Greșeli pe care le poți face la pariurile pe meciurile live

vezi ce greseli pariuri sportive pe meciuri live poti face

În general aceste meciuri live reprezintă o bună variantă de pariere, astfel că fiecare jucător ar putea avea oportunitatea de a câștiga destul de bine, într-un timp destul de scurt. Cu toate acestea, trebuie să ții cont că aceste meciuri live implică un timp scurt de luare a deciziilor, astfel încât poți ajunge să faci destul de multe greșeli dacă nu ești atent.

Dacă îți dorești să maximizezi șansele de câștig la pariurile pe un meci live, ar fi bine să eviți greșelile de mai jos și astfel să te transformi într-un jucător profesionist.

Nu plasa niciodată pe un meci live fără să îl urmărești!

Aceasta este poate cea mai gravă greșeală pe care o poate face un jucător. Nu paria niciodată pe un meci live dacă nu îl și urmărești. De cele mai multe ori rezultatele meciului cunosc un dinamism cu totul deosebit și astfel vor surprinde destul de mult jucătorii. De aceea, nu ai cum să pariezi live fără să știi exact pe ce pariezi. Există însă și astfel de situații, atunci când cei ce pariază live pe un anumit meci să plaseze miza și mai apoi să renunțe să mai urmărească respectivul meci live, așteptând câștigul. Unii dintre jucători vor miza destul de mult pe rezultatele statistice, însă nu întotdeauna acestea sunt și relevante. De aceea, pentru a avea șanse maxime de câștig este bine să pariezi doar dacă poți urmări live jocul respectiv. Este posibil ca echipa favorită, cea pe care urmează să pariezi, să aibă o zi proastă și astfel șansele de reușită să fie mici.

Nu paria pe echipe pe care nu le cunoști!

Într-adevăr, aceasta este o altă greșeală gravă pe care unii jucători o fac din neștiință. Cel mai important lucru este să cunoști echipa și sportul pe care urmează să pariezi. Trebuie să știi cât mai multe lucruri despre strategia de joc, despre echipă și jucători și astfel să poți paria. Deși unele echipe par să conducă jocul, există posibilitatea ca acestea să fie învinse în ultimele minute de joc, iar alte echipe care nu impresionează deloc spectatorii să se transforme în învingătoare doar pentru că au o strategie de joc bună în apărare. Așadar, mai înainte de a plasa miza și a paria pe meciuri live ar fi bine să știi totul despre echipa respectivă și despre șansele sale reale de a câștiga jocul respectiv.

Nu paria neapărat pe echipa care are un joc agresiv și care s-ar părea să aibă șanse de reușită!

Nu întotdeauna echipele care domină în prima repriză ajung să termine jocul drept învingătoare. De cele mai multe ori, unele echipe încep bine, dar s-ar putea să termine prost. De aceea, este bine să analizezi cât mai bine strategia echipelor implicate în jocul respectiv, defensiva și apărarea și mai apoi să plasezi miza. Toate acestea pot fi realizate urmărind meciuri live ori de cate ori aveți posibilitatea.

Un jucător de pariuri live pe meciuri  trebuie să ia în calcul și varianta ca echipa favorită de la începutul meciului să ajungă să piardă. Analizând bine meciul și urmărindu-l live, vei reuși să iei cea mai bună decizie.

Nu juca pentru recuperare!

O greșeală pe care mulți o fac pentru a recupera o parte din pierderile cauzate de alte meciuri live. Cu toate acestea, un meci live implică luarea unor decizii destul de rapide, astfel că va fi nevoie de multă inspirație de moment și de multă atenție. Dacă nu vei fi atent vei putea cădea în capcană și astfel vei putea ajunge să pierzi mult mai mult. Cei mai mulți jucători care au suferit mai multe pierderi mai mult timp, cresc miza pentru a recupera pierderile avute. Dacă vor pierde din nou, vor mări iarăși miza și vor tot încerca astfel la nesfârșit. Iar acest lucru nu este corect pentru că s-ar putea ca astfel să te transformi într-o persoană dependentă de pariurile sportive. Atunci când nu ai șanse de reușită sau ai pierdut la un meci live ar fi bine să faci o mică pauză, să analizezi și mai bine strategia jocului și abia mai apoi să plasezi mizele.

Nu paria niciodată atunci când ești obosit!

Orice pariu, mai ales cel pe un meci live impune multă atenție și concentrare. De aceea, dacă vei pierde din vedere numai câteva secunde s-ar putea să ajungi la pierdere. Orice pariu pe care îl vei avea în vedere trebuie făcut doar atunci când te afli într-o condiție bună. Deși este vorba despre pariuri sportive, acestea au nevoie de multă concentrare și mai ales de multă atenție din partea jucătorului.

Nu juca pe cote mici!

Pentru a avea șanse de reușită ar fi bine să alegi acele case de ponturi pariuri online care îți oferă cele mai bune cote. Și trebuie să ții cont că acestea diferă destul de mult de la una la cealaltă, însă sunt foarte importante. Cu ajutorul acestor cote vei putea calcula care sunt șansele de câștig, care sunt veniturile și care sunt probabilitățile pentru a câștiga. Toate aceste lucruri te vor ajuta destul de mult la plasarea mizelor. De aceea, ia în calcul doar acele case de pariuri cu cote mari. De asemenea, ar fi important ca agenția să dispună de statistici pe care să le facă cunoscute jucătorilor mai înainte de fiecare joc, astfel încât pariul la un meci live să poată să aducă cele mai bune șanse pentru jucătorul respectiv.