bonusul de vineri de la Unibet
Cristi Geiger
7 ianuarie 2022

Bonusul de Vineri de la Unibet – 25 RON Free Bet la Pariuri!

Vinerea la Unibet te premiază! Cu bonusul de vineri de la Unibet ai parte de premii garantate pentru a-ți duce experiența de parior la cote extreme!

unibet pariuri sportive
Joci la păcănele, primești un free bet de la Unibet!
Profită și tu de pariul gratuit de vineri!

În fiecare vineri e rost de un free bet de la Unibet. Joci 150 RON la sloturile preferate, câștigi și acolo, dar primești și un free bet de 25 RON. Nimic mai simplu!

În fiecare săptămână la Unibet, vinerea este câștigătoare! Începeți weekend-ul cu un pariu gratuit bonus 25 RON Unibet la categoria “Pariuri”. Pariază 150 RON minim la oricare dintre sloturi în timpul perioadei promoției și beneficiază de acest free bet pus la dispoziție de Unibet pentru tine. Promoție Unibet este disponibilă din data de 07.01.2022 în fiecare vineri până la ora 23:59.

Deschiderea contului și revendicarea ofertei

 • Pentru a putea beneficia de bonusul de vineri de la Unibet trebuie să ai un cont activ la acest operator. Procesul de înregistrare nu este complicat iar noi, echipa BETuri, te vom îndruma pas cu pas prin acest proces:
 • Accesează butonul “Vreau oferta!” din cadrul acestei pagini și apasă pe butonul “Înregistrare”;
 • Urmărește cele 3 etape de înregistrare pe care Unibet le solicită. În primul pas va fi necesar să oferi informații precum nume, prenume, data nașterii, CNP, email. La pasul doi vei completa adresa din buletin, codul poștal și numărul de telefon. Pentru ultimul pas, trebuie să introduci un nume de utilizator, să stabilești parola pentru logare, dar și o întrebare de securitate în cazul în care uiți parola și vrei să o recuperezi;
 • Confirmă înregistrarea accesând link-ul din mail-ul pe care Unibet ți-l trimite pe adresa de mail pe care ai completat-o mai sus.

Pentru a revendica oferta Unibet, intră în contul tău de utilizator la secțiunea “Bonusuri”. Aici îți vor fi prezentate toate ofertele pentru care ești eligibil la participare. Apasă pe oferta care oferă bonusul de vineri de la Unibet și revendică-l. Felicitări, acum poți parcurge următoarea etapă pentru a primi free bet-ul de 25 RON!

Important: Pentru a nu avea probleme pe parcursul ofertei, îți recomandăm să parcurgi procesul de verificare a contului înainte de a revendica bonusul. Acest proces este detaliat pe site-ul nostru în articolul “Înregistrare cont Unibet” din secțiunea “Ghid Pariuri”.

Termeni și condiții la bonusul de vineri de la Unibet

Acum că ești oficial membru al comunității Unibet, nu mai rămâne decât să îți prezentăm care sunt condițiile de care trebuie să ții cont pentru a nu avea probleme cu bonusul de vineri de la Unibet.

Pentru a beneficia de bonus 25 RON Unibet, trebuie să pariezi cel puțin 150 RON la oricare dintre sloturile puse la dispoziție de operator pe site. Pentru a face o depunere în siguranță, verifică ghidul oferit de BETuri pentru mai multe detalii despre procesul de depunere la Unibet. Odată ce ai jucat suma eligibilă la sloturi, un bonus de 25 RON la Pariuri Sportive va fi adăugat în contul tău în balanța bonus. Iată care sunt termenii și condițiile pentru acest bonus:

 • Cei 150 RON trebuie rulați din fonduri proprii, cu bani reali. Banii bonus nu vor fi luați în considerare pentru această ofertă;
 • Bonusul de 25 RON primit are o cerință de rulaj de 8x;
 • Nu ai voie să retragi banii bonus până nu îndeplinești cerințele de rulaj. Orice retragere efectuată pe parcursul rulării bonusului poate duce la anularea acestuia;
 • Pariurile la care s-a aplicat cash-out nu sunt luate în considerare pentru cerințele de rulaj;
 • 1,40 per eveniment este cota minima pentru care se a lua în considerare pentru rulajul bonusului;
 • Bonusul este valabil timp de 30 de zile. Toate bonusurile care nu au fost rulate în termen de 30 de zile vor expira, iar câștigurile în cash sau bani bonus vor fi pierdute;
 • Indiferent de rezultatul biletului (câștigător sau pierzător), orice pariu este luat în considerare pentru cerințele de rulaj.

Concluzii – Bonusul de vineri de la Unibet

În concluzie, acest bonus este unul de care poți beneficia în fiecare săptămână. Iar cerințele pe care trebuie să le îndeplinești nu sunt foarte greu de urmat. Bonusul de vineri de la Unibet îmbină perfect experiența unică a sloturilor și a specialelor cu tensiunea și emoțiile meciurilor pe care le ai pe bilet.

Combină acest bonus pariuri Unibet cu ponturile din lumea sportului de pe site-ul nostru și cu siguranță câștigurile nu vor întârzia să apară! Intră la secțiunea Ponturi Pariuri unde te așteaptă avancronici, ponturi și cote din fotbal, tenis, baschet, handbal și nu numai! Pentru un gram în plus de inspirație îți recomandăm să intri în grupurile noastre de Facebook și Telegram BETuri!

Dacă bonusul de vineri de la Unibet nu este pe placul tău, te așteaptă o multitudine de promoții pe BETuri.ro. Intră la categoria “Oferte Cazino” și alege bonusul care ți se potrivește! Spor la pariat!

unibet pariuri sportive
Joci la păcănele, primești un free bet de la Unibet!
Profită și tu de pariul gratuit de vineri!

În fiecare vineri e rost de un free bet de la Unibet. Joci 150 RON la sloturile preferate, câștigi și acolo, dar primești și un free bet de 25 RON. Nimic mai simplu!