superbet bonus 50 lei Liga Campionilor
Oferta valabilă: 06.09 - 02.11.2022
Cristi Geiger
6 septembrie 2022

Superbet bonus 50 lei Liga Campionilor – Joacă și tu în liga mare!

4.8/5 - (46 votes)

Superbet bonus 50 lei Liga Campionilor este cea mai nouă ofertă de la pariuri pentru fotbalul european de top! Pariezi 50 de lei și câștigi un bonus egal cu pariul plasat de tine. Sună foarte bine, nu?

superbet pariuri sportive
Superbet bonus Liga Campionilor – 50 lei doar pentru tine!
Pariezi pe UCL și câștigi 50 RON

Superbet îți propune o promoție demnă de Liga Campionilor. Pariezi pe meciurile din Ligă și ești premiat cu un bonus de 50 de lei! Joci 50 de lei azi, ai (cel puțin) 50 de lei mâine!

Cum participi la „Împreună trăim SuperFotbalul” – Superbet bonus 50 lei Liga Campionilor?

Dacă vrei să profiți și tu de bonus, primul pas pe care îl ai de făcut este să dai click pe „Vreau oferta!” de mai sus. Este nevoie să ai și un cont Superbet activ pentru a beneficia de ofertă, dar asta nu trebuie să fie vreun motiv de îngrijorare.

Echipa noastră ți-a pregătit un articol special despre procesul de înregistrare Superbet online. Acolo îți sunt prezentate toate etapele pe care le ai de bifat. Aruncă și tu o privire pe acest articol și în doar câteva minute vei reuși să-ți deschizi contul la Superbet!

Totul clar până acum. Contul tău e gata. Dă click pe „Vreau oferta!”, apoi selectează butonul „Accept” din pop-up-ul ce-ți va apărea pe ecran după ce reușești să te loghezi în contul tău.  De-acum, ești gata să ataci Superbet bonus 50 lei Liga Campionilor. De asemenea, vei fi recompensat și cu un bonus de bun venit Superbet în valoare de 500 RON!

Reguli ale promoției – Bonus 50 RON Champions League

Ai acceptat oferta, așa că în acest moment nu-ți rămâne decât să plasezi un bilet de tip acumulator sau chiar single cu o miză de cel puțin 50 RON din bani reali din contul tău. Biletul de joc trebuie să conțină doar jocuri din Champions League! Sunt luate în calcul atât pariurile pre-meci, cât și cele live (iar cota minimă a fiecărei selecții de pe bilet trebuie să fie de cel puțin 1.60).

Nu-ți face griji, însă! Echipa BETuri îți propune zi de zi ponturi bune atât pe canalul de Telegram BETuri, cât și pe site. Îți pregătim rubrici ca Biletul Zilei și Cota 2 gratis din care te poți inspira oricând dorești.

Apare și următoarea întrebare: cand primești bonusul de la Superbet pentru Liga Campionilor? Cei 50 de lei se vor acorda în cel mult 24 de ore de la încheierea promoției. În plus, este bine să știi că Superbet bonus 50 lei Liga Campionilor trebuie rulaj în maximum 3 zile din momentul activării acestuia. Rulajul impus de operator este de x1. Condiții foarte lejere pentru toți pariorii, indiferent dacă vorbim de jucători experimentați sau de novici într-ale pariurilor online.

Pragul de cotă minimă pentru biletele de tip acumulator trebuie să fie 1.10 pentru fiecare eveniment. În cazul biletelor de tip sistem – cea mai mică combinație trebuie să aibă o cotă totală de 1.60. Pentru biletele single, rămâne valabilă cota minimă de 1.60.

Ce pariuri nu sunt luate în considerare la rulaj?

Evită să pariezi pe evenimente care se vor finaliza după perioada de valabilitate a bonusului Superbet Liga Campionilor. De asemenea, nici pariurile asupra cărora se folosește funcția Cash Out nu te vor ajuta cu rulajul sumei. Ultimele pariuri care nu te ajută sunt cele plasate pe secțiuni de tip Loto sau Virtuale Superbet. Dacă pariul tău va fi anulat, returnat, sau dacă pariului tău i se va acorda cota 1, nu te va ajuta la rulaj.

Superbet bonus 50 lei Liga Campionilor – Pe ce poți paria?

Până pe 02.11.2022, când se încheie faza grupelor, poți beneficia de această promoție de 6 ori! Și meciuri pe care să mizezi vor fi o gramadă. Numai în prima etapă ai partide de top ca Juventus – PSG, Napoli – Liverpoool sau Atletico Madrid – Porto. Dar mai încolo ai și Bayern – Barcelona sau alte dispute interesante pentru tine. Deci variante infinite pentru pariurile tale!

Concluzii

Profită și tu de Superbet bonus 50 lei Liga Campionilor. Condițiile și regulile de participare sunt foarte simple șu ușor de satisfăcut, iar 50 de lei nu sună deloc rău. Atacă oferta și ieși și tu pe plus. Joci 50 de lei azi, ai (cel puțin) 50 de lei mâine!

superbet pariuri sportive
Superbet bonus Liga Campionilor – 50 lei doar pentru tine!
Pariezi pe UCL și câștigi 50 RON

Superbet îți propune o promoție demnă de Liga Campionilor. Pariezi pe meciurile din UCL și ești premiat cu un bonus de 50 RON.

Joci 50 de lei azi, ai (cel puțin) 50 de lei mâine!