verificare bilet gets bet
C.R.
21 octombrie 2021

Verificare Bilet Gets Bet – Cum afli dacă pariul tău este câștigător

5/5 - (2 votes)

E timpul să afli cum poți face o verificare bilet Gets Bet. Prin acest procedeu descoperi în doar câteva clipe dacă biletul plasat de tine este unul câștigător.

Există mai multe motive pentru care este esențial să poți viziona repede pariurile jucate de tine. Sunt situații când anumite evenimente sunt în desfășurare și trebuie să afli dacă biletul tău este încă „în viață” după soluționarea primelor partide pe care ai mizat. Totodată, funcția Gets Bet verificare bilet te poate ajuta să faci o analiză meticuloasă a modului cum ai pariat de-a lungul timpului. Astfel poți să evaluezi competițiile pe care ai mai mult succes. În plus, ai șansa să calculezi câștigurile/pierderile acumulate în ultima perioadă.

Site-ul operatorului este bine dezvoltat și cuprinde mai multe secțiuni: Sporturi, Pariuri Live, Cazinou, EGT, Jocuri sau Cazinou Live. Există multă diversitate în grila de pariuri, iar categoria evenimentelor live este bine dezvoltată. Ai toate informațiile necesare despre acest operator în recenzia Getsbet Pariuri Sportive. Acum e momentul să-ți aratăm cum să faci o verificare bilet Gets Bet. Din start trebuie precizat că există două alternative.

Gets Bet Verificare Bilet – Varianta pentru bilete plasate online

Cu Gets Bet verificare bilet online poți să descoperi imediat statusul biletului tău. Trebuie să urmezi câțiva pași pentru a vedea dacă pariul tău e verde (câștigător).

 • Intră pe site-ul casei de pariuri și dă click pe opțiunea ”Online”
 • Loghează-te în cont
 • Dă click pe numele de utilizator din colțul dreapta sus
 • Se va deschide un menu care conține secțiunea ”Istoric”. Aceasta cuprinde mai multe opțiuni: istoric pariere, pariuri deschise, istoric tranzacții și informații bonusuri.

Dacă apeși pe secțiunea ”Pariuri Deschise” găsești o listă cu toate biletele aflate în desfășurare.

La categoria ”Istoric Pariere” poți face o Gets Bet verificare bilet pentru toate pariurile finalizate. Acestea pot fi filtrate în funcție de o anumită perioadă de timp.

Ce informații se afișează imediat

La Gets Bet online vei găsi una dintre cele mai cuprinzătoare oferte de pe piață. Clienții au acces la peste 30 de categorii sportive. Nu lipsesc cele mai tari meciuri de fotbal, tenis sau baschet, dar nici secțiunile E-Games și Virtuale.

În momentul când vrei să faci o verificare bilet Gets Bet (după ce ai urmat pași prezentați mai sus), vei putea selecta orice bilet din listă. Odată ce ai apăsat pe un pariu, vei putea observa mai multe detalii importante:

 • data și ora la care a fost jucat biletul
 • evenimentele pe care ai pariat
 • suma pariată
 • cota totală a pariului plasat de tine
 • caștigul și bonusul potențial

Fiecare meci pe care ai pariat va cuprinde următoarele informații: status (câștigător/pierzător/în desfășurare), pronosticul și cota evenimentului respectiv. Totodată, în cazul în care meciul nu a început, vei găsi data și ora la care se dispută partida selectată de tine.

Verificare Bilet Gets Bet – Opțiunea pentru pariuri stradale

Această casă de pariuri are un număr foarte mare de agenții stradale în interiorul cărora clienții poți plasa cu ușurință pariuri sportive. Iată ce trebuie să faci în cazul în care ai pariat într-o locație a operatorului și vrei să faci verificare bilet Gets Bet:

 • Intră pe site-ul operatorului
 • În partea dreaptă vei găsi o opțiune denumită ”Verifică Bilet”
 • Introdu seria de bilet. Aceasta este scrisă în partea de sus a biletului
 • Apasă pe butonul de căutare, iar biletul tău va fi afișat în centrul paginii
 • Vei găsi toate informațiile importante și statusul pariului
cum verifici un bilet getsbet online

Tot în partea dreaptă-sus ai categoria ”Agenții”. Acolo poți găsi toate locațiile unde poți plasa pariuri la o agenție Gets Bet. În momentul în care o selectezi pe cea preferată de tine, ți se vor afișa informații utile precum: adresă, program și tipul de pariuri disponibile.

Desigur, poți verifica rezultatele pariurilor plasate și prin intermediul unui site specializat care oferă scorul și statisticile în timp real.

Variante de bilete disponibile

Până la verificare bilet Gets Bet trebuie să știi că ai la dispoziție trei variante de bilete pe care poți miza la acest operator.

 • Pariul Simplu – vei alege un singur eveniment pe bilet. Câştigul total se calculează înmulţind cota cu suma pariată. Acest bilet este cel mai uşor pariu pe care îl poţi plasa.
 • Pariul Combo – vei alege mai multe meciuri pe bilet. Câștigul se calculează înmulţind cotele fiecărui eveniment cu miza.Va trebui să nimerești toate predicțiile.
 • Pariul de tip Sistem – este vorba de variante de pariuri cu mai multe combinații de câștig. Vei completa suma dorită în căsuța „Miză” din dreptul sistemului pe care l-ai ales.

La Gets Bet vei putea miza Pre-Match (înainte de startul evenimentelor) sau Live (în timpul partidelor). Pentru inspirație nu uita să verifici mereu cele mai tari pronosticuri oferite de echipa Beturi.ro. Urmărește cu atenție categoriile Cota 2, Ponturi Pariuri și Biletul Zilei.

Verificare Bilet Gets Bet – Oferte și avantaje

Gets Bet e un jucător interesant pe piața din România. Operatorul propune o serie de beneficii și avantaje pentru clienții săi. Iată câteva motive pentru care e bine să alegi această casă de pariuri:

 • Încă de la început te așteaptă un bonus de bun venit Gets Bet care-ți poate aduce câștiguri impresionante. După ce ți-ai creat cont ești recompensat cu o promoție care ajunge până la 600 RON.
 • Trebuie menționat și faptul că la secțiunea Cazinou te așteaptă o promoție specială de 2000 de RON. Intra pe site-ul operatorului pentru mai multe detalii.
 • ”Maxi-Cote”, ”Șansă”, ”Super bonus” și ”Șansa 200” sunt alte promoții pe care le găsești în contul tău de jucător.
 • Un alt avantaj este faptul că operatorul pune la dispoziție și o aplicație pentru pariuri. Aceasta este disponibilă atât pentru sistemele iOS, cât și pentru cele Android.
 • Nu lipsește funcția Cash Out.
 • Ai posibilitatea de a miza și de a face depuneri direct la una din numeroasele agenții Gets Bet.
 • Oferta de pariere este foarte bogată. Există peste 30 de categorii diferite din care poți selecta cele mai tari meciuri și competiții.

La Gets Bet poți miza pe: fotbal, tenis, baschet, handbal, hochei pe gheață, sporturi cu motor, box, MMA, ciclism volei, fotbal australian, baseball, fotbal american, rugby, tenis de masă. bandy, badminton, crichet, floorball, fotbal galic, hurling galic, golf crichet, floorball. De asemenea, vei găsi și categoriile E-Sports și Virtuale. Nu uita că orice pariu plasat poate fi găsit repede prin verificare bilet Gets Bet.

Pentru a fi și mai familiarizat cu lumea fascinantă a pronosticurilor sportive, te invităm să parcurgi Ghid Pariuri! Pariază informat alături de echipa BETuri! Mai multe ponturi și cote pe Facebook și Telegram!