bonus de bun venit conticazino
Vlad M.
31 iulie 2023

Bonus de Bun Venit Conticazino – 3 Bonusuri din care poți alege unul

5/5 - (1 vote)

Bucură-te și tu de acest Bonus de Bun Venit din partea Conticazino! Orice utilizator care nu a efecutat încă o depunere poate profita de această promoție.

conticazino pariuri
Profită de bonusul de bun venit pentru secțiunea sport de la Conticazino!
50 RON PARIU GRATUIT LA PRIMA DEPUNERE
Cod bonus: WFB1

Profită de un bonus de bun venit pentru secțiunea sport din partea unui operatou nou, Conticazino! Ai ocazia de a alege ce bonus te avantajează.

În cadrul acestui articol vor fi prezentate condițiile de participare la promoția Conticazino, detaliile despre codul Bonusului de Bun Venit, dar și cerințele de rulaj cu privire la Bonusul de Bun Venit. Operatorul îți oferă șansa de a alege din TREI bonusuri care te avantajează cel mai mult.

Condiții de participare – Bonus de Bun Venit Conticazino

 • Dacă dorești să îți faci cont pe Conticazino sau ai deja un cont fără depuneri – poți beneficia de Bonusul de Bun Venit.
 • Pentru a beneficia de ofertă, depunerea Conticazino minimă este în valoare de 100 RON.
 • Tu poți alege din TREI oferte pe care operatorul le pune la dispoziție. În cazul în care vrei un pariu gratuit de 50 RON la o depunere minimă de 100 RON adaugi codul „WFB1”. Pentru un pariu gratuit de 150 RON la o depunere minimă de 200 RON adaugi codul „WFB2”, iar pentru un freebet de 300 RON la o depunere minimă de 300 RON codul este „WFB3”.
 • Un exemplu de depunere este următorul: jucătorul depune 100 RON și primește 50 RON Bonus. Balanța totală la momentul respectiv devine în valoare de 150 RON.
 • În cazul în care utilizatorul are deja un bonus activ – acesta poate plasa un singur bilet pe un eveniment anume. Acest criteriu se aplică indiferent dacă este vorba despre un bilet simplu, multiplu sau cu sistem. Atunci când dorești să afli dacă biletul tău e unul câștigător, consultă articoul despre verificare bilet Conti!
conticazino pariuri
Profită de bonusul de bun venit pentru secțiunea sport de la Conticazino!
150 RON PARIU GRATUIT LA PRIMA DEPUNERE
Cod bonus: WFB2

Profită de un bonus de bun venit pentru secțiunea sport din partea unui operatou nou, Conticazino!

Detalii despre codul Bonusului de Bun Venit Conticazino

Este necesar să fie introduse codurile bonus specificate și mai sus pentru ca utilizatorul să beneficieze de Bonusul de Bun Venit din partea Conticazino.

Ce faci în situația în care la momentul depunerii nu ai completat codul bonus?  

Contactezi prin intermediul unei solicitări scrise suport@conticazino.ro – iar acesta va fi creditat de echipa de suport Conticazino.

Cerințe de rulaj – Bonus de Bun Venit Conticazino

 • Pentru a fi disponibile la retragere Conticazino, nu se concep condiții de rulaj!
 • Pentru calculul rulajului vor fi luate în considerare strict biletele la pariuri sportive (prematch sau live)  – cu o cotă minimă pe eveniment de 1.60. Biletele plasate pot fi atât single, cât și multiple. Am scris despre oferta de sport a operatorului într-un articol special.
 • Pentru plasarea biletului, jucătorul trebuie întâi să selecteze pronosticul eligibil pe care dorește să parieze; ulterior, acesta NU trebuie să introducă nimic în căsuța “Miză”, ci să aleagă opțiunea „Selectează pariul gratuit” aflat sub căsuța „Miză”
 • De la momentul activării bonusului – jucătorul are la dispoziție 3 zile pentru a completa cerințele de rulaj. Odată ce acest termen a expirat – orice sumă rămasă din bonus este automat anulată.
 • Acest Bonus de Bun Venit Conticazino este disponibil doar în secțiunea Sport. Sum depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit – doar în cadrul acestei secțiuni.
 • Dacă este solicitată o retragere înaintea respectării condițiilor de rulaj pentru Bonusul de Bun Venit Conticazino – câștigurile provenite din utilizarea bonusului + bonusul se anulează.
 • UN singur bonus activ poate fi activat în același timp. În situația în care ai deja un bonus activ în cont – trebuie completată mai întâi cerința de rulaj pentru acesta. În caz contrar, bonusul/câștigurile de pe urma bonusului se anulează.

Concluzii

Ia în considerare toate condițiile și cerințele menționate în articol și începe aventura Conticazino! Revendică până la 300 RON din acest Bonus de Bun Venit Conticazino plasând pariuri în secțiunea Sport a platformei. Nu uita de codurile bonus „WFB1”, „WFB2” și „WFB3” necesar pentru a profita de bonus. Apasă pe butonul de mai jos – „Vreau Bonusul” – pentru a putea beneficia de promoția Conticazino.

Nu uita nici de tot la Conticazino ai un bonus fără depunere de 83 free spins la verificarea contului, dar și un bonus cazino de până la 4500 RON sau un bonus casino live Conticazino! Punem la dispoziție mai multe bonusuri pentru tine, astfel poți intra oricând la secțiunea Oferte Cazino pentru a găsi bonusul tău ideal.

Verifică și secțiunea de Ponturi Pariuri pentru a beneficia de pronosticuri zilnice din lumea sportivă! Te așteptăm și cu opțiuni profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Pentru un aer inspirațional proaspăt – haide pe grupul nostru de Telegram!

conticazino pariuri
Profită de bonusul de bun venit pentru secțiunea sport de la Conticazino!
300 RON PARIU GRATUIT LA PRIMA DEPUNERE
Cod bonus: WFB3

Profită de un bonus de bun venit pentru secțiunea sport din partea unui operatou nou, Conticazino!