Pariuri pe box sau cum să câştigi uşor?

Pariuri pe box si cum poti castiga usor

Pariurile pe box sunt cele mai ușoare. Acest lucru se explică printr-un lucru aparent destul de simplu – acela că există statistici clare că jucătorii favoriți ajung în cele din urmă să câștige în circa 50% dintre cazuri.

Având parte și de ponturi pariuri de valoare, există cam tot atâtea șanse de câștig precum sunt cele de pierdere.

Este bine de remarcat că jucătorii de box pot fi favoriții unor campanii media, astfel că de cele mai multe ori aceștia devin favoriți fără niciun argument solid. De cele mai multe ori anumite televiziuni și ziare sportive acordă mult mai multă atenție unui jucător decât celor care ar fi meritat acest lucru. De aceea, cei mai mulți jucători interesați de ponturi pariuri sportive ajung să parieze pe box doar din cele auzite și acest lucru se întâmplă pentru că există anumite campanii formate în jurul unui anumit jucător. Așa că este posibil să pierzi dacă vei urma o astfel de strategie de ponturi pariuri.

Ori de câte ori jucătorii interesați de ponturi pariuri sportive joacă pe un anumit jucător mai slab, iar casa știe acest lucru, aceasta nu va modifica cotele pentru că ar fi contrar rezultatelor pe care ea le așteaptă. Ca atare, chiar dacă va ști că altul va fi cel care va câștiga, casa de ponturi pariuri sportive nu va modifica cotele întrucât astfel va suferi o pierdere și astfel nu va avea de câștigat din pariul respectiv.

Cum să câștigi un pariu pe box?

Lucrurile sunt mult mai simple decât în alte cazuri. Dacă nu te vei lăsa influențat de anumite campanii media realizate pentru sprijinul unui anumit jucător și dacă îți vei asculta teoriile, atunci mai mult ca sigur vei avea șanse mult mai mari să câștigi. Ca atare, vei ajunge la acele ponturi pariuri de valoare care îți vor maximiza șansele de câștig. În plus, la box pariurile sunt mult mai ușoare – ai de plasat o miză fie pe jucătorul 1, fie pe jucătorul 2. De asemenea, ai putea să lărgești șansele de pariu și să mizezi pe runda în care va fi knockout. Cu toate acestea, astfel de strategii nu sunt des utilizate – cei mai mulți jucători mizează pe rezultatul final, mai exact pe jucătorul care va câștiga meciul respectiv.

Chiar dacă, ai parte de ponturi pariuri care iți spun că un anumit jucător a avut un mare palmares de victorii, este posibil ca acesta să nu fie în formă sau jucătorul advers să se găsească într-o formă mult mai bună și astfel să reușească să câștige meciul respectiv. De aceea, mai înainte de a paria este bine să analizezi fiecare jucător, să observi pe cât posibil care sunt șansele reale ale fiecăruia și să te depărtezi de impresiile pur personale sau de atitudinea subiectivă generată de devotamentul față de un anumit jucător. Este bine să analizezi când anume a avut primul jucător acel palmares de victorii, ce ponturi pariuri are, cu cine anume a jucat, care au fost situațiile care au condus în cele din urmă către victorie.

Cotele de pariuri și jocurile de box

Poți plasa mizele de această dată chiar și fără să ții cont de valoarea cotelor pentru că, așa după cum am specificat mai sus, este posibil ca acestea să fie niște cote stabilite în urma unor campanii media. Ar fi indicat ca mai înainte de toate să încerci să afli cât mai multe lucruri despre jucătorii din meciul respectiv. Dacă cotele pe care agențiile de ponturi pariuri și predicții pariuri vor contrazice întru totul părerile tale personale și rezultatul informării tale, ar fi bine să plasezi miza ținând cont de ceea ce ai concluzionat.

Cele mai multe ponturi pariuri pe box ar putea fi influențate de campaniile media, de valoarea cotelor oferite de casele de pariuri, dar și de publicitatea făcută unui anumit jucător. Dacă vei opta să vezi toate aceste lucruri mai înainte de a trece la informarea propriu zisă mai mult ca sigur s-ar putea să optezi pentru jucătorul a căror campanii media sunt mult mai puternice.

Desigur, este bine să cunoști cât mai multe lucruri statistice despre rezultatele meciurilor trecute, să cauți ponturi pariuri, însă cel mai bine ar fi să te informezi privind cât mai multe meciuri cu jucătorii respectivi. Astfel, vei cunoaște cum anume joacă, cât de implicați sunt, care sunt strategiile lor. Mai apoi poți face comparații și vei reuși să realizezi cea mai bună analiză care să te conducă mai aproape de șansele de câștig.

Cu toate că lucrurile sunt simple la jocurile de box în ceea ce privește plasarea mizelor pariurilor sportive, nu întotdeauna jocul este influențat doar de atitudinea jucătorilor. Atitudinea arbitrilor ar mai putea avea influențe asupra rezultatelor finale, astfel că totul ar putea fi schimbat, iar meciul ar putea avea un alt deznodământ, probabil unul la care nu te aștepți. Indiferent cum, pariază pe box dacă cunoști acest sport, dacă te numeri printre cei care urmăresc cu atenție fiecare partidă de box. Rezultatele acestor ponturi pariuri pe box ar putea fi mult influențate de o informare bună din partea jucătorului de pariuri.