PGL Major Stockholm
04.11.2021
Heroic
Virtus.Pro
heroic
vs
virtus pro
Victorie Heroic
1.55
17:30 - Twitch TV

Ponturi Pariuri Heroic VS Virtus.Pro – PGL Major Stockholm

Alexandru Lupu
3 noiembrie 2021

Bine ai venit pe BETuri.ro, locul unde primește cele mai bune analize sportive din eSports, și nu numai! Astăzi vom discuta despre partida Heroic VS Virtus.Pro disputată în cadrul turneului PGL Major Stockholm. Echipele Heroic și Virtus.Pro au ajuns în etapa de Playoff-uri își vor disputa meciul într-un sistem de BestOf3. Partida va fi transmisă pe Twitch TV.

Evenimentele din scena de eSports nu au lipsit mai deloc. Titlul Counter Strike Global Offensive a avut o mulțime de turnee interesante de-a lungul acestui an. De la numărul mare de fani, sponsori și echipe, toți acești factori au reușit să crească scena de eSports a jocului.

Turneul PGL Major Stockholm reprezintă cel mai important eveniment al anului. Toate echipele sunt pregătite să se lupte pentru trofeu și sumele excelente oferite de către organizatorii evenimentului.

A început etapa de playoff-uri!

La turneul PGL Major Stockholm au participat un număr total de 16 echipe. Însă doar 8 echipe au ajuns să treacă în etapa de Playoff-uri. Majoritatea meciurilor au avut un sistem de BestOf1 până acum, iar partidele din această etapa încep în BestOf3, cu minimum două hărți disputate per meci.

Turneul PGL Major Stockholm le va oferi echipelor un fond de premiere în valoare de 2 milioane de dolari, devenind astfel cel mai bine plătit turneu de CSGO. Echipa clasată pe prima poziție la finalul competiției va obține suma de 1 milion de euro. Locul secund va fi recompensat cu 300.000 de euro. Locurile 3 și 4 vor obține 140.000 de mii de euro, în timp ce restul baniilor se vor duce la restul echipelor.

În ce sistem se vor disputa meciurile

Până să vedem ce cote și ponturi sunt la meciul Heroic VS Virtus.Pro vă vom prezenta sistemul în care se vor disputa meciurile. Evenimentul Major se va desfășura în perioada 30 octombrie – 7 noiembrie, iar toate meciurile se vor transmite în direct. Cele mai bune organizații din lume vor participa la acest eveniment, iar partidele se vor disputa în sisteme de BestOf1 și BestOf3.

Grupele au început Swiss BestOf1 și vor continua cu Progression & Elimination în sistemul de BestOf3. Apoi, echipele vor avansa în etapa de Play-offs, acolo unde toate meciurile se vor juca strict în BestOf3. Aici, fiecare organizație are dreptul de a își alege mapa preferată.

Cote pariuri Heroic VS Virtus.Pro de la Maxbet

Datorită faptului că ambele organizații au un stil de joc foarte ofensiv, partida se anunță una foarte interesantă și echilibrată. Astfel, beturi.ro îți va prezenta cele mai bune cote de la Maxbet.

  • Virtus.Pro primește o cotă de 2.50 în cazul unei victorii, în timp ce Heroic este favorita evenimentului, cu o cotă de 1.55 la Maxbet. Totuși, forma ambelor echipe este una bună. Deci cel mai probabil, vom avea parte de un meci cu multe partide disputate. Sistemul de BestOf3 se poate duce chiar și pe mapa decisivă, acolo unde ambele echipe au câștigat câte o hartă.
  • Total Runde pe Harta 1 sau 2, vine cu o mulțime de cote excelente pentru cote pariuri Heroic VS Virtus.Pro. Peste 23,5 Runde pe Harta 1 are o cotă de 1.27, în timp ce Peste 24,5 Runde pe Harta 1 a primit de la Maxbet o cotă de 1.38. Pariurile Peste 25.5 și 26.5 Runde pe Harta 1 au o cotă de 1.57, respectiv 1.84.
  • Un tip interesant de pariu, disponibil la Maxbet, este Peste 2.5 Hărți disputate în meci. Astfel, pentru a fi câștigător, este necesar ca ambele organizații să câștige cel puțin o hartă iar partida sa ajungă pe mapa selectată de către robot. Pentru acest tip de pariu pentru Heroic VS Virtus.Pro vom primi o cotă de 1.99 de la Maxbet. Pentru o cotă crescută, pariul Scor Corect 2-1 ne oferă o cotă de 3.60.
  • Pentru cote pariuri Heroic VS Virtus.Pro, Maxbet ne oferă o mulțime de opțiuni și pentru pariul Handicap Runde pe Harta 1. De asemenea, putem alege și câștigătorul rundei de pistoale în prima rundă a meciului. Runde Par / Impar, Cele mai multe kill-uri și multe alte tipuri de pariuri se pot regăsi în oferta celor de la Maxbet.

