bonus bun venit conticazino
Vlad M.
28 mai 2022

Bonus de Bun Venit Conticazino – 50% până la 300 RON

Bucură-te și tu de acest Bonus de Bun Venit din partea Conticazino! Orice utilizator care nu a efecutat încă o depunere poate profita de această promoție.

conticazino pariuri
Profită de bonusul de bun venit pentru secțiunea sport de la Conticazino!
50% până la 300 RON
Cod bonus: PARIURI50

Profită de un bonus de bun venit pentru secțiunea sport din partea unui operatou nou, Conticazino!

În cadrul acestui articol vor fi prezentate condițiile de participare la promoția Conticazino, detaliile despre codul Bonusului de Bun Venit, dar și cerințele de rulaj cu privire la Bonusul de Bun Venit. Bonusul în valoare de 50% până la 300 RON reprezintă șansa oricărui jucător nou de a beneficia de promoția pusă la bătaie de Conticazino.

Condiții de participare – Bonus de Bun Venit Conticazino

 • Dacă dorești să îți faci cont pe Conticazino sau ai deja un cont fără depuneri – poți beneficia de Bonusul de Bun Venit.
 • Pentru a beneficia de ofertă, depunerea Conticazino minimă este în valoare de 50 RON.
 • Bonusul este primit cu ajutorul introudcerii unui cod bonus – PARIURI50 – apoi beneficiile sunt de 50% până la 300 RON.
 • Un exemplu de depunere este următorul: jucătorul depune 100 RON și primește 50 RON Bonus. Balanța totală la momentul respectiv devine în valoare de 150 RON.
 • În cazul în care utilizatorul are deja un bonus activ – acesta poate plasa un singur bilet pe un eveniment anume. Acest criteriu se aplică indiferent dacă este vorba despre un bilet simplu, multiplu sau cu sistem.

Detalii despre codul Bonusului de Bun Venit Conticazino

Este necesar să fie introdus codul bonus PARIURI50 pentru ca utilizatorul să beneficieze de Bonusul de Bun Venit din partea Conticazino.

Ce faci în situația în care la momentul depunerii nu ai completat codul bonus?  

Contactezi prin intermediul unei solicitări scrise suport@conticazino.ro – iar acesta va fi creditat de echipa de suport Conticazino.

Cerințe de rulaj – Bonus de Bun Venit Conticazino

 • Pentru a fi disponibile la retragere Conticazino, fondurile bonus acestea necesită rulare.
 • Factorul de rulaj este de 5x aplicat bonus + depunere
 • Pentru calculul rulajului vor fi luate în considerare strict biletele la pariuri sportive (prematch sau live)  – cu o cotă minimă pe eveniment de 1.60. Biletele plasate pot fi atât single, cât și multiple. Am scris despre oferta de sport a operatorului într-un articol special.
 • Valoarea maximă ce poate contribui în cadrul rulajului va fi 100% din valoarea pariului.
 • Miza maximă ce este acceptată în cazul fiecărui pariu în parte este de 50 RON.
 • De la momentul activării bonusului – jucătorul are la dispoziție 14 zile pentru a completa cerințele de rulaj. Odată ce acest termen a expirat – orice sumă rămasă din bonus este automat anulată.
 • Acest Bonus de Bun Venit Conticazino este disponibil doar în secțiunea Sport. Sum depusă trebuie folosită, dar și rulajul îndeplinit – doar în cadrul acestei secțiuni.
 • Dacă este solicitată o retