Ponturi pariuri la beturi.ro

Cui nu îi place un pont bun? Fie că vorbim despre un meci de fotbal, de tenis, basket sau oricare alt sport, ponturi pariuri sunt bine venite oricând. Cu ajutorul lor putem să ne creştem şansele de câştig şi veniturile. Însă care ponturi sunt bune? Cine dă aceste ponturi? Cât de multă încredere ar trebui să avem în ponturi pariuri sportive ? Vom încerca să răspundem la toate aceste întrebări şi chiar şi mai multe în cele ce urmează. Va recomandăm să citiţi cu atenţie deoarece nu vrem să cădeţi victime ale unor provideri falşi de ponturi care caută să vă golească portofelele!

Care ponturi pariuri sunt bune?

Dacă va aflaţi de ceva timp în lumea pariurilor sportive, fără îndoială că aţi auzit de câteva ori despre oameni ce au plătit pentru a li se oferi aşa zise ponturi ce s-au dovedit a fi false. Pe lângă sumele plătite pentru a li se oferi pontul, aceştia au pierdut şi banii pariaţi pe bilete şi nu ne dorim că acest lucru să vi se întâmple şi vouă.

În primul rând ar trebui să vă gândiţi că nimeni nu poate spune cu exactitate ce se va întâmplă într-un meci. Totul ţine de probabilitate şi într-adevăr unele meciuri par mult mai sigure decât altele. Însă această probabilitate nu poate fi niciodată de 100% ! Concluzionând, niciodată nu trebuie să credem într-un pont orbeşte şi să pariem sume colosale de bani sau sume pe care poate că nu le avem pe aceste ponturi. Cele mai bune ponturi sunt cele date de analişti sportivi! Acestea nu se vor oferi vreodată în schimbul unei contravalori în bani.

Cine dă aceste ponturi pariuri?

Aşa cum am discutat anterior, există scammeri, oameni ce pretind să aibă ponturi 100% sigure şi vor cere sume de bani pentru ele şi analişti sportivi ce în majoritatea timpului vor oferi aceste informaţii în mod gratuit, disponibile pentru publicul larg. Aceştia din urmă sunt fie pariori experimentaţi sau simpli iubitori ai unui sport anume ce se documentează foarte bine în privinţa evenimentelor. Astfel, cunoscând şi cele mai mici detalii, le este mult mai uşor să prezică rezultatul unui eveniment. Adevăraţii tipsteri nu vor pretinde niciodată că evenimentele prezise au o acurateţe maximă ci doar că aceste sunt foarte favorabile.

Există o mulţime de site-uri ce oferă astfel de „sfaturi” pentru pariori ce servesc ca surse de inspiraţie pentru pariorii amatori sau experimentaţi. În topul acestor site-uri se situează şi acesta, unde puteţi găsi rubrica noastră de biletul zilei, rubrică în care analiştii noştri sportivi postează zilnic ponturi pariuri online gratuite. Acestea sunt însoţite de informaţii vitale ce ar trebui să va convingă pe voi că alegerea pe care o faceţi este cea mai bună!

Cât de multă încredere să avem în ponturi pariuri?

Provideri de ponturi pariuri sunt foarte mulţi, însă întrebare pe care ar trebui să ne-o punem este pe care ponturi ar trebui să pariem şi cum hotărâm care sunt cele mai bune. Din experienţa proprie de parior, cele mai bune ponturi sunt acelea care ni se par şi nouă favorabile ci nu cele ce ne ridică semne de întrebare în privinţa şanselor lor de reuşită. Atunci când alegem să apriem pe un pont ar trebui să ne asigurăm că există nişte argumente solide în privint acestuia. Trebuie să existe explicaţii pentru care cei ce au dat pontul cred că acesta va avea rezultatul dorit.

Când plasăm ponturi pariuri pe biletele noastre, trebuie să ţinem cont şi de modul în care alegem să le plasăm. O astfel de metodă este de a combina pontul cu alte meciuri. Pe lângă selecţia indicată de sursa pontului, alegem câteva meciuri pe care am fi pariat oricum şi le adăugăm pe bilet. Astfel, nu numai că va creşte câştigul potenţial ci nu vom fi nevoiţi să pariem şi sume foarte mari pe bilet pentru a putea avea un câştig substanţial.

O altă metodă la care mulţi recurg, însă una pe care nu o recomandăm la fel de tare este aceea de a paria toţi banii doar pe meciul la care avem pont. Astfel, şansele de câştig sunt mai mari însă ne bazăm toată încrederea şi banii pe un singur eveniment. Suma pe care o putem câştigă poate fi tentantă însă trebuie să luăm în considerare şi faptul că la fel de uşor putem pierde tot bugetul de pariere.

Nu ultati să vizitaţi secţiunea noastră de biletul zilei şi ca întotdeauna, pariaţi responsabil!