Predicții pariuri Heroic VS Virtus.Pro

Fiind o partidă ce se va desfășura exclusiv într-un sistem de BestOf3, opțiunile de pariere sunt foarte diversificate. Astfel, îți vom prezenta două pariuri excelente pentru ponturi pariuri Heroic VS Virtus.Pro.

  • Primul tip de pariu pe care ți-l vom prezenta este Peste 25.5 Runde pe Harta 1, pariu ce vine într-o cotă excelentă de 1.57. Indiferent de echipa care va câștiga meciul, dacă ambele organizații vor obține cel puțin 10 runde, pariul va fi validat. Astfel, o partida echilibrată disputată între cele două echipe ne va aduce un pariu câștigător.
  • Heroic este o echipă foarte cu o experiență foarte mare în scena de CSGO și pleacă cu prima șansă în această partidă din PGL Major. Maxbet ne oferă o cotă de 1.55 pentru o potențială victorie a celor de la Heroic, iar pariul este unul destul de bun.

Statistici echipe Heroic VS Virtus.Pro

Heroic se află pe locul 5 în lume și a înregistrat, în ultimele trei luni de Counter Strike, o rată de câștig de 67%. Astfel, organizația a dat dovadă de un stil de joc ofensiv și echilibrat. A învins multe echipe de top și s-a calificat în următoarea etapa a turneului PGL Major.

După ce a trecut de Challengers Stage, cu 3 victorii din 5 meciuri jucate, Heroic a ajuns în etapa grupelor. Acolo unde a obținut 3 victorii din 4 meciuri disputate. Fiind una dintre echipele rămase în competiție, organizația este una dintre favoritele la câștigarea marelui trofeul Major.

Aflată pe poziția a 11-a în clasamentul general HLTV, cu un winrate de 60%, Virtus.Pro este una dintre echipele ce reprezintă regiunea CIS la acest turneu. Organizația a înregistrat 3 victorii din 4 meciuri în etapa de Challengers Stage. În faza grupelor au reușit 3 victorii și 2 înfrangeri. Echipa a reușit să treacă peste multe organizații puternice de CSGO și este gata să demonstreze ce are mai bun.

Concluzii

Pentru ponturi pariuri Heroic VS Virtus.Pro ți-am pregătit două variante de pariere. Prima opțiune este câștigarea meciului de către gazde, în timp ce a doua opțiune vine cu un pariu bazat pe Runde. Partida se anunță una echilibrată și va fi transmisă, în direct, pe canalul de Twitch al organizatorilor.

Dacă eSports nu este domeniul tău, stai fără grijă! BETuri îți pune la dispoziție avancronici,cote și pronosticuri din diverse sporturi precum fotbal, handbal, baschet sau tenis. În această săptămână ți-am pregătit analize de meci pentru partide precum Leicester – Spartak Moscova în Europa League sau Nets – Hawks în NBA. Aruncă o privire și pe Facebook sau Telegram BETuri pentru și mai multă inspirație!

Alte ponturi utile:

los angeles fc minnesota united
MLS
30.05.2024
BMO Stadium
inter miami atlanta united
MLS
30.05.2024
Chase Stadium
chicago fire orlando city
MLS
30.05.2024
Soldier Field
mjallby aif bk hacken
Allsvenskan
29.05.2024
Strandvallen
junior fc Botafogo
Copa Libertadores
29.05.2024
Estadio Metropolitano, Barranquilla
gremio red bull bragantino
Campeonato Brasileiro Série A
01.06.2024
Arena do Gremio, Porto Alegre