100 lei gratis casa pariurilor
Cristi Geiger
30 mai 2022

100 lei Gratis Casa Pariurilor – Bonus la verificarea contului

5/5 - (15 votes)

Vrei 100 lei gratis de la Casa Pariurilor? Revendică acum un bonus la verificarea contului, alături de până la 1.500 lei în urma primelor trei depuneri!

casa pariurilor online
100 Lei Gratis Cazino de la Casa Pariurilor
Bonus fără depunere cazino din partea Casei!
 • Îți faci un cont la Casa Pariurilor Online pornind de la butonul de „Profită acum!”
 • Îți verifici contul
 • Primești 100 lei gratis de rulat la jocurile preferate!
 • Profită și de oferta de bun venit de 1500 RON!

Cum să revendici 100 lei Gratis Casa Pariurilor

Ca să te poți bucura de acest bonus fără depunere cazino de la Casa Pariurilor, trebuie să urmărești acești pași:

 1. Apasă pe butonul verde – este important să revendici oferta de pe această pagină. Apăsând butonul promoțional, vei fi redirecționat direct pe pagina caiznoului. Simplu!
 2. Devino membru Casa Pariurilor – completează formularul de înregistrare cu datele necesare. Ține minte să folosești detalii corecte și adevărate;
 3. Verifică-ți contul – odată cu crearea contului, acesta trebuie verificat, altfel nu primești oferta.

Această ofertă este disponibilă doar pentru jucătorii care nu au încă cont la Casa Pariurilor. Nu uita să arunci o privire și asupra secțiunii de Termeni și Condiții. Haide să vedem mai departe cum intri efectiv în posesia celor 100 de lei gratis de la Casa Pariurilor?

Validează-ți contul pentru a putea beneficia de 100 lei gratis Casa Pariurilor

Primul pas pentru a beneficia de cei 100 lei gratis din partea Casa Pariurilor constă în îndeplinirea procesului de KYC. Atunci când iți creezi contul, ține minte să folosești date corecte și adevărate, întrucât cazinoul le va verifica ulterior. Odată cu înregistrarea ta, Casa Pariurilor Online poate solicita documente precum:

 • Copie a unui act de identitate, pașaport sau permisul de conducere;
 • Poza față și verso a cardului de plată, pe care se regăsește inscripționat numele utilizat la înregistrare;
 • Copie a unui extras de cont bancar;
 • Copie a unei facturi de utilități datată în utimele trei luni;
 • Documente care atestă cetățenia și documente relevante pentru dovedirea reședinței fiscale.
 • În urma creării contului, ai la dispoziție 30 de zile să furnizezi documentele solicitate.

De reținut: Cazinoul are dreptul să efectueze acest tip de verificări pe toată perioada de valabilitate a contului.

100 lei gratis Casa Pariurilor – Detalii despre ofertă

Cei 100 de lei gratis Casa Pariurilor trebuie acceptați în decursul a 10 zile. În același timp, această oferta vine cu o condiție de rulaj care trebuie îndeplinită într-un interval de maxim 10 zile. Jucătorii nu pot retrage bonusul până nu este îndeplinită condiția de rulaj. În cazul în care bonusul nu este acceptat și utilizat în timp util, va fi dezactivat automat. Rulajul bonusului este x20.

Important: Dacă cerințele de rulare a acestui bonus de 100 lei de la Casa Pariurilor nu sunt îndeplinite în timp util, întregul sold al bonusului (bonus + câștig) va fi anulat!

Până la 1.500 lei bonus cu depunere

Cei 100 de lei gratis de la Casa Pariurilor sunt foarte buni. Dar poate vrei să treci la nivelul următor? Daca dorești să revendici și un bonus cazino Casa Pariurilor de până la 1.500 lei, fă următoarele depuneri în contul tău:

 • Bonus de 100% la prima depunere, până la 500 lei;
 • Bonus de 100% la a doua depunere, până la 500 lei;
 • Bonus de 100% la a treia depunere, până la 500 lei.

Pentru fiecare bonus, jucătorii trebuie să facă o depunere în cont de cel puțin 25 lei. Bonusul 2 și 3 se for activa în momentul în care cerințele de rulare a primului bonus sunt îndeplinite. Fiecare promoție vine cu o cerință de rulare de 20x suma depusă și 20x suma bonusului. Nu poți retrage câștigurile până când aceste cerințe nu sunt îndeplinite.

Cele trei bonusuri trebuie acceptate și folosite în termen de maxim 28 de zile de la înregistrare. În cazul în care cerințele de rulaj nu sunt îndeplinite până atunci, bonusul plus orice căștig vor fi anulate. Despre cum depui la Casa Pariurilor am scris un articol separat pe site. Nu uita că pentru secțiunea de sport ai un bonus de bun venit Casa Pariurilor de 600 lei!

casa pariurilor bonus de bun venit

De ce să alegi aceast cazinou?

Poate și cei 100 lei gratis de la Casa Pariurilor sunt un motiv suficient. Dar pe lângă faptul că te poți bucura de un bonus la verificarea contului Casa Pariurilor, dar și un pachet de bun venit considerabil, acest cazinou online are multe aspecte pozitive de oferit.

Acest cazinou are peste 400 de jocuri disponibile. În colecția lor se regăsesc păcănele, jackpot-uri, ruletă, blackjack și multe altele. Pe lângă asta, platforma lor este optimizată bine pe mobil. Jucătorii care prefera să se joace online, pot beneficia de toate serviciile lor cu ușurință de pe telefonul mobil. În plus, există și aplicația Casa Pariurilor, care este disponibilă și pe Android și pe iOS.

În plus, jucătorii pot beneficia și de pariuri sportive. Oferta de pariuri live, cât și cea standard este una generoasă, pentru un operator care este mereu alături de fotbalul românesc. Dacă ești curios de ce oferte speciale există pentru partea de pariuri sportive, poți arunca o privire pe pagina noastră. Tipsterii BETuri te vor ajuta cu ponturi pariuri pentru câștiguri garantate.

Concluzie

Jucătorii noi care sunt în căutare de o ofertă pot încerca acest bonus de 100 lei Gratis Casa Pariurilor. Dacă ești mulțumit de experiența ta pe platformă, cazinoul oferă un pachet de bun venit care constă în până la 1.500 lei pentru primele trei depuneri. Vezi și alte oferte cazino pe site. Dar nu uita să apeși butonul „Profită acum!” pentru a lua acest bonus Casa Pariurilor de 100 lei. Să curgă specialele!

casa pariurilor online
100 Lei Gratis Cazino de la Casa Pariurilor
Bonus fără depunere cazino din partea Casei!
 • Îți faci un cont la Casa Pariurilor Online pornind de la butonul de „Profită acum!”
 • Îți verifici contul
 • Primești 100 lei gratis de rulat la jocurile preferate!
 • Profită și de oferta de bun venit de 1500 RON!