Cei mai buni tipseri

O să intrăm puțin în lumea science-fiction și o să vorbim astăzi despre tipseri în sensul în care majoritatea lumii pariurilor percepe acest termen. Dacă întrebăm astăzi un parior amator ce înseamnă un tipser, acesta probabil că îți va răspunde cu ceva de genul: „un tipser este cineva care îți dă ponturi, îți spune rezultatul exact al unui eveniment, 100 % sigur”.

Pentru cei ce cunosc mai în amănunt situația, probabil că este de râs acest lucru. Însă nu este vina celor ce sunt mai puțin documentați. Ținând cont de faptul că în ziua de astăzi există o mulțime de tipseri ce oferă soarele și luna și vă promit că o să vă îmbogățiți peste noapte, nu este de mirare că tot mai mulți oameni ajung să creadă în astfel de persoane.

Vedem tot mai des noi anunțuri de „Ponturi exacte”, „pariuri sigure”, „meciuri aranjate” și așa mai departe ce își fac apariția nu numai pe site-urile unde își au sediul așa-zișii prezicători. Dar și pe site-urile de socializare, unde în ziua de astăzi ne petrecem o bună parte din timp. Este de ajuns ca măcar odată să fi intrat pe o astfel de pagină. Apoi algoritmul din spatele paginii de Facebook vă va și recomanda în news feed astfel de pagini!

Fără nicio urmă de îndoială vă putem avertiza că majoritatea sunt site-uri frauduloase care încerca să înșele pariorii cu scopul de a încasa sume de bani de la aceștia. Însă, pe lângă acești tipsteri există și site-uri veridice care oferă ponturi cu sensul de predicții și analize sportive ce vă pot îndruma activitatea de pariere. Cum putem face diferența dintre acestea? Citiți în continuare și veți afla.

Tipseri în care nu poți avea încredere

Există o mulțime de astfel de persoane care încearcă să vă ia banii. Așa că înainte de a lua legătură cu cineva care va oferă ponturi, ar trebui să va faceți temele. Aceștia sunt din ce in ce mai mulți și inventează noi metode de promovare și abordare a pariorilor. Ei promit rezultate sigure și profituri garantate. În cel mai scurt interval de timp posibil, desigur! Însă toate aceste lucruri vin cu un preț. Ei vor pretinde întotdeauna sume de bani în avans, înainte de a da „ponturile sigure” doritorilor.

Daca vi se pare că ar trebui să fi foarte naiv că să poți cădea în plasa acestor oameni, aflați că această afacere nu este tocmai una banală. Dacă ideea ar fi fost una proastă și nu ar genera profituri atunci ar trebui să ne punem întrebarea: de ce apar din ce în ce mai multe astfel de pagini?

Tocmai pentru că există o mulțime de oameni ce probabil din naivitate sau din lipsa de experiență, atrași de promisiunea de a se îmbogăți rapid și sigur, plătesc uneori și sume foarte mari de bani pentru astfel de ponturi, unor tipseri ce nu au nicio remușcare în a încasa acei bani.

Atenție la falșii tipseri!

Principala întrebare pe care ar trebui să ne-o punem în legătură cu acești tipseri este una simplă. Dacă ei ar fi siguri de ponturile lor și dacă într-adevăr acestea s-ar adeveri în proporție de 100%, de ce ar mai încerca să treacă prin toată muncă de a îi convinge pe alții și a-i face să cumpere aceste meciuri fixe?

Din bunătatea propriilor suflete? Dacă acesta era cazul, de ce ar mai cere bani pentru meciuri. Oricare ar fi situația ideal este să nu plătiți niciodată pentru astfel de tipsuri deoarece în proporție de peste 90% veți rămâne fără banii plătiți pe pont și mai târziu și fără cei plasați pe bilet.

Adevaratii tipseri ce ajută pariorii

Pe lângă paginile de pe facebook sau alte platforme de socializare despre care am vorbit mai sus există și site-uri independente care oferă predicții zilnice în baza unor abonamente pe perioade determinate de timp.

Acestea nu vă promit succesul garantat, fiind mai sincere însă va oferă un plan de pariuri online care într-o perioada determinată de timp vă poate scoate în profit însă nici aici nimeni nu vă promite siguranță. Așadar investiția inițială pentru un astfel de abonament cumulată cu riscul de a nu câștiga nimic oricum, ba chiar a ieși în minus la sfârșitul abonamentului ne fac să spunem nu și acestor site-uri.

Cei mai buni tipseri sunt cei pasionați de sport

Exista într-adevăr site-uri unde pariorii ar trebui să se simtă ca acasă, neînșelați și în siguranță. Printre aceste site-uri ne putem număra și noi cu mândrie. Site-uri precum acesta vă pot oferi informații esențiale. Beturi.ro oferă strategii de câștiguri ce va pot ajută să va măriți șansele de succes.

Există și locuri, ca și aici, unde vi se oferă deasemenea analize sportive asupra evenimentelor date de tipseri profesioniști. Nimeni nu garantează reușită acestor evenimente. Însă analizele făcute încearcă să reliefeze cele mai bune argumente pentru alegerile pe care le facem. Și cel mai important, astfel de site-uri nu vă vor cere aproape niciodată bani pentru informațiile pe care le oferă.

Asa că nu strică niciodată să va folosiți de predicțiile date de acești tipseri și să le testați pe bilete cu puțini bani pentru a pune la încercare predicțiile date de aceștia. Ele fiind oferite în mod gratuit, nu aveți nimc de pierdut, și cine știe, poate veți ieși chiar în profit.

Cei mai buni tipseri sunteți voi

Am mai reluat această idee și în articolele precedente. Și cu riscul de a ne repeta îți vom spune iar pentru că este una dintre cele mai fundamentale idei la pariuri sportive. Cei mai buni tipseri sunteti voi! Prin prisma faptului că odată cu timpul și experiența acumulată în activitatea de pariere, voi sunteți cei ce vă veți da singuri cele mai bune ponturi pariuri.

Decât să aveți îndoieli atunci când luați idei din altă parte sau să riscați sume de bani doar pentru a obține o predicție cel mai bine este să ne bazăm pe propriile predicții pentru a sta mereu liniștiți. Într-un final, activitatea de pariere ar trebui tratată ca o metodă de recreere și de dsitractie și nu ar trebui să stricăm acest lucru.