Case de pariuri care oferă stream cu meciuri live

Pe lângă avantajele pe care le oferă unele case de pariuri în materie de cote bune și de bonusuri eficiente, există mereu multe alte lucruri care pot face diferența și care aduc o îmbunătățire reală în relația dintre cazinouri și useri. Vorbim de exemplu în cazul pariurilor sportive de site-uri care pun la dispoziție pentru posesorii de conturi streamuri cu meciuri live. Astfel, bucuria ponturilor este dublată de posibilitatea de a urmări acele partide în timp real.

Fie că vorbim de fotbal, baschet, tenis sau snooker, experiența video este cu totul și cu totul alta decât aceea de a urmări live-text pe un site de specialitate. Am recomandat constant și în podcastul de pariuri și fotbal BETuri Show case de pariuri online care pun la dispoziție streamuri pentru meciurile live care contează. Pariurile sportive fără adrenalina streamului nu reprezintă o experiență completă. Am realizat o listă cu casele de pariuri care pun la dispoziție stream cu meciuri live. Lista cuprinde Unibet, Efortuna, Winmasters, Netbet și Sportingbet. Tu unde vezi meciurile când pariezi?

Meciuri live la Unibet, Bundesliga și Primera Division la un click distanță

Pentru a putea urmări meciurile din Germania (Bundesliga), Spania (Primera Division), Franța (Ligue 1) și Italia (Serie A) la Unibet, vei avea nevoie de un cont activ, în care să existe o balanță pozitivă. Pe lângă aceste campionate de top, listade meciuri mai cuprinde și primele ligi din Olanda, Belgia, Portugalia și Turcia. Dacă nu ești deja client Unibet și vrei să-ți încerci norocul la pariuri sportive, poți profita de oferta de pe site-ul nostru, 250 lei pariu fără risc. Nu la foarte multe case de pariuri ți se oferă o asemenea șansă. Citește mai mult pe BETuri.ro.

Poți vedea meciuri live direct în contul tău și te poți bucura de Messi (Barcelona), Joao Felix (Atletico), Gareth Bale (Real Madrid), Modric (Real Madrid), Cristiano Ronaldo (Juventus), Icardi (PSG), Hamšík (Napoli), Lewandowski (Bayern), Marco Reus (Dortmund), Neymar, Mbappe (ambii PSG), Thauvin (Marseille) la tine acasă. Toți aceștia devin partenerii tăi în lupta cu pariurile sportive. Îi poți vedea pe toți la lucru în contul tău de pariuri Unibet.

Netbet, printre casele de pariuri care oferă stream online

Despre acest operator aflai într-un articol recent că are cea mai bogată ofertă de pariuri live dintre toți operatorii acreditați de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Pentru a te bucura de meciuri live direct din contul tău de Netbet, ai nevoie de o balanță pozitivă și de un pariu de minim cinci lei plasat în ultimele două zile. La fel ca și Unibet, și Netbet îți pune la dispoziție meciurile din Spania, Franța, Italia. Germania, dar și pe cele din Olanda, Belgia și Turcia. Dacă nu ești la curent cu oferta de bun venit a celor de la Netbet, poți afla ultimele trenduri direct de pe site-ul nostru, BETuri.ro

Stream și pariuri sportive de la Efortuna și Winmasters

Dacă credeai că povestea se sfârșește aici, noi îți spunem că e mai bine să te gândești de două ori înainte. Poți vedea meciuri în contul tău de pariuri și de la operatori precum Winmasters, Efortuna sau Sportingbet. Există foarte multe momente când nu poți sta liniștit cu o bere în fața televizorului tău cu ecran plat. Poate că te afli la cumpărături sau la un grătar cu familia. Sau poate că postul de televiziune a ales să nu difuzeze meciul pe care tu ai pariat o sumă importantă. Pe streamurile de la casele de pariuri online tu faci programul, nu vei rata niciodată un meci pe care vrei să-l vezi.

Pentru că streamul online face casă bună cu pariurile plasate în mod inteligent. La Winmasters poți urmări la lucru Bayern, Borussia și RB Leipzig. De asemenea, Winmasters îți oferă și sansa de a vedea turnee de tenis masculin din categoria Masters, meciuri din campionatul nord-american de baschet (NBA) sau meciuri din MLB – Major League Baseball (de asemenea din Statele Unite). Dacă nu ai făcut încă cunoștință cu ofertele de la Winmasters, poate că a venit timpul să încerci și jocul în acest cazinou online. Meciurile live sunt trăite mai bine cu un combo atent alcătuit!

Alte variante de stream online plus alternativele clasice

Efortuna a intrat și ea recent în lumea bună a caselor de pariuri care pun la dispoziție stream online. Pe acest site partener al Naționalei României de fotbal poți vedea partide din Campionatul Germaniei. Un alt exemplu favorabil este Sportingbet, care vine cu o noutate. Aici avem posibilitatea să vedem meciuri live de hochei din Kontinental Hockey League (KHL) un turneu poate la fel de interesant precum clasicul NHL american (National Hockey League).

Existîă și momente în care alegi să te bucuri de pariuri sportive chiar în fața micului ecran. Acolo vei găsi spre exemplu Campionatul Angliei (cea mai importantă competiție națională din lume). Anglia se vede doar pe Eurosport, Premier League este singurul campionat din cele cinci de top ale Europei (celelelalte patru fiind Spania, Italia, Franța și Germania), care nu poate fi urmărit pe streaming online. Pe lângă varianta de stream, campionatele Italiei, Germaniei și Spaniei se pot vedea și la Digisport, și la Telekom, iar Franța poate fi urmărită la Digisport. Pentru toate aceste campionate enumerate, dar și pentru meciuri din Turcia, Belgia sau Olanda, există și opțiunea Look TV.

Sperăm că te am făcut curios și de această data și că vei urmări și mai mult meciurile live din contul tău de pariuri, fie că o faci de pe desktop, telefon mobil smart sau chiar dacă îți conectezi contul sau conturile de pariuri la televizorul tău smart din livingul generos. Să vedem care vor fi următorii pași făcuți de casele de pariuri în era televiziunii digitale. Până atunci pariază inteligent pe meciuri live cu ponturile propuse de echipa BETuri.