Pariuri tenis – Ponturi

ponturi tenis pariuri

Dacă în articolul anterior ți-am prezentat o parte dintre variantele atractive referitoare la pariuri pe tenis (anteposturi, total game-uri sau pariul clasic 12), astăzi ne oprim asupra altor opțiuni spectaculoase. Ponturi tenis se pot obține în fiecare anotimp al anului, undeva pe glob desfășurându-se un meci tare, demn de biletul zilei tenis. Nu e nevoie decât să parcurgi biletele puse la dispoziție de specialiștii noștri în tenis. Biletul zilei te așteaptă.

Cum poți alege să nu pariezi pe meciurile Simonei Halep sau pe un duel impresionant între Rafael Nadal și Roger Federer? Cum îți adaptezi strategia în funcție de suprafața de joc? O abordare vei avea la Indian Wells, în Statele Unite și alta pe zgura pariziană de la Roland Garros. De asemenea, altfel vor arăta cotele la Wimbledon față de US Open-New York. De asemenea, marii campioni vor accelera în jocul lor în fazele finale ale turneului de tenis. Dar să vorbim despre ce pariuri tenis putem folosi în biletele noastre multiple sau single.

Încă o data biletul zilei tenis

Și începem cu primul tip de handicap, vorbim desigur de handicapul pe seturi. În sistemul de două din trei seturi (toate meciurile feminine și majoritatea celor masculine minus Grand Slamuri și Cupa Davis în unele meciuri), avem de a face cu o singură pereche de parametri. Avem handicapurile +1.5 și -1.5.

Plus înseamnă că jucătorul pe care ai mizat va fi nevoit să câștige minim un set, iar minus înseamnă că jucătorul pe care ai mizat trebuie să câștige 2-0 la seturi. Acest market se poate prezenta sub mai multe forme, inclusiv socr corect la seturi. În fazele superioare din Cupa Davis și din Grand Slamurile masculine putem avea și handicap +2.5 și -2.5.

Mai multe despre pariuri tenis vom dezbate și la podcastul de pariuri Beturi Show, podcast ce apare săptămânal pe Soundcloud, dar poate fi accesat și direct de pe site-ul Beturi.ro. Sursa combo-ului tău pentru ponturi tenis începe cu biletul zilei tenis oferit de specialiștii Beturi.ro.

Scorul corect pentru pariurile din tenis sunt o idee bună pentru niște cote ceva mai mari decât la învingătorul partidei. Dacă pentru victoria jucătorului X poți primi o cotă de 1.30, pentru scor corect la seturi (2-0) cota poate ajunge la 1.60. Scorurile pe care poți paria sunt 2-0, 2-1, 0-2, 1-2 pentru sistemul 2/3, iar pentru Grand Slamuri masculine se aplică 0-3, 1-3, 2-3, 3-0, 3-1, 3-2 (șase variante posibile).

Ponturi tenis doar pentru cei pasionați

biletul zilei tenis live double

Nu putem omite nici handicapurile pe game-uri. Aceste tipuri de pariuri sunt de două feluri. Vorbim de handicapuri pe game-uri cu două variante și de handicapuri pe game-uri cu trei variante. Practic, avem de a face cu un handicap fracționar. Un pariu câștigător pe jucătorul X (+2.5) înseamnă că, la finalul jocului, acesta va avea cu cel mult două game-uri mai puțin decât adversarul său. Asta pentru ca pariul plasat pe el să fie unul câștigător.

Luăm un exemplu ipotetic. Jucătorul X evoluează cu jucătorul Y într-un meci de 2/3. Scorul este 6-2, 2-6, 4-6. Scorul game-uri este în acest caz 12 la 14, ceea ce înseamnă pariu câștigător. În genul ăsta de joc primează game-urile în detrimentul seturilor. Astfel că pentru handicapurile cu plus sunt de mai mare ajutor scoruri de 7-5, 6-4 decât un 6-2 sau un 6-0.

Există și varianta cu trei opțiuni, unde inclusă varianta egalului. Aici vorbim de exemplu de un handicap (-2) pe favorit (jucătorul X). Și practic pariul se împarte în trei opțiuni. Dacă diferența este mai mare de 2 (minim 3), pariul va fi câștigător pe jucătorul X, la o diferență de exact 2 game-uri se vor restitui fondurile înapoi, iar la o diferență mai mica de doi sau chiar la egalitate de game-uri (inclusiv Y acumulează mai multe game-uri decît X), pariul va fi considerat pierdut.

Handicapurile cu două sau trei opțiuni se poate aplica și pe fiecare set în parte (1,2,3, uneori 4 și 5). Ponturi tenis handicap pe game-uri se pretează foarte bine jocului în live. Poți ajusta pariurile în funcție de cum se comport cei doi sau cele două oponente.

Pariuri tenis, alte cote

Alte variante de pariere special gândite pentru tenis sunt: tiebreakul din primul set, minim un set (jucătorul pe care pariezi să câștige cel puțin un set), succesiune de evenimente pe primul set (cine câștigă primul set și dacă limita de game-uri propuse pentru primul set nu va fi depășită), total game-uri pentru un jucător în meci (clasicele over și under) au chiar total game-uri pentru un jucător într-un set.

Multe dintre aceste variante de pariere merg și în jocul online de live. Multe pariuri tenis se arată foarte interesante în acest caz. Vom continua să construim biletul zilei tenis și să te ținem la curent cu informații proaspete din sfera tenisului mondial masculin și feminin.