Pariuri live pe fotbal – iată câteva trucuri eficiente pentru a câștiga!

Pariurile live pe fotbal sunt extrem de populare în rândul jucătorilor profesioniști și de ce nu și în rândul celor amatori. Pe lângă abilitatea de a cunoaște jocul de fotbal, pariorii trebuie să stabilească și câteva strategii eficiente care să îi ajute să câștige mai repede și sume mai mari. Îți prezentăm mai jos o serie de informații utile pentru pariuri live.

Pariorii profesioniști, cei care au deja experiență în aceste jocuri, au abilitatea de a transforma pariul live pe fotbal într-o oportunitate de a face cât mai mulți bani, pe termen lung. Cei care nu cunosc strategii la pariuri live, nu au în vedere calculul probabilităților implicite, mai mult ca sigur vor ajunge să își irosească bugetul alocat pentru pariuri, mai ales dacă nu reușesc să aibă un control eficient al banilor.

Iată mai jos câteva trucuri de a câștiga la pariuri live pe fotbal:

  1. Gândește asemenea casei de pariuri – mai înainte de a te arunca în joc trebuie să încerci să gândești asemenea casei de pariuri. Aceasta este cea care îi antrenează pe toți jucătorii să joace și tot ea reușește să facă cei mai mulți bani. Mai înainte de a plasa mizele pe o anumită echipă sau jucător, ai în vedere întotdeauna ceea ce ar avea de gând casa de pariuri prin plasarea cotelor de pariuri live. Ori de câte ori vei reuși să iei o decizie calculând fiecare moment, mai mult ca sigur șansele tale de reușită vor fi mult mai mari.
  2. Urmărește meciul de fotbal pe care ai pariat – fiind vorba despre pariuri live este indicat și chiar recomandat de către jucătorii profesioniști ca oricine pariază să urmărească fiecare moment din jocul pe care pariază. De aceea, urmărește meciul de la început și până la sfârșit și doar astfel vei putea înțelege modul în care joacă cei implicați în meci și vei reuși să iei cele mai bune decizii care vor influența câștigul tău.
  3. Folosește-te de opțiunea Cash Out!

Cash Out este o opțiune destul de cunoscută în ultima perioadă. Cu ajutorul său vei reuși să închizi un pariu ce se află în curs de desfășurare, așa încât să folosești o parte din câștig. Ca atare, ori de câte ori simți că nu vei avea șanse să câștigi pariul respectiv, te poți folosi rapid de această opțiune și astfel poți închide acel pariu la momentul respectiv, garantându-ți astfel șansele de până la momentul respectiv. Cu toate acestea, nu te folosi de opțiunea Cash Out doar din cauza temerii că vei pierde, ci doar atunci când ai toate argumentele posibile care să te facă să crezi că ai foarte multe șanse să pierzi meciul respectiv.

  1. Ai în vedere momentul în care pariezi miza!

De exemplu, atunci când echipa Dinamo joacă cu echipa Steaua București, iar în minutul 60 echipa Dinamo conduce cu 2-0 , mai mult ca sigur vei fi tentat să te folosești de miza ta și să plasezi pariul pentru echipa Dinamo, considerând că lucrurile nu se vor schimba foarte mult. De această dată, cotele și faptul că scorul va rămâne neschimbat s-ar putea să nu îți aducă câștigul pe care ți-l dorești. Cu toate acestea, echipa Steaua mai are la dispoziție mult timp pentru a schimba rezultatele. Așa că, pentru ca rezultatele pe care le ai în vedere să îți aducă un câștig mai mare, ar fi indicat să pariezi cât mai aproape de final. Pentru acest lucru este bine să cunoști cât mai multe detalii despre meci și câștigători.

  1. Încearcă să urmărești cât mai multe meciuri de fotbal și să afli cât mai multe detalii despre echipele implicate în meciul respectiv. Este bine să le afli stilul de joc, dacă sunt ofensivi sau nu, dacă au rezerve bune atacanți și astfel vei cunoaște dacă au sau nu șanse de reușită, ghidându-ți astfel opțiunile de pariere. Trebuie să cunoști că la pariuri live cotele se vor schimba continuu, de aceea, momentul în care vei plasa miza va fi hotărâtor, aducându-ți un câștiga mai mare sau nu.
  2. Ai în vedere momentele cheie ale meciului!

Cum cotele se vor schimba continuu pe parcursul perioadei de joc, ar fi bine să urmărești cât mai atent meciul de fotbal pe care ai de gând să pariezi și astfel să cunoști cum anume să folosești în favoarea ta momentele cheie ale meciului. De exemplu, accidentarea unui jucător atacant al unei echipe te poate ajuta să iei hotărârea să plasezi miza pe echipa adversă sau atunci când o echipă a rămas în 10 oameni, unul dintre ei fiind eliminat printr-un cartonaș roșu – acesta este un alt moment important pe care îl poți urmări și de care te poți folosi, iar mai apoi, corelând cu un istoric al stilului de joc al echipelor respective să cunoști cum anume să plasezi sau nu mizele.

Și pentru a-ți spori cât mai mult șansele de câștig la pariuri live pe fotbal trebuie să ai în vedere un management al banilor eficient, să creezi bănci mai mici și mai ales să încerci să nu depășești bugetele planificate și nici să cheltuiești totul în speranța unui câștig mai mare. De asemenea, nici jocurile la recuperare nu sunt recomandate dacă vă doriți să deveniți un jucător profesionist, crescând astfel șansele de reușită și de câștig.