Pariază pe pariuri sportive live

La pariuri sportive online se aplică aceeași regulă ca și la pariurile normale. În esență, pariem pe niște cote presetate ce se schimbă odată cu evoluția evenimentului. Marea diferența dintre pariurile normale și pariurile live este aceea că putem paria după ce evenimentul a început.

Probabil că majoritatea celor ce investesc bani în pariuri sportive sunt și microbiști. Dacă nu fani ai fotbalului măcar ai altui sport precum tennisul, handball, basket și așa mai departe. În momentul în care alegi să pariezi pe un eveniment sportiv, îl și urmărești, nu? Fie că folosești statistici live, un live stream sau la televizor, cu toții vrem să ne susținem echipele pe care pariem și să le urmărim performanțele. Dacă oricum pariem și oricum urmărim meciurile dintre echipe, de ce să nu pariem în timp real pe ele folosind pariuri sportive live?

Aceasta metodă nu numai că este foarte practică dar ne și ajută să trăim altfel evenimentele pe care le vizionam. O întorsătură de situație sau o schimbare în jocul echipelor sunt mult mai vizibile atunci când urmărim meciurile și ar trebui să profităm de această ocazie folosind pariuri sportive live, astfel creeand și o sursă de venit.

Despre pariuri sportive live

Cand vine vorba despre pariurile tradiționale, acestea trebuiesc plasate înainte de începerea unui eveniment. La pariurile live treburile stau puțin altfel pentru că există posibilitate de a paria în timp real chiar până în ultimele secunde ale evenimentului.

Aceasta formă de pariere este relativ nouă. Se practică de câțiva ani, însă această a devenit posibilă doar datorite răspândirii internetului. În ciuda faptului că această metodă de a paria live este disponibilă doar în lumea online-ului,  este incredibil de populară. Majoritatea site-urilor de pariuri sportive din ziua de astăzi au implementat această metodă de pariere live care acoperă de obicei o varietate mare de sporturi și evenimente.

Există o mulțime de tipuri de pariuri ce se pot plasa la pariuri sportive live. Tipurile tradiționale de pariere alături de care am crescut și pe care le-am folosit de atâtea ori, de genul 1, X sau 2, sunt și ele disponibile în cadrul pariurilor live însă cotele lor se modifică automat odată cu desfășurarea evenimentului în funcție de cine are mai multe șanse de câștig. Pe lângă tipurile de pariuri cu care ne-am obișnuit aici vom observa că apar noi moduri de pariere care este posibil să ne placă mai mult. Astfel de pariuri sunt foarte interesante și foarte avantajoase. Câteva exemple ar fi : următoarea echipa care va marca, intervalul minutului următorului gol, următoarea faza, cine va avea următorul corner și așa mai departe. Toate acestea reprezintă oportunități pe care ar fi păcat să le ratăm deoarece au un potențial de câștig foarte mare și cea mai bună parte e că o putem face de acasă fără nici cel mai mic deranj.

Avantajele la pariuri sportive live

In opinia noastră, unul dintre cele mai atractive aspecte ale pariurilor live este că ne oferă o nouă gama de pariuri noi. Multe dintre acestea nu erau posibile cu pariurile tradiționale. Aceste tipuri noi diferă în funcție de casa de pariuri sportive live aleasă și de sportul pe care vi-l alegeți.

Un alt avantaj foarte important este acela că puteți să urmăriți meciul și să va faceți o impresie despre cine ar putea câștigă înainte de a plasa un pariu. Astfel este posibil să ne creștem avantajul față de casa de pariuri sportive live pentru a face mai mulți bani. Chiar și cotele ce se schimbă constant pot fi considerate un avantaj. Angajații caselor de pariuri online sunt foarte pricepuți la alegerea cotelor cu acuratețe, fiind greu pentru noi să putem să găsim cote foarte bune. Dar la pariurile sportive live, aceștiatrebuie să modifice cotele foarte repede în funcție de evenimentele care se întâmplă live. Astfel, ei nu au același timp de gândire pe care să-l investească în aceste decizii și ca rezultat, cotele pot să nu mai fie la fel de mici. Asta ne face viață puțin mai ușoară, reușind să găsim mai repede cote mari și favorabile.

Ar trebui să mai luăm în considerare că aceste schimbări de cote sunt rezultatul opiniei personale a aceluia care se ocupă de schimbarea cotelor pentru evenimentul respectiv. Așadar, în funcție de experiența și opinia subiectivă a acestuia, aceste cote pot fluctua în favoarea noastră. Iar dacă noi urmărim desfășurarea evenimentului în timp real, este posibil să facem o predicție mai bună decât aceștia și să câștigăm un avantaj în față casei de pariuri sportive live.

Exemple de tactici la pariuri sportive live

Sa spunem că ați pariat pe un anumit jucător într-un meci de tennis. După jumătate de oră din desfășurarea evenimentului aveți impresia că acesta nu joacă pe cât de bine v-ați așteptat. Aceasta presupune să urmăriți partida live. În această situație, puteți plasa un alt pariu la o casă de pariuri sportive live pe victoria oponentului acesuia pentru a minimaliza cât mai mult posibil pierderile. În această situație, probabil că veți fi forțați să acceptați o înfrângere indiferent de care este rezultatul , însă acuma aceasta este mult mai mică decât cea care ar fi rezultat doar din primul pariu.

Intr-un alt exemplu să spunem că meciul de tennis pe care am pariat decurge puțin diferit. Jucătorul pe care am pariat a câștigat cu mare ușurință primul set al meciului. În această situație, noi putem plasa un pariu mic pe victoria adversarului sau care poate avea posibilitatea unei răsturnări de situație. Astfel, sunteți asigurați de a face un profit indiferent de ce se întâmplă în acel meci. Dacă pariul inițial vă iese, ați fi investit o mică parte din câștig atunci când ați pariat pe adversar. Însă în ansamblu, jucând pe ambele rezultate pentru un profit garantat înseamnă un bun management al banilor.

In concluzie dacă ajungem să cunoaștem foarte bine casele pariuri sportive live și cum funcționează acestea avem o mare șansă să câștigăm un avantaj în față acesteia. Există o mulțime de alte avantaje pe care însă nu le-am putut enumeră în acest articol.