea mai bună echipă din 3 mape). BLAST Premier Spring Groups începe cu etapa de Group Stage, formată din 3 grupe. Apoi, în funcție de rezultate, fiecare organizație se va duce în Lower Final sau Upper Final. Fiecare dintre aceste grupe va avea câte o echipă câștigătoare.

Cote & Ponturi pariuri NiP VS BIG

Pentru ponturi pariuri NiP VS BIG ți-am pregătit mai multe variante. Astfel, pe lângă cele mai bune cote, îți voi oferi și variante prin care poți plasa bilete câștigătoare la MaxBet. Scena de eSports este una dinamică și interesantă, iar acest meci se anunță unul spectaculos. Partida va fi transmisă în direct pe Twitch.

  • Pentru o potențială victorie în meci, NiP are o cotă de 1.91 la MaxBet. BIG a primit de la operator cota de 1.86. Așadar, cotele sunt foarte apropriate, iar această partidă va fi, cu siguranță, una spectaculoasă. Pe lângă multe tipuri de pariuri, putem plasa un bilet și direct pe echipa favorită, reușind astfel să obținem o cotă bună.
  • Total Runde pe Harta 1 vine cu o mulțime de opțiuni de pariuri pentru cote pariuri NiP VS BIG. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.51, respectiv 1.80. De asemenea, pariul Peste 27.5 Runde pe Harta 1 vine la Maxbet într-o cotă de 2.20. Dacă ambele echipe vor reuși să obțină multe runde, putem avea parte de foarte multe opțiuni câștigătoare pentru acest tip de pariu.
  • Lista de ponturi pariuri NiP VS BIG continuă, iar MaxBet ne oferă și alte variante de pariuri. Spre exemplu, putem plasa un pariu direct pe Câștigător de Hartă, Handicap Runde, Prelungiri și multe altele.
  • Pentru ponturi pariuri NiP VS BIG încep cu un pariu destul de apreciat și simplu. Este vorba despre pariul Peste 25,5 Runde pe Harta 1. Astfel, vei obține de la MaxBet o cotă de 1.51. Totuși, dacă echipa ta favorită joacă în acest meci, poți plasa un bilet și direct pe victoria organizației. După cum spuneam, partida va fi echilibrată și pleacă de la 50-50% șanse pentru fiecare dintre cele două echipe.

Statistici echipe NiP VS BIG

NiP se află în acest moment pe locul 6 la nivel mondial. În ultimele trei luni, echipa a obținut o rată de câștig de 47%. Deși nu a fost foarte eficientă și nu a înregistrat multe rezultate excelente, NiP rămâne una dintre cele mai apreciate organizații de eSports. La turneul PGL Major Stockholm 2021, organizația a reușit o clasare pe locurile 5-8.

A urmat apoi evenimentul BLAST Premier Fall Final 2021, acolo unde NiP a fost eliminată foarte rapid, pierzând două meciuri la rând. A urmat apoi pentru echipă turneul IEM Winter 2021, acolo unde NiP a reușit să obțină o clasare foarte bună. Din cele 7 meciuri disputate, organizația a câștigat 5 la număr și a ajuns până în ultima etapă a turneului. Turneul BLAST Premier World Final 2021 a venit pentru echipă cu poziția pe locurile 7-8.

BIG este, de asemenea, o organizație apreciată de eSports. Echipa se află în acest moment pe locul 15 la nivel mondial. Cât despre rata de câștig, organizația a reușit să obțină 47% în ultimele trei luni de eSports. Unul dintre cele mai productive evenimente la care BIG a participat anul trecut a fost DreamHack 2021, acolo unde organizația a ajuns până în etapa de finală, fiind însă învinsă.

Turneul V4 Future Sports Festival i-a adus echipei o clasare pe locurile 3-4, echipa reușind 2 victorii din 3 meciuri disputate. Apoi, evenimentul BLAST Premier Fall Final 2021 a fost unul slab, acolo unde echipa s-a clasat pe locurile 7-8. Apoi, orgaizația BIG a participat și la turneul IEM Winter 2021, obținând locurile 9-12. Pentru Funspark, echipa s-a clasat pe locul 3.

Concluzii NiP VS BIG

Partida dintre NiP VS BIG ne oferă un meci disputat între două echipe experimentate. Avem parte de o mulțime de cote excelente, iar cel mai bun pariu este Peste 25,5 Runde pe Harta 1. Echipa de la beturi.ro ți-a pregătit o analiză completă și obiectivă. Pentru un gram în plus de inspirație, aruncă un ochi și pe Facebook sau Telegram BETuri!

Alte ponturi utile:

gais
aik stockholm
Allsvenskan
22.07.2024
Stadion Gamla Ullevi
lugano
fenerbahce
Champions League
23.07.2024
Stockhorn Arena
red bull bragantino
athletico paranaense
Campeonato Brasileiro Série A
22.07.2024
Nabi Abi Chedid