FA Cup: Manchester City vs Watford

Cea mai veche competiţie de fotbal din lume îşi va desemna câştigătoarea astăzi. În finala FA Cup din acest sezon se vor înfrunta Manchester City vs Watford. Meciul este programat să aibă fluierul de start de la ora 19:00 şi se va disputa pe Wembley Stadium. Acest meci este unul de totul sau nimic pentru ambele echipe astfel că ne aşteptăm la un spectacol fotbalistic. Întrebarea tuturor este dacă va reuşi Watford să oprească supremaţia celor de la Manchester City din Anglia. Dacă este să ne luăm după ultimele 10 meciuri directe care au fost câştigate toate de cei de la City, Watford nu va avea nici o şansă. Cele mai bune ponturi pariuri sportive sunt pe Beturi.ro.

Finala FA Cup Manchester City vs Watford

Manchester City porneşte din postura de mare favorită în jocul din aceatsă seară. Cetăţenii vor să reuşească tripla în Anglia după ce au câştigat Cupa Ligii Angliei şi Premier League. Elevii lui Guardiola se află într-o formă foarte bună deoarece au ajuns la 7 meciuri consecutive în care au obţinut doar victorii. Pentru a ajunge să dispute această finală cei de la City au eliminat pe Rotherham, Burnley, Newport, Swansea şi Brighton. Chair dacă au avut un traseu destul de uşor la ponturi pariuri sportive vom merge pe mâna lor.

Watford pare a fi echipe cu şanse foarte mici de a reuşi să câştuge acest titlu. Cei de la Watford au încheiat Premier League pe poziţia a 11-a a clasamentului după ce au reuşit să acumuleze doar 50 de puncte. Spre finalul campionatului a apărut relaxarea în tabăra lor şi este interesant să vedem dacă au reuşit să se reconecteze. Ei au suferit trei înfrângeri în ultimele 3 runde din Premier League. În drumul lor spre această finală cei de la Watford au eliminat pe Woking, Newcastle, QPR Crystala Palace şi Wolves. Manchester City vs Watford se anunţă a fi un meci deosebit de spectaculos în care ambele echiep vir da totul pentru a reuşi să câştige marele trofeu. Credem că City are de partea sa puterea şi o să adopte o tactică de posesie dar şi ofensivă în acelaşi timp. Pentru a obţine victorie elevii lui Guardiola au o cotă de 1.23. Vom alege să pariem şi pe numărul de goluri în acest joc, astfel pentru o cotă de 1.80 am ales să pariem pe faptul că se vor înscrie peste 2,5 goluri. Joacă la pariuri cu noi.