Championship: Aston Villa vs Derby

Zi de finală pe Wembley. În aceatsă seară începând cu ora 17:00 va avea loc finala barajului pentru Premier League. Din postura de adversare în acest joc se vor înfrunta Aston Villa vs Derby. Miza este una foarte mare, prezenţa în Premier League, astfel că ne aşteptăm la un meci de totul sau nimic din partea ambelor echipe. La sfârşitul sezonului din Championship cele două formaţii au fost despărţite de doar 2 puncte, ceea ce ne spune că ne aşteptăm la un joc deosebit de echilibrat. De la această partidă ne putem aştepta la orice. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt doar pe Beturi.ro.

Lupta pentru Premier League: Aston Villa vs Derby

Aston Villa a eliminat pe West Brom în semifinalele. În amebele manşe s-a înregistrat scorul de 1-1 astfel că Villa s-a calificat în această finală a play-off-ului după ce i-a eliminat în urma loviturilor de departajare. Aston Villa a încheiat sezonul pe poziţia a 5-a a clasamentului. Pentru meciul de astăzi vor avea doi jucători foarte importanţi indisponibili. Este vorba despre Nyland şi McCormack. Aceste sunt absenţe destul de importante mai ales că Nyland este portarul titular al echipe. Ponturi paruri fotbal de pe urma cărora să câştigi găseşti doar pe site-ul Beturi.ro.

Derby este o echipă foarte îndrăgită care îşi doreşte să revină după mulţi ani în Premier League. Derby este antrenată de Frank Lampard, fostul mare jucător al celor de la Chelsea. În semifinalele acestui play-off au trecut cu scorul de 4-3 la general de cei de la Leeds. Elevii laui Lampard au încheiat sezonul din Championship pe poziţia a 6-a a clasamentului, la doar 2 puncte în spatele adversarilor de astăzi. Scott Malone va fi singurul indisponibil al celor de la Derby pentru partida din această seară. Aston Villa vs Leeds se anunţă a fi un meci foarte interesant în care miza este uriaşă. În acest meci orice greşeală, oricât at fi ea de mică poate fi decisivă. Casele de pariuri o văd pe Aston Villa ca fiind favorită să se impună în cele 90 de minute. Meicurile directe din campionat au câştigate de Villa cu socurl de 4-0 respectiv 3-0. Şi noi vom merge tot pe mâna celor de la Villa care au o cotă de 2.00 pentru a reuşi să se califice în Premier League. Putem miza şi pe numărul de cornere deoarece ne aflăm în Anglia. Peste 9,5 cornere la o cotă de 1.80 poate fi un pariu ce ne va aduce profit.