Ce faci când plasezi pariuri sportive pe un meci care se amână?

Probabil fiecare dintre noi și-a pus la un moment dat această întrebare: ce e de făcut în situația în care avem pariuri sportive plasate pe un meci și acesta se amână? Șansele să se întâmple asta nu sunt la fel de mari pentru toate evenimentele sportive.

În acest articol vei afla care sunt situațiile pe care le-ai putea întâlni, vei afla când pariul plasat de tine rămâne valabil și când este nul și vei înțelege în ce situații pariul va primi cotă de 1.00. Printre pariori este cunoscut și termenul de voidare a pariurilor, adică acesta primește cota unu. Pentru a paria eficient, e nevoie de oferte competitive. Și aici vorbim despre ofertele caselor de pariuri, care nu au egal.

Pariuri sportive pe meciuri anulate înainte sau după începere

Există două posibilități: meciurile pe care ai plasat pariuri sportive pot fi ori amânate, ori anulate. Acest lucru se poate întâmpla ori înainte de începerea meciului pe care ai plasat pariuri sportive, ori după ce acesta a început deja. Este important să ții cont de faptul că ceea ce se va întâmpla când plasezi pariuri sportive pe un meci anulat ține în primul rând de regulamentul case de pariuri sportive la care ai pariat. Ceea ce contează este să citești regulamentul casei de pariuri sportive.

Mai este pariul tău valabil?

Cazul meciurilor pe care ai plasat pariuri, anulate înainte să înceapă este cel mai des întâlnit la tenis, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. În general, în cazul în care meciul reprogramat va avea loc în maxim 48 de când ar fi trebuit să aibă loc inițial, orice pariuri sportive ai plasat pe meciul respectiv, vor rămâne valabile. În caz contrar, pariul va fi considerat drept „nul”, ceea ce înseamnă că, în cazul în care ai jucat un pariu individual miza îți va fi returnată, iar dacă ai jucat pe un bilet cu mai multe meciuri, pariul va primi cota 1.00.

De asemenea, în cazul meciuriilor amânate sau anulate după începerea meciului situația este asemănătoare cu cea a meciurilor anulate înainte de începere. Există totuși o situație în care pariul este deja decis. De exemplu, să presupunem că meciul se află la minutul 60 iar scorul este de 3 la 1, moment în care meciul este amânat.

Încă un meci amânat

Dacă ai pariat pe over 2.5 goluri, ai câștigat pariul, iar dacă ai pariat pe sub 2.5, ai pierdut. Nu se aplică această regulă și în cazul în care scorul este de 0:0 iar meciul este amânat la minutul 80. În teorie, câștigătoare ar trebui să fie numai pariurile decise în mod matematic. Ține totuși minte că aceste reguli depind în primul și în primul rând de agențiile de pariuri la care pariezi și că diferă de la una la alta.

O altă situație în care pariul tău va primi cotă de 1.00 este aceea în care suporterii întrerup un meci, intrând pe teren înainte ca pariul tău să fie decis. În cazul acesta, pariul tău primește cotă 1.00 pentru că rezultatul nu a fost decis pe teren, indiferent dacă una din echipe a câștigat sau nu la masa verde.