retragere casa pariurilor
Andrei ReF
24 februarie 2021

Cum faci o retragere Casa Pariurilor?

Despre oferta de promoții Casa Pariurilor am scris. Despre depuneri am vorbit. Dar care sunt soluțiile de retragere atunci când iei potul cel mare? Cum poți efectua o retragere Casa Pariurilor corect și în siguranță? Despre asta vom vorbi în articolul de astăzi. Aici vom lista toate modalitățile puse la dispoziție de Casa Pariurilor retrageri. Vom trece în revistă și care sunt valorile minime și maxime ale sumelor ce pot fi retrase.

Dacă citești articolul până la sfârșit, uită-te cu atenție după paragraful în care ți-am vorbit și despre bonusul de bun venit la Casa Pariurilor. Iar dacă vrei ca mai apoi să aprofundezi „subiectul”, poți citi mai multe în recenzia dedicată acestui operator de pariuri sportive online. Să trecem la treabă!

Casa Pariurilor retragere bani – Condiții principale

Dacă în cazul depunerilor, ai fi putut să depui suma maximă de 880 RON fără să activezi contul, retragerile nu respectă aceeași regulă. Nu vei putea să îți retragi câștigurile dacă nu îți activezi contul de jucător. Află mai multe despre procesul de înregistrare aici. Mai ales că fără procesul de KYC terminat nu vei putea beneficia de retragerea câștigului tău!

Odată ce ai trecut și de această etapă, nu mai rămâne decât să alegi una dintre modalitățile de retragere disponibile pe platformă. Trebuie să completezi toate datele necesare în funcție de fiecare modalitate aleasă. Nu uita să respecți suma minimă de retragere aferentă și să aștepți apoi confirmarea tranzacției.

O altă condiție foarte importantă ce trebuie respectată pentru a face o retragere este să folosești aceeași metodă de retragere care a fost folosită și pentru a depune banii în cont. Iată care sunt modalitățile prin care poți să faci o retragere Casa Pariurilor:

Retragere Casa Pariurilor prin Skrill

Pentru fiecare metodă de retragere Casa Pariurilor există anumite condiții ce trebuie respectate. În funcție de modalitatea pe care o alegi, este posibil să fie diferențe în ceea ce privește suma minimă pe care o poți retrage sau timpul pe care trebuie să îl aștepți pentru ca tranzacția să fie confirmată. În ceea ce privește tranzacțiile prin Skrill, vei avea nevoie ca și depunerile să fie efectuate tot prin Skrill dacă ai nevoie să retragi.

Pentru a putea folosi acest serviciu, este necesar să îți creezi un cont și pe website-ul celor de la Skrill. Acesta este un furnizor de servicii de portofel electronic menit să ușureze activitățile financiare din mediul online și nu numai. După ce ți-ai creat contul, asigură-te că îți atașezi cardul bancar contului. Pentru a putea retrage prin Skrill, este nevoie să retragi minim 50 RON. Banii vor ajunge la tine în câteva ore. Acest timp este posibil să se prelungească în cazul în care tranzacția este efectuată în weekend.

Retragere Casa Pariurilor prin Card de Credit

Cardul de credit pe care îl folosești va trebui să fie și cel care a fost adăugat și atunci când a fost efectuată depunerea. Această modalitate de retragere este cea mai populară metodă dintre toate, ea fiind și cea mai la îndemână.

În cazul retragerilor folosind cardul de credit, suma minimă ce trebuie retrasă este mai mică, de doar 20 RON, iar procesarea poate dura maxim 2 zile în momentele speciale sau în zilele aglomerate.

Casa Pariurilor retragere pe card este o alegere de top. Ai șanse foarte mari să îți primești banii în aceeași zi în care i-ai retras. Nu sună rău deloc, nu?

Flexibilitate mai mare la retragerile prin transfer bancar

Transferul bancar este cea mai flexibilă metodă. Aceasta îți permite să retragi orice sumă îți dorești fără să îți fie impuse limite minime de retragere Casa Pariurilor . Cu atât mai mult că timpul de procesare este la fel de mic precum cel de la tranzacțiile cu cardul. Poți să retragi orice sumă ai nevoie și în orice moment al zilei. Casa Pariurilor retragere in cont bancar este o soluție foarte bună!

Poți să faci o retragere Casa Pariurilor și din agențiile fizice

Dacă ai rămas fără conexiune la internet și se întâmplă să locuiești aproape de o agenție fizică, ei bine, poți să faci o retragere din contul tău de pe Casa Pariurilor și din agenția fizică. Pentru acest tip de retrageri nu vei fi taxat absolut deloc. Suma minimă de retragere Casa Pariurilor este de doar 10 RON. Singurul aspect legat de această modalitate de retragere este că pentru a-ți fi acordați banii, trebuie ca o cerere efectuată de operator să fie aprobată. Nu ar trebui să dureze prea mult, deci nu îți face griji.

Înregistrează-te la Casa Pariurilor pentru posibilități nelimitate!

Tot în acest articol îți spuneam că pentru a retrage bani din contul tău de pe Casa Pariurilor, va trebui să ai un cont înregistrat și activat. Acest lucru presupune parcurgerea unui proces de înregistrare și activare al contului tău de jucător.

Dacă nu ai încă un cont la Casa Pariurilor, poți să îți creezi unul accesând acest operator pornind de la acest link. Va trebui să parcurgi un formular de înregistrare pe care aceștia ți-l oferă. Nivelul de dificultate este destul de scăzut și sunt sigur că nu vei întâmpina nicio problemă în a-ți crea contul. Trebuie totuși să ai grijă ca toate informațiile pe care le completezi în formular să fie corecte și să îți aparțină. Activarea contului se face încărcând pe website un document care atestă autenticitatea informațiilor introduse de tine în formular. Practic, va trebui să faci o poză buletinului tău, poză pe care o vei încărca pe website.

Concluzie – Retragere Casa Pariurilor, un proces simplu!

Așa cum ne așteptam, retragere Casa Pariurilor nu dezamăgește. Jucătorii sunt recunoscători că își pot retrage câștigurile cât mai rapid, iar tranzacțiile au loc într-un cadru foarte sigur și controlat. Alege să pariezi la Casa Pariurilor!

În cazul în care ești aici pentru a afla toate informațiile despre retrageri, dar și despre depuneri Casa Pariurilor, trebuie să știi că toți jucătorii noi pot să beneficieze de un bonus de bun venit care este acordat la prima depunere. Bonusul în valoare de până la 600 RON Casa Pariurilor poate fi un start bun pentru orice parior. Pentru mai multe detalii, citește despre asta aici!