Over under 2.5 pe înțelesul tuturor

over under 2.5

Dacă am face un sondaj de opinie în rândul pariorilor români care preferă mediul online, am afla cu siguranță că cei care pariază în special pe fotbal vor alege cu precădere acest tip de pariu. Over/under (total goluri, sub/peste) cu varianta sa clasică over/under 2.5 este cel mai bun pariu atunci când există un echilibru evident între cele două grupări care se întâlnesc.

Dacă statistica și specialiștii îți spun că cele două echipe marchează mult, preferând un joc ofensiv, atunci e bine să urmărești liniile de total goluri. De la campionat la campionat, de la parte a sezonului la o altă parte a sezonului, lucrurile se pot schimba în materie de pariuri sportive fotbal.

Analiză over/under 2.5 și la podcast fotbal

Vom aborda acest clasic mod de a câștiga bani din pariuri la emisiunea BETuri Show. Un podcast fotbal vine cu toate sugestiile de care ai nevoie pentru o strategie serioasă în pariurile online. Acest pariu de tipul total goluri poate fi plasat pe fotbal, dar și pe alte sporturi precum tenis, baschet, hochei pe gheață și chiar handbal.

Pariuri sportive fotbal, ce variante avem

Există mai multe motive pentru care poți alege să pariezi over under 2.5. În afară de varianta în care meciul este extrem de echilibrat și nu știi ce ai putea alege între 1, X și 2 (de exemplu un meci între Real Madrid și Barcelona sau între Manchester City și Liverpool), poți aborda strategia golurilor marcate.

De asemenea, o altă situație de felul acesta este situația în care marea favorite joacă acasă și cota la 1 este sub 1.15. De exemplu, Juventus întâlnește acasă pe Spal și cota la 1 este 1.08. În cazul acesta, fie încerci în handicap european sau asiatic, fie mergi pe pauză/final sau încerci strategia de total goluri.

Urmărești meciul mult mai relaxat

Un alt argument solid pentru includerea over under-ului pe biletul tău este că nu te mai bazezi exclusiv pe o echipă sau pe un jucător. Echipa sau jucătorul respectiv pot avea o zi nu tocmai favorabilă și astfel vei privi meciul ca pe un întreg și nu pe bucăți. Over 2.5 poate însemna și un rezultat de 3-0, dar și un 2-1 sau un 1-2. Te uiți mult mai relaxat la meci, nu e nevoie să-ți alegi neapărat o favorite.

Vom aprofunda mult în podcast pariuri despre opțiuni de pariere cu total goluri. Un alt avantaj al pariurilor sportive fotbal de tipul peste/sub număr de goluri este Acela că ai de ales între două opțiuni și nu între trei opțiuni. În continuare vom aborda cele patru tipuri de pariuri cu goluri marcate, inclusiv over under 2.5.

Un podcast pariuri cu opțiuni tentante

Cele patru tipuri de over under existente la ora actuală și în mediul online autoghton sunt următoarele: peste Y.5, sub Y.5, peste Y.0, sub Y.0, peste Y.25, sub Y.25, peste Y.75 și sub Y.75. Le vom analiza pe rând și acum, dar și în podcast fotbal. Pe Beturi.ro ai întotdeauna variante numeroase de a-ți completa veniturile. Dar să le luăm pe rând.

Y.5 se încadrează în categoria pariurilor standard, care deja au devenit clasice. Over under 2.5 are două variante. Să alegem o situație ipotetică. FCSB întâlnește CFR Cluj și tu alegi pariul over 2.5 la o cotă de 1.65. Dacă se vor înscrie cel puțin 3 goluri, pariul tău va fi declarant castigator. Și asta se poate întâmpla în orice moment al jocului, chiar și în minutul 35, dacă scorul ar fi de exemplu 2 la 1 pentru clujeni. Dacă totuși, până la finalul meciului, nu se vor înscrie cel puțin 3 goluri, pariul va fi pierdut.

Ce alte opțiuni ai

Trecem la pariurile Y.0, cu variantele lor over și under. Alegem același meci, cu varianta over under 2. Cota este puțin mai mica din motivul că la 2 goluri marcate miza se va returna.

Ai grijă să verifici dacă nu există și a treia opțiune, Exact 2 goluri. În cazul acesta, nu va mai exista o returnare a mizei. Cota pentru acest market este grozavă, iar dacă iese, banca ta poate crește remarcabil. Tot variante de total goluri sunt și pariurile de tipul 2-4 goluri sau 0-2 goluri. Merită să arunci un ochi și asupra lor. Pe toate le vom dezbate în cadrul încă unui podcast pariuri.

Over under 2.5 și alte totaluri

Am ajuns la pariuri sportive fotbal cu total goluri în variant combinată. Este vorba de Y.25 (peste/sub) și Y.75 (peste/sub). O să luăm exemple concrete. Pariem la FCSB cu CFR Cluj over 3.25. Pariul e format din două subpariuri. Primul se duce pe over 3, iar al doilea pe over 3.5.

Pariul va fi câștigat integral la cel puțin 4 goluri, miza ne va fi returnată jumătate dacă se marchează exact 3 goluri, iar pariul va fi declarant pierzător când se vor înscrie 0, 1 sau 2 goluri. De aici îți poți alege pariuri sportive fotbal pe care să mizezi. În cazul în care vei paria pe FCSB cu CFR Cluj over 3.75, pariul tău va fi împărțit în două pariuri distincte. Vom dezbate la podcast pariuri și aceste variante.

Pentru ca pariul over 3.75 să fie castigator, e nevoie de minim 5 goluri, pentru a fi pe jumătate câștigat de 4, iar pariul e pierzător la 0,1,2 sau 3 goluri. Over under 2.5 poate fi de multe ori combinat cu alte feluri de pariuri, inclusive handicap asiatic, inclusive total cornere.

Mecanismul de peste/sub la cornere funcționează într-un mod asemănător cu cel de la goluri marcate. Beturi Show, acest podcast fotbal, îți va lămuri toate aceste dileme. Nu ocoli nici predicțiile noastre pe care le publicăm zi de zi în rubrica Biletul Zilei. Articolele noastre care îți explică cum merge jocul vor continua aici pe Beturi.ro