retragere betano
Andrei ReF
23 februarie 2021

Cum poti face o retragere Betano? Procedură, minimum și metode

Betano este una dintre cele mai moderne case de pariuri ce funcţionează pe teritoriul României. Fie că este vorba despre pariuri sau cazino, aici este locul potrivit să îţi testezi cunoştinţele şi norocul. Pe BETuri.ro o să găseşti toate informaţiile de care ai nevoie pentru a te familiariza cu această platformă. În acest articol vom vorbi despre ce înseamnă o retragere Betano, dar și cât durează retragerea la Betano.

Betano este o casă de pariuri online, înregistrată în Malta, iar în România deţine licenţă de funcţionare până în anul 2027. În baza acestor criterii tu vei putea paria cu cea mai mare încredere.

Pentru început, ne îndreptăm atenţia spre retrageri Betano, pentru ca tu să nu mai ai nicio necunoscută privind retragerile şi să fii sigur că atunci când vei câştiga o să-ți primeşti banii. În cadrul acestui articol o să vorbim despre paşii pe care tu să-i urmezi atunci când vei efectua o retragere, timpul de procesare, dar şi impozitele percepute.

Validarea contului de utilizator

Primul pas pe care trebuie să-l urmezi după deschidere cont Betano este validarea lui. Acest proces se realizează destul de simplu, dar sunt o serie de formalităţi pe care trebuie să le urmezi pentru a-ți dovedi identitatea. Posibilităţile prin care tu îţi poţi dovedi identitatea sunt foarte multe aşa că nu îţi va fi greu deloc.

După deschiderea contului, acesta trebuie validat. Validarea contului se face prin introducerea unor coduri formate din câteva cifre pe care le vei primi pe e-mail şi pe telefonul mobil. Validarea trebuie făcută pentru ca operatorul să se asigure că informaţiile oferite de tine sunt cele reale.

Verificarea contului, un lucru foarte important înainte de prima retragere Betano

Verificarea contului este un alt pas foarte important pe care trebuie să-l urmezi pentru ca a avea un cont valid. Autorităţile din ţara noastră impun ca fiind obligatoriu acest pas referitor la verificarea contului (KYC). Marja de timp pentru a putea realiza verificarea contului este de 30 de zile, astfel că nu eşti presat de timp.

Astfel, ai o lună la dispoziţie pentru a avea un cont valid. În cadrul procesului de validare a contului trebuie să faci dovada identităţii tale. Acest lucru se poate realiza printr-o fotografie a cărţii de identitate sau a paşaportului.

Adresa ta se verifică prin trimiterea unui document oficial, în care să fie vizibilă adresa şi numele. Când vorbim de documente oficiale facem referire la o factură a unui abonament telefonic, factură la întreţinere. Aceste documente pot fi încărcate foarte uşor. Din contul tău intri la profil şi apoi la încărcare documente.

Am vorbit despre validarea şi verificarea contului, deoarece fără aceşti paşi finalizaţi nu vei putea efectua retrageri. Sfatul nostru este ca atunci când îţi deschizi contul să finalizezi şi aceşti paşi pentru a avea un cont valid 100%.

Lucruri esențiale de știut despre retragerile de la Betano

Să efectuezi o retragere de la Betano este foarte simplu. Poate la fel de simplu ca în cazul unei depuneri Betano. Singura condiţie este să câștigi şi să ai un sold rezonabil pentru a efectua la Betano retragere dorită. Primul pas pe care trebuie să-l urmezi atunci când îţi doreşti o retragerea este să intri în contul tău şi apoi în secţiunea retragere. După aceea trebuie să îţi alegi metoda prin care vrei să efectuezi respectiva retragere.

Betano retragere îţi pune la dispoziţie foarte multe opţiuni de retragere prin care tu poţi intra în posesia câştigului tău. Prima metodă de retragere pusă la dispoziţie de cei de la Betano retragere este metoda prin care depui. Dacă depui printr-un card bancar poţi retrage pe acelaşi card bancar fără nici o altă verificare.

Opţiuni retragere Betano

Aşa cum am mai spus cei de la Betano îţi pun la dispoziţie foarte multe opţiuni prin care tu să îţi retragi câştigurile. În cadrul acestui capitol o să vorbim despre fiecare opţiune de retragere, timpul de aşteptare, comisionul perceput. Un lucru foarte important. Chiar dacă alegi să folosești Betano.Cash ca metodă de depunere, te poți folosi în continuare de fiecare dintre următoarele metode de retragere Betano.

Nu știi ce este Betano.Cash? Află chiar acum despre cea mai nouă metodă de depunere cash (nu ai nevoie de card sau cont bancar) pusă la dispoziție de Betano. Recomandăm articolul special dedicat Depunere Betano pentru mai multe informații.

Retragere Betano pe card

 • Este cea mai des folosită metodă de retragere pentru pariorii din România.
 • Timpul de prelucrare pentru o retragere Betano pe card este de aproximativ 2-5 zile lucrătoare. De obicei retragerile se creditează mai repede, dar casa de pariuri şi-a luat o normă de siguranţă.
 • Retragerea minimă este de 40 de lei, în timp ce retragerea maximă este de 180.000 de lei (îţi dorim să ajungi să retragi această sumă).

Skrill

 • Cât durează o retragere la Betano în acest caz? Timpul de aşteptare până când banii vor fi în contul tău este de doar câteva ore. Astfel cererea ta de retragere va fi prelucrată în aceeaşi zi.
 • Suma minimă ce poate fi retrasă este de 40 de lei, în timp ce suma maximă poate ajunge la 40.000 de lei.

Neteller

 • Prin această metodă de retragere Betano, banii vor fi în contul tău în câteva ore.
 • Suma minimă ce o poţi retrage este de 40 de lei, în timp ce suma maximă poate ajunge la 10.000 de lei.

Paysafecard

 • Nu există timp de aşteptare întrucât aici vorbim despre o retragere instant Betano.
 • Suma minimă pe care o poţi retrage este de 40 de lei, în timp ce retragere maximă Betano poate atinge 10.000 de lei.

Transferul bancar

 • În cât timp intră banii de la Betano? Timpul necesar procesării acestei cereri de retragere online Betano este cuprins între 1 şi 4 zile lucrătoare.
 • Suma minimă este de 80 de lei în timp ce suma maximă este de 40.000 de lei.

Comision retragere Betano

O întrebare destul de des întâlnită este cât este comisionul de retragere la Betano. Trebuie să știi că începând cu luna noiembrie 2020, acest operator de pariuri sportive online nu mai percepe comision de retragere pentru toți utilizatorii săi.

Concluzii despre procesul de retragere Betano

Sperăm că în cadrul acestui articol am reuşit să îţi facem o părere despre ceea ce înseamnă retrageri Betano. Noi zicem că totul se face rapid și în siguranță. Și, foarte important, fără comisioane! Dacă mai luăm în calcul și bonusul de bun venit de 100 % de până la 500 RON, ai toate motivele să-ți deschizi un cont acum!

Pentru orice nelămurire ai, nu ezita să contactezi customer care Betano. Dar și să citești tot ce este de știut despre acest operator, pe site-ul nostru, la secțiunile dedicate de Recenzii și Ghid Pariuri. Pariază informat și inspirat alături de echipa BETuri!