HNL: Slaven Belupo vs Rudes

Slaven Belupo a terminat nu mai puțin de 13 meciuri la egalitate în acest sezon, fiind echipa din Croația cu cele mai multe rezultate de egalitate. Pe Beturi.ro ai cele mai bune ponturi pariuri fotbal zi de zi. Rudes este lanterna roșie a sezonului din Croația. Oaspeții partidei de astăzi sunt ca și retrogradați în liga secundă putem spune. În acest sezon au reușit să acumuleze doar 7 puncte. Aceste puncte au venit în urma unei victorii și a 4 rezultate de egalitate. Oaspeții partidei de astăzi sunt cea mai slabă echipă a sezonului din Croația deoarece au cea mai slabă defensivă dar și cea mai slabă ofensivă. În cele 25 de etape au înscris de 17 ori și au primit 61 de goluri.

Slaven Belupo vs Rudes se anunță a fi o partidă foarte interesantă. În acest meci avem o favorită clară conform caselor de pariuri, aceea fiind Slaven Belupo. Pentru a obține cele 3 puncte puse în joc gazdele partidei de astăzi au o cotă de 1.24. La cât de mare este diferența dintre cele 2 echipe credem că Rudes nici nu va reuși să marcheze. Astfel un GG la o cotă de 1.70 este un pariu foarte avantajos.

Mai sunt puține ore până la startul meciurilor din cele mai puternice campionate. Până atunci ne delectăm cu un meci foarte interesant din prima ligă a Croației. Slaven Belupo va Rudes se anunță a fi o partidă extrem de interesantă de pe urma căreia putem câștiga la pariuri. De obicei meciurile directe dintre cele două echipe sunt partide în care se marchează puține goluri. În fiecare din ultimele 4 meciuri s-au marcat câte 2 goluri. Ultimele două meciuri s-au încheiat cu scorul se 1-1. Ține cont de cele mai bune ponturi pariuri fotbal și o să ai de câștigat. Slaven Belupo vs Rudes Slaven Belupo pornește din postura de mare favorită în partida din această seară. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 8-a a clasamentului cu 22 de puncte acumulate. Dacă vor reuși să se impună astăzi vor trece cel puțin pentru moment pe poziția a 7-a a clasamentului depășind pe cei de la Zapresic. Acest meci este unul foarte important pentru cei se la Slaven Belupo deoarece își va putea reface moralul după ce în ultimele cinci etape au înregistrat 4 înfrângeri și un rezultat de egalitate.

Pariază în fiecare zi alături de echipa noastră și o să câștigi.