Ponturi pariuri. Ce strategii de pariere să eviți?

Am tot discutat până acum despre care sunt cele mai bune strategii de pariere pe care trebuie să le urmezi pentru a îți mări șansele de câștig, despre trucuri, sfaturi de urmat și ponturi pariuri, însă nu am vorbit niciodată despre strategiile de pariere pe care ar trebui să le eviți. Dacă ai observant cum continui să pierzi și nu îți poți da seama de ce, citește articolul în continuare și s-ar putea să descoperi că ai folosit până acum o metodă de pariu care ți-a făcut mai mult rău decât bine.

Iată ponturi pariuri pentru a evita următoarele strategii

Pariul ca la loto

Probabil aceasta este cea mai comună metodă de pariere greșită pe care o folosesc cei mai mulți amatori de pariuri sportive, mai ales când vine vorba de cei care pariază la casele de pariuri stradale. În cazul acestei strategii, este vorba despre plasarea unui număr ridicat de evenimente sportive pe un singur bilet, care vor genera cote de oridinul sutelor sau chiar mai mult.

Numele de „pariu ca la loto” sau „metoda loto” vine de la faptul că, în lipsă de ponturi pariuri și informații, pariorii joacă sume mici și așteaptă apoi să se îmbogățească miraculos peste noapte. Șansele de a obține profit sunt foarte scăzute, pentru că jucând astfel banca ta se va goli la un moment dat.

Nu face greșeala asta, urmează ponturi pariuri înainte de a paria: îndicat este să pariezi cât mai puține meciuri pe un singur bilet. Marea majoritate a profesioniștilor joacă pariuri individuale.

Jocul la recuperare

După cum spuneam și într-un ariticol precedent cu sfaturi și ponturi pariuri, metoda jocului la recuperare trebuie evitată dacă vrei să câștigi. Foarte mulți pariori intra în faliment pentru că merg pe ideea „trebuie să iasă până la urmă”. Trebuie să înțelegi că dacă ar fi existat ponturi pariuri 100%, agențiile de pariuri s-ar fi închis acum mult timp.

Pentru că mulți urmează probabilități și ponturi pariuri interpretate greșit, ajung să parieze haotic și să mărească miza în speranța de a recupera cât mai repede ce au pierdut inițial. Este foarte important să înțelegem că 1% șanse nu înseamnă întotdeauna că ceva se va întâmpla fix o dată la 100 de evenimente sportive.

Sfatul nostru este să nu pariezi haotic și să înveți cum să îți gestionezi bugetul.

Metoda Martingale

Probabil că aceasta este cea mai greșită metodă de parieze existentă, dar cu toate acestea foarte mulți cad în plasa ei și o folosesc. De obicei se pariază pe o cotă de 2 și dacă pariorul pierde, va dubla miza până când se va nimeri un câștig. În teorie sună bine, dar adevărul este că toate casele de pariuri sportive evită această metodă, limitând jucătorii. Variația în pariuri este imprevizibilă, așa că nu vom ști niciodată când va apărea și cât vor continua seriile de pariuri pierdute. Concluzia este că, inclusiv dacă nu am fi limitați de casele de pariuri, metoda aceasta ar fi oricum mult prea riscantă.