EFL Cup: Manchester City vs Burton

Cea de-a doua semifinală din Cupa Ligii Angliei se anunță a fi și ea una foarte spectaculoasă. Aseară a fost foate interesant jocul dintre Tottenham vs Chelsea câștigat de gazde cu scorul de 1-0. Astăzi se vor înfrunta Manchester City vs Burton pentru cel de-al doilea loc în finală. Diferența dintre cele două adversare de astăzi este una foarte mare. Dacă Manchester City se află în lupta pentru titlu în Premier League, Burton este abia în Liga a 3-a. În ultima perioadă cele două formații nu s-au întâlnit într-un meci direct. Chiar dacă vom asista la un meci dezechilibrat din toate punctele de vedere se poate întâmpla oricând o surpriză. Joacă și câștigă alături de noi la pariuri sportive.

Dezechilibru Manchester City vs Burton

Manchester City pornește ca mare favorită în acest meci dar și la calificare. Ne așteptăm ca cetățenii să rezolve chiar de astăzi calificarea. Ne așteptăm ca Pep Guardiola să menajeze o serie de titulari în vederea meciurilor din Premier League. Pentru a ajunge în această fază a competiției cetățenii au trecut de Oxford United, Fulham și Leicester. În cele trei meciuri ei au primit un singur gol ceea ce ne arată că își doresc să câștige și acest trofeu. În Premier League gazdele partidei de astăzi se află pe poziția a doua a clasamentului în spatele celor de la Liverpool. Câștigă cu noi la pariuri sportive zi de zi

Burton este cotată cu șanse aproape nule la calificare. Pentru echipa din Liga a 3-a se anunță un duel foarte greu. Pentru a ajunge în această fază a competiției cei de la Burton au avut un traseu foarte greu. Ei au eliminate pe Shrewsbury, Aston Villa, Burnley, Nottingham Forrest și Middlesbrough. Totuși cei de la Manchester City vor fi cel mai puternic adversar pe care l-au întâlnit. Cei de la Burtin sunt o echipă modestă și în Liga a 3-a astfel că nu credem că vor avea forța necesară de a se lupta cu City.

Anticipăm o victorie la multe goluri diferență a celor de la Manchester City.  La o cotă de 1.80 vom paria că se vor marca peste 4,5 goluri. Și o victorie la un handicap de 3,5 goluri a celor de la City ne aduce o cotă asemănătoare. Pariază în fiecare zi alături de noi și pe termen lung o să realizezi un profit consisitent.