plată Vlad Cazino
Cristi Geiger
30 august 2021

Cum faci o plată la Vlad Cazino? Toate informațiile necesare

Vlad Cazino este unul dintre cele mai interesante cazinouri online, un loc în care merită să îți investești timpul și banii. Pentru a plăti cât mai eficient și cât mai rapid, ți-am pregătit un ghid care să îți arate, pas cu pas, tot ce trebuie să faci pentru a depune și a retrage bani din contul tău de jucător. Vom discuta și despre ce metode de plată Vlad Cazino sunt disponibile pentru tine și câte ceva despre pașii pe care trebuie să-i urmezi.

Care sunt pașii pentru depunere Vlad Cazino?

Pentru a efectua un depozit Vlad Cazino, indiferent de metoda aleasă, trebuie să faci următorii pași simpli:

 1. Intră în contul tău sau înregistrează-te dacă nu ai un cont Vlad Cazino deschis.
 2. Mergi în partea din dreapta sus a paginii și apasă pe butonul Depozit.
 3. Alege metoda de plată pe care vrei să o folosești la depunere.
 4. În funcție de metoda pe care ai ales-o, urmează instrucțiunile speciale.

Nu uita că ai și un bonus de bun venit Vlad Cazino valoros!

Care sunt pașii pentru retragere Vlad Cazino? – Plată Vlad Cazino

Pentru operațiunea de retragere bani din contul tău de jucător, este nevoie să urmezi aproximativ aceiași pași. De menționat că unele metode de plată Vlad Cazino nu sunt disponibile și pentru retragere și este de preferat, acolo unde există, ca retragerea să se efectueze prin aceeași metodă ca la depunere. Pașii de urmat sunt cei de mai jos:

 1. Loghează-te în contul de jucător.
 2. Intră în contul tău și alege rubrica Fonduri.
 3. Apasă pe Retragere fonduri.
 4. Alege metoda de plată Vlad Cazino dorită.

Care sunt metodele de plată Vlad Cazino?

La Vlad Cazino, ai la discreție mai multe metode de plată. Poți plăti chiar și numerar, dar și prin alte metode online, așa cum vei vedea puțin mai jos.

Card bancar

Poți face o plată Vlad Cazino prin cardul de credit/debit. Se acceptă VISA, Mastercard sau Maestro.

La prima depunere, trebuie să introduci câteva date ale cardului tău bancar. Le poți salva pentru retragere și pentru viitoarele depuneri. Acestea constau în:

 • Numărul cardului compus din 16 cifre;
 • Data expirării;
 • Codul de securitate de pe spate format din 3 cifre.

În funcție de banca la care ai cardul, va trebui să urmezi o procedură suplimentară de securitate.

Regulile sunt valabile și pentru depunerile cu ajutorul unui card Revolut, întrucât aceste carduri sunt de tip Mastercard sau Visa, exact ca un card bancar obișnuit!

Depunere minimă Vlad Cazino cu cardul este de 25 RON, iar depunerea maximă este de 50.000 RON. Se percepe un comision de depunere de 2% – la fel ca la toate metodele de depunere – și nu există o perioadă de procesare a plății.

În cazul retragerii, timpul de procesare este de la o zi la 3 zile lucrătoare. Suma de retragere minimă este 65RON, iar retragerea maximă este 180.000 RON. Pentru a efectua o retragere Vlad Cazino, trebuie să fi depus anterior prin această metodă.

Transfer bancar

O altă metodă simplă de plată Vlad Cazino este prin transfer bancar. Poți face online, prin online banking, sau direct la bancă. Urmează instrucțiunile băncii pentru finalizarea tranzacției.

Durata procesării la depunere Vlad Cazino prin transfer bancar este de 1-3 zile lucrătoare.

Metoda este folosită și pentru retrageri. Suma minimă pe care o poți retrage din contul tău este de 65 RON și nu există o limită maximă. Timpul de procesare este de la 3 până la 5 zile lucrătoare.

Portofele electronice

Pentru plată Vlad Cazino, se folosesc două portofele electronice: Skrill și Neteller. Este o metodă ușoară de plată la acest cazinou, folosită de mulți jucători. Ai însă nevoie de un cont deschis la serviciul folosit pentru a-l putea folosi. Dacă alegi această metodă, vei fi redirecționat automat către pagina web a Skrill/Neteller.

Este important ca datele de pe contul de jucător să corespundă cu cele ale portofelului electronic, adică ambele să îți aparțină. În caz contrar, se poate ajunge chiar și la suspendarea contului de jucător.

 • Depunere minimă Vlad Cazino este de 65 RON, iar cea maximă este 50.000 RON. Timpul de procesare este instant.
 • De asemenea, o retragere minimă Vlad Cazino este de 65 RON, iar retragerea maximă este de 50.000 RON. Timpul de procesare este de până la 12 ore.

Aici se termină metodele de plată Vlad Cazino care pot fi folosite atât pentru depunere, cât și pentru retragere Vlad Cazino. Continuăm cu cele folosite doar pentru efectuarea unui depozit. Pe viitor, se poate să existe și cele de mai jos pentru retragere Vlad Cazino.

TopPay

Depunerile prin TopPay pot fi cash, fără cont în bancă și alte complicații. Se pot face în orice magazin Inmedio și nu numai. Atunci când alegi această metodă de plată din contul de jucător, vei primi și un cod QR. Acesta va fi păstrat pentru a fi scanat în magazinele partenere și nu va fi schimbat la depunerile viitoare.

Mergi cu acest cod la magazine, alături de actul tău de identitate pentru verificarea datelor tale personale.

Depunerea minimă este de 50 RON, iar depozitul maxim este de 45.000 RON. Plata Vlad Cazino se procesează instant.

TopPay prin curier

Mai mult decât atât, poți folosi metoda TopPay și prin curier. Prezintă curierului codul QR. Poți solicita un curier la numărul de telefon 0733 777 772. Programul de lucru este de la ora 10 dimineața la ora 10 seara.

Totuși, depunerea minimă prin această metodă este de 750 RON.

Apple Pay

Această metodă de depunere Vlad Cazino este folosită numai de utilizatorii Apple, adică trebuie să folosești un iPhone sau iPad. Depunerile trebuie să se efectueze prin browserul Safari.

Depunerea minimă prin Apple Pay este de 50 RON, iar depunerea maximă este 50.000 RON. Această Vlad Cazino plată se procesează instant.

Citește mai multe despre operator în recenzia dedicată Vlad Cazino.

Concluzii metode de plată Vlad Cazino

Acestea sunt aspectele generale de care trebuie să ții cont atunci când faci o plată Vlad Cazino. Alege metoda preferată și realizează primul tău depozit! Odată cu acesta, vei putea beneficia și de bonusul de bun venit de până la 1500 RON și 200 runde gratuite!

Trebuie să mai ții cont că pentru retragere, va fi nevoie de validarea contului de jucător. Acest proces presupune verificarea datelor pe care le-ai introdus la înregistrare. În acest fel, se evită eventualele tentative de fraude și abuzare a promoțiilor. Oricum, dacă ai mai efectuat plăți online, nu vei întâmpina probleme în depunere sau retragere Vlad Cazino! Ai și multe metode de contact Vlad Cazino în cazul în care ai orice nelămurire. Urmărește toți pașii cu atenție și bucură-te de oferta variată de jocuri de la Vlad Cazino!