77 lei bonus cash fortuna
Alexandru Lupu
1 iunie 2022

77 lei bonus cash Fortuna – Bani gratis pentru distracția ta!

5/5 - (6 votes)

Fă-ți un cont pornind de aici și beneficiezi de 77 lei bonus cash Fortuna pentru a descoperi ce joc îți place mai mult din secțiunea de cazino.

fortuna pariuri sportive
77 lei gratis de la Fortuna pentru secțiunea de cazino!
Profită și tu de acest bonus fără depunere!
 • Îți faci un cont la Fortuna pornind de la butonul „Profită acum!”
 • Îți verifici contul
 • Primești 77 lei bonus cash pentru secțiunea de cazino!

77 lei bonus cash Fortuna – Cum iei acest bonus fără depunere?

Acest bonus cazino Fortuna este valabil o singură dată pentru fiecare membru nou. Jucătorii vor primi oferta în momentul în care și-au verificat contul. Cei 77 lei bonus cash Fortuna pot fi folosiți în orice joc din secțiunea “Games”.

Fiind vorba de un bonus la verificarea contului Fortuna (eFortuna), jucătorii au la dispoziție 30 de zile după încheierea procesului de înregistrare cont Fortuna să trimită documentele necesare pentru a valida datele contului. În momentul în care procesul este finalizat, cazinoul va afișa un pop-up unde trebuie să apeși pe butonul “accept” pentru a primi bonusul. Oferta trebuie acceptată în termen de 10 zile de la acordare.

Ca să poți retrage câștigurile de la aceast 77 lei bonus cash Fortuna, trebuie să îndeplinești o condiție de rulaj de 20x valoarea bonusului. Jucătorii trebuie să facă asta în maximum 10 zile de la activarea ofertei, întrucât risca să piardă bonusul. Ține minte că nu toate jocurile contribuie la fel:

Această ofertă este potrivită pentru cei care doresc să încerce platforma, dar nu vor încă să își folosească proprii bani. În cazul în care te convingi că acest cazinou online este ceea ce căutai, continuă să citești pentru a afla mai multe detalii despre o ofertă disponibilă la prima depunere pe care o faci.

77 Lei gratis de la Fortuna – Verificarea contului

Cum am menționat și mai sus, acest 77 lei bonus cash Fortuna va fi activat în momentul în care jucătorul își verifică contul. Procesul este unul simplu, însă trebuie să ții minte câteva aspecte importante. Atunci când te înregistrezi folosește informații corecte și adevărate. În cazul în care informațiile sunt false, nu iți vei putea valida contul. Cazinoul vă cere pentru procesul de verificare documente precum:

 • act de identitate: pașaport sau permis de conducere;
 • cardul de credit/debit (față și verso): trebuie să se regăsească inscripționat numele înregistrat în cont;
 • extras de cont bancar;
 • factura de utilități: gaz/lumină. Trebuie să se regăsească numele și adresa folosite la înregistrare (nu mai vechi de 3 luni);
 • documente cu privire la cetățenie;
 • documente pentru dovedirea reședinței fiscale.

Procesul de verificare va avea loc în termen de maximum 30 de zile de la crearea contului. În același timp, platforma are dreptul să facă astfel de verificări pe toată durata de valabilitate a contului.

Odată cu crearea contului trebuie să iei în considerare faptul că există anumite situații în care cazinoul are dreptul să iți suspende contul. Acestea sunt câteva exemple:

 • Termenii și Condițiile au fost încălcate de către jucător;
 • Jucătorul nu trece peste procesul de verificare;
 • Este solicitată returnarea unei depuneri asociată contului;
 • Jucătorul permite altor persoane să folosească contul;
 • Cazinoul constată că jucătorul participă la activități frauduloase;
 • Jucătorul nu are vârsta legală de a paria (peste 18 ani).

Pentru mai multe detalii despre acest subiect, te sfătuim să arunci o privire în termenii generali ai platformei. Dar noi spunem că e simplu să iei cei 77 lei bonus cash Fortuna.

77 lei bonus cash Fortuna – Bucură-te și de un pachet de bun venit

Pentru a putea revendica această ofertă, trebuie să faci o depunere de minimum 25 lei după crearea contului pentru oferta 77 lei bonus cash Fortuna. Prin acest bonus de bun venit pentru cazino de la eFortuna, jucătorii pot beneficia de:

 • Bonus de 100% până la 800 lei la prima depunere;
 • Bonus de 150% până la 600 lei la a doua depunere;
 • Bonus de 200% până la 600 lei la a treia depunere.

Important: Pentru a putea activa oferta, jucătorii trebuie să facă prima depunere utilizând cod bonus Fortuna: FORTUNA1.

Cele trei oferte trebuie acceptate în termen de 28 de zile de la crearea contului. Fiecare bonus vine cu o condiție de rulaj obligatorie de 25x bonusul și depozitul. Cerințele de rulare trebuie îndeplinite în maxim 7 zile. Jucătorii care nu fac asta vor avea bonusul și câștigurile anulate. Nu poți paria mai mult de 30% din valoarea bonusului într-o singură mână atunci când te joci folosind bonusul. Cei care nu respectă această regulă vor avea valoarea bonusului și câștigurile anulate.

Nu uita că pe lângă acest bonus cash Fortuna 77 lei și oferta de bun venit pentru cazino ai și un bonus bun venit Fortuna Pariuri pe care-l poți lua ca nou venit, de 500 RON!

77 RON gratis Fortuna: Concluzie

După cum se poate observa, acest 77 lei bonus cash Fortuna este destul de ușor de revendicat. Tot ce trebuie să faci este să iți creezi un cont și să îl validezi. Pe lângă faptul că această ofertă este fară depundere, o poți folosi cu oricare din jocurile disponibile în secțiunea “Games”.

Cei care doresc să se joace în continuare după terminarea bonusul pot face un depozit de minimum 25 lei pentru a activa un pachet de până la 2000 de lei. Nu uita ca trebuie sa ai peste 18 ani pentru a putea juca. Citește cu atenție Termenii și Condițiile cazinoului înainte să te înregistrezi.

Continuă să te uiți pe site-ul nostru pentru mai multe bonusuri fară depunere, inclusiv pentru pariuri sportive. Spor la jucat!

fortuna pariuri sportive
77 lei gratis de la Fortuna pentru secțiunea de cazino!
Profită și tu de acest bonus fără depunere!
 • Îți faci un cont la Fortuna pornind de la butonul „Profită acum!”
 • Îți verifici contul
 • Primești 77 lei bonus cash pentru secțiunea de cazino!