ESL Pro League
02.09.2021
Gambit
Liquid
gambit
vs
liquid
Victorie Gambit
1.33
21:00 - Youtube, Twitch

Gambit VS Liquid: Ponturi pariuri eSports și analiză meci – 02.09.2021

Alexandru Lupu
1 septembrie 2021

Salut! Ne bucurăm că ai ales să revii pe site-ul BETuri.ro. Aici vei găsi analize detaliate și ponturi pentru meciurile disputate în scenă eSports pentru titlul Counter Strike: Global Offensive. În analiza de astăzi, vom discuta despre meciul Gambit vs Liquid. Partida se va disputa pe 2 Septembrie la ora 21:00 și poate fi vizionată live pe Twitch.

Nu uita că este și o zi de joi plină de fotbal. Recomandăm în mod special ponturile noastre pentru Islanda – România și Suedia – Spania. Dar mai întăi să vedem ce pariuri eSports putem juca pe disputa Gambit vs Liquid!

Premiile puse în joc & organizare

Turneul ESL Pro League a ajuns la ediția cu numărul 14. Acesta este cel mai mare turneu organizat după această pauză de vara. Organizatorii oferă un fond de premiere în valoarea de 750.000 dolari. Acesta va fi distribuit în felul următor:

 • echipa câștigătoare va primi 175.000 dolari, în timp ce a două finalistă va fi recompensată cu 60.000 de dolari.
 • Locurile 3 și 4 vor primi câte 30.000 dolari de fiecare
 • restul echipelor vor împărți banii în funcție de clasamentul final.

Evenimentul se va desfășura online din pricina restricțiilor de călătorie cauzate de COVID. Fondul de premiere nu este singură motivație a echipelor. Acesta pot fi motivate și de punctele ce vor putea fi acumulate pentru ESL Pro Tour și BLAST Premier 2021. Aceste puncte se vor oferi în baza clasamentului final.

Echipa ce va câștigă turneul își va asigura biletul pentru finală mondială BLAST Premier 2021. Toate meciurile din cadrul ESL Pro League 14 pot fi vizionate live, pe canalul oficial de Twitch al organizatorilor. Haide să vedem cum arată situația în grupe înante de disputa Gambit vs Liquid!

Situația grupelor înainte de meciul Gambit VS Liquid

 • Grupa A este formată din: Heroic, Team Vitality, ENCE, Astralis, Team Spirit și Bad News Bear. Heroic este organizația ce a reușit să se plaseze pe locul 1 în grupa A. Dintre cele 5 meciuri jucate aceștia au reușit să le câștige pe toate, fără nici o singură înfrângere.
 • Grupa B este formată din: OG, forZe, Complexity, Virtus.pro, SINNERS Esports și G2 Esports. OG este liderul grupei B. La fel că și în cazul celor de la Heroic, OG a reușit să câștige toate cele 5 meciuri jucate până în prezent, fără nici o singură înfrângere.
 • Grupa C este formată din: Natus Vincere, FaZe Clan, BIG, mousesports, Fnatic și Evil Geniuses. În fruntea clasamentului pentru grupa C avem două echipe ce se lupta pentru locul 1. Este vorba de Natus Vincere și FaZe Clan, ambele echipe dețîn 9 puncte și totodată, 3 victorii și 1 înfrângere. Rămâne de văzut care va fi echipa ce va reuși să se claseze pe locul 1 în grupa C. Însă, în mod clar, cei de la NaVi sunt favoriții.

Grupa D începe pe 1 septembrie și ne oferă o mulțime de partide interesante!

 • Grupa D: Entropiq, Furia Esports, Gambit Esports, Ninjas în Pyjamas, Team Liquid și Team oNe eSports. Pentru grupa D niciun meci nu a fost disputat până în prezent. Primul meci disputat va fi pe 1 Septembrie, Gambit vs Team One.

Un lucru foarte important este că echipa clasată pe primul loc din fiecare grupă va avansa direct în sferturile de finală. În prima jumătate a lunii Septembrie vor avea loc Play-În-ul și Playoff-urile, iar finalele vor fi disputate pe 12 Septembrie. Dar haide să vedem cotele pentru Gambit vs Liquid!

Pronosticuri Gambit VS Liquid – Ponturi eSports

 • Din analiza cotelor în cazul unei victorii, Gambit sunt în mod clar favoriții acestei dispute. Gambit primește o cota de 1.33 la MaxBet Pariuri în cazul unei victorii, în timp ce adversarii lor de la Liquid primesc o cota de 3.00.
 • Cum suntem învățați de MaxBet, posibilitățile de pariere sunt numeroase si pentru aceasta disputa. Peste 25.5 Runde pe Harta 1 în meciul Gambit vs Liquid primește o cotă de 1.57 la MaxBet, în timp ce peste 26.5 pe Harta 1 are o cotă de 1.85. Cotele sunt similare si pentru Harta 2.
 • Handicap Hărți sau Runde se află de asemenea în oferta de pariere a celor de la Maxbet. Pentru Handicap Hărți, Tot Meciul primim o cota de 1.66 pentru +1.5 pentru Team Liquid. Având în vedere că este primul meci pentru ambele echipe din cadrul acestui turneu ne așteptăm că Liquid să înceapă primul meci cât mai motivați și pregătiți.
 • Aveți posibilitatea de a opta și pentru victoria unei echipe pe fiecare dintre cele 3 hărți, spre exemplu, pentru o victorie în favoarea celor de la Gambit pe Harta 1 primim o cota de 1.45, în timp ce adversarii de la Liquid primesc o cota de 2.58 în cazul unei victorii. Cotele sunt identice pentru toate cele 3 hărți.

Predicții pariuri esports Gambit VS Liquid

Pentru secțiunea Gambit VS Liquid îți voi prezenta, ca de obicei, trei tipuri de pariuri. Deși fiecare tip de pariu vine într-o cotă diferită, toate au o șansă bună de a fi câștigătoare. Le poți combina cu alte pariuri din sport și eSports, sau le poți plasa single. Deși echipa gazda a înregistrat mult mai multe rezultate pozitive, comparativ cu oaspeții, acest turneu este șansa celor de la Liquid să se (re)dreseze în lupta pentru top 10 HLTV.

 • Din punctul nostru de vedere, ne așteaptă un meci Gambit vs Liquid destul de disputat și spectaculos. Primul pariu prezentat de BETuri.ro este unul clasic, și anume Runde pe Harta 1. Pentru 24.5 runde pe Harta 1 primim o cotă de 1.37 de la Maxbet Sport, în timp ce Peste 25.5 runde vine într-o cotă de 1.55. Așadar, și casele de pariuri se așteaptă la o partidă echilibrată, plină de runde și spectacol. Un meci în care echipa pierzătoare va obține minimum 11 runde ne oferă o cotă de 1.86.
 • Al doilea tip de pariu este cea mai sigură variantă pentru această partidă, și anume victoria celor de la Gambit. Acest pariu vine într-o cotă de 1.33 la Maxbet și are mari șanse de a fi câștigător. Gambit a reușit în acest an să devină una dintre cele mai bune echipe din lume, reușind o mulțime de performanțe notabile. Pentru organizația din CIS acest turneu reprezintă un obiectiv major. Suntem siguri că Gambit va oferi un spectacol ofensiv pe cinste, indiferent de adversari.
 • Titlul Counter Strike Global Offensive are o scenă foarte dinamică și spectaculoasă. Acolo echipele încep cu o șansă egală, indiferent de statisticile anterioare. Astfel, îți voi prezenta și pariul Peste 2,5 Hărți, care vine într-o cotă excelentă de 2.11. Pentru ca acest tip de pariu să fie câștigător este necesar ca fiecare organizație din acest meci să câștige minimum câte o hartă, iar meciul să ajungă în prelungiri. Fiecare echipă va avea dreptul de a își alege câte o mapă preferată, iar acest factor poate fi considerat un avantaj.

Statistici echipe Gambit VS Liquid – ESL Pro League Season 14

Rușii de la Gambit se plasează pe locul 2 în clasamentul mondial HLTV cu o rată de succes (WinRate) de 81.8% în ultimele 3 luni de eSports. Partida dintre Gambit și Liquid este prima disputată din grupa D dar și primul meci în care ambele echipe se întâlnesc. Ultimele rezultate pentru Gambit în scenă eSports sunt destul de mediocre. Aceștia au reușit să câștige 2 din cele 4 meciuri disputate la IEM Cologne 2021. Cu toate acestea, pentru acest meci Gambit sunt favoriții fără dar și poate.

Americanii de la Liquid se plasează pe locul 16 în clasamentul mondial HLTV cu o rată de succes destul de modestă, de doar 50%. În ultimele meciuri din scenă eSports, Liquid a pierdut 2 meciuri din 3 în cadrul IEM Cologne 2021 și a părăsit repede competiția după ce au pierdut cu 2-0 în fața celor de la BIG. Meciul Gambit vs Liquid se va disputa în formatul BestOf3, iar patida se anunță una destul de echilibrată și de dinamică.

Concluzii

Partida disputată între Gambit VS Liquid este una dintre cele mai interesane partide disputate în grupa D din cadrul turneului ESL Pro League Season 14. Ambele echipe sunt foarte experimentate și au o forță ofensivă de apreciat, chiar dacă forma celor doua nu este deloc similiară. Astfel, Gambit pleacă cu prima șansă, conform statisticilor și caselor de pariuri.

Totuși, pentru acest meci ți-am pregătit trei tipuri de pariuri, fiecare având șanse bune de a fi câștigător. Single, double, sau cu mai multe evenimente, este decizia ta cum vrei să plasezi aceste pariuri. O zi faină și (e)spor(t) în toate!

Alte ponturi utile:

Parma Sampdoria
Serie B
24.09.2023
Stadio Ennio Tardini
miami dolphins denver broncos
NFL
24.09.2023
Hard Rock Stadium
Bologna Napoli
Serie A
24.09.2023
Stadio Renato Dall'Ara
empoli inter milano
Serie A
24.09.2023
Stadio Carlo Castellani
Torino FC AS Roma
Serie A
24.09.2023
Stadio Olimpico di Torino
Torino – AS Roma – Ponturi Serie A | 24.09.2023
Tibi Demeter
22 septembrie 2023
Sheffield United Newcastle United
Premier League
24.09.2023
Bramall Lane