Pariuri sportive live pe fotbal

pariuri sportive live pe fotbal over under

Pariurile live sunt în creştere de la o zi la alta pe piaţa de profil din ţara noastră. Tot mai mulţi pariori aleg pariuri sportive live datorită faptului că sunt o cale foarte scurtă spre câştig, dar uneori această cale ne poate duce şi la pierderi. Tot mai multe case de pariuri aleg să investească foarte mult în platformele de pariuri live pentru a avea o ofertă cât mai diversificată.

Cea mai bogată şi mai diversificată ofertă la pariuri sportive live este, cum era de aşteptat, pentru sportul rege, fotbalul. Atunci când alegem casa la care să pariem live este foarte important să avem în vedere unele condiţii: ofertă cât mai bogată, rezultatele pariurilor live să fie procesate într-un timp scurt şi un delay cât mai mic între eveniment şi actualizarea cotelor. Alege să pariezi live la Efortuna. Cu ocazia asta îți poți lua și bonusul de bun venit, acest bilet de intrare în lumea pariurilor care contează.

Pariuri sportive live pe rezultat final 1X2

Pariurile 1X2 rămân cele mai răspândite. Totuşi, pariurile sportive live pe fotbal prezintă unele avantaje. La pariurile sportive live pe fotbal putem paria după ce am urmărit o parte din meci şi ne facem o părere despre evoluţia jocului. Când pariem înaintea meciului sunt importante forma de moment, rezultatele de acasă sau deplasare, jucătorii care sunt 100% sau nu.

Pariurile live pe rezultatul final ne pot aduce de foarte multe ori cote mărite. De exemplu, dacă o echipă care este favorită are un început mai slab de meci sau chiar a încasat un gol, cota acelei echipe pentru victorie este mult mai mare. Putem profita şi să mergem în continuare pe mâna favoriţilor.

pariuri sportive live 1X2

Unele case de pariuri ne propun şi alternative la 1X2. Putem paria pe rezultatul primei reprize. Pentru acest pariu se va lua în calcul doar rezultatul primei reprize indiferent de desfăşurarea ulterioară a partidei. Un pariu asemănător dar pe rezultatul celei de-a doua reprize. Pentru acest tip de pariu se va lua în calcul doar rezultatul din cea de-a doua repriză. Dacă privim meciul şi avem feeling de moment putem beneficia de cote mărite la pariuri sportive live.

Unele case de pariuri cum ar fi Betano şi Netbet au cote foarte avantajoase pentru 1X2 la un anumit interval de meci. Acest tip de pariu presupune că putem paria pe rezultatul ce va fi înregistrat în minutul 30, 40 sau 70. Trebuie studiată foarte bine oferta la pariuri pentru a identifica cele mai bune meciuri live azi.  La pariuri putem câştiga în orice moment. 

Ce înseamnă handicap pariuri asiatic şi european?

Handicapul de pariuri sportive este de două tipuri: asiatic şi european. Multă lume nu face diferenţa între aceste două tipuri, dar în acest articol noi vom lămuri situaţia cu privire la ce înseamnă handicap pariuri. Handicapul la pariuri sportive este foarte utilizat de către cei care pariază live. Cei de la MaxBet şi Efortuna au o gamă foarte variată de handicap pariuri sportive. Nici Unibet nu stă tău. Toți aceștia sunt parteneri de drum pentru specialiștii de la BETuri

În primul rând trebuie să stabilim ce înseamnă handicap pariuri. În cazul ambelor tipuri de pariu, una dintre cel două echipe primeşte un avantaj, iar cealaltă un dezavantaj fictiv. În cadrul pariurilor cu handicap putem paria pe victorii la scor, dar şi pe faptul că echipa mai slab cotată va face un meci bun şi nu va înregistra o infrângere drastică. Pariurile live pe handicap presupun să aşteptăm rezultatele pariurilor live pentru a fi confirmate.

Handicapul asiatic va avea întotdeauna două variante la pariuri sportive live, victorie gazde şi victorie oaspeţi. Handicapul asiatic poate avea următoarele valori: 0.25, 0.50, 0.75, 1.00. În cadrul unui astfel de pariu nu avem rezultat de egalitate, dar apar pariurile cu miza returnabilă. Handicap pariuri sportive, asiatic, la fotbal nu se referă doar la goluri. El poate fi folosit şi la cartonaşe galbene, cornere.

Handicapul european are întotdeauana trei variante: victoria echipei gazdă, egal şi victoria echipei oaspete. El are doar valori întregi 1.0, 2.0, 3.0. Dacă avem handicap de 1.0 înseamnă că echipa gazdă porneşte cu avantaj de 1-0. Dacă oaspeţii se impun la un gol diferenţă atunci pariul va fi egal. Fiecare meci live zilnic are cele două tipuri de handicap în ofertă astfel că putem paria fără probleme.

Pariuri live Peste/Sub – Over/Under

Pariurile over/under sunt unele dintre cele mai cunoscute şi mai folosite tipuri de pariuri. La prima vedere ele par a fi mai uşor de anticipat deoarece sunt doar două variante şi nu trebuie să intuim rezultatul final. Acest pariu este folosit foarte des la pariurile sportive live pentru că putem miza pe numărul minim sau maxim de goluri.

Acest pariu este foarte popular în rândul pariurilor şi uşor de înţeles. Over 2,5 goluri însemnă că în respectivul meci se vor înscrie cel puțin 3 goluri, iar under 2,5 înseamnă că nu se vor marca peste 2 goluri. Un avantaj al unui astfel de pariu este că nu trebuie să ne bazăm pe una dintre echipe sau doar pe un jucător.

Aşa cum am mai spus acest tip de pariu poate fi diversificat. Are foarte multe variante de pariere: peste sau sub 0,5, 1,5, 2,5 ş.a. Atunci când pariem over nu este obligatoriu să aşteptăm rezultatul pariurilui live. Un astfel de pariu poate fi câştigat chiar din prima repriză a meciului pe care am pariat. Lucrul este valabil doar în cazul Over. De exemplu, ai pariat over 2.5 la Arsenal cu West Ham și în minutul 30 scorul este deja 3-0 pentru londonezi.

Pariuri sportive live pentru profesionisti

Referitor la pieţele over/under, putem alege şi unele strategii pentru pariuri sportive live. Una dintre ele este strategia peste 1,5. De obicei, cotele pentru peste 1,5 goluri sunt destul de mici, dar dacă este să abordăm o astfel de strategie pe termen lung putem ajunge la un profit destul de mare.

Această strategie peste 1,5 goluri poate fi legată şi cu alte pariuri cum ar fi GG (ambele marchează). Over/under este un pariu cu care putem realiza câştiguri mari şi poate fi mai profitabil dacă alegem să mizăm la pariuri sportive live în funcţie de desfăşurarea meciului.

Când se va marca următorul gol?

Următorul gol este un tip de pariu destinat special pentru pariuri sportive live. Acesta include mai multe feluri de pariu. Putem paria pe echipa care va marca următorul gol sau când se va întâmpla acest lucru. Referitor la momentul în care se va marca următorul gol, casele de pariuri ne propun intervale de timp de 10 sau 15 minute.

Cei de la Betano ne oferă gamă de pariuri foarte largă referitoare la următorul gol. Din ceea ce am observat, nici cotele propuse de ei nu sunt modeste, dar ceea ce ne rămâne este să avem noi inspiraţia necesară.

Când se va marca următorul gol este o piaţă ce ne propune trei pronosticuri. 1 înseamnă că va marca echipa gazdă, 2 că va marca echipa oaspete iar X că nu se ma marca în meci. Nici la acest tip de pariu nu trebuie să aşteptăm rezultate pariuri live. Acest pariu poate fi câştigător chiar din primele secunde de când am pariat.

Alte tipuri de pariuri live

Pariurile live ce pot fi abordate sunt foarte multe. De la cele prezentate în acest articol şi până la jucătorul care reuşeşte să înscrie sau care primeşte următorul cartonaş galben. Dacă urmărim meciul şi vedem că se joacă destul de dur putem alege la pariuri sportive live să pariem pe numărul de cartonaşe galbene.

Un alt tip de pariu pe care îl găsim doar la secţiunea live este ce se va întâmpla mai intâi: gol, schimbare, pauză/finalul meciului. Trebuie să avem inspiraţie de moment atunci când jucăm la pariuri sportive live, deoarece doar aşa ne putem rotunji veniturile. Cam acestea au fost variantele principale de pariuri live pe care le-a pregătit echipa noastră. Urmărește ponturile noastre, podcastul de pariuri și joacă responsabil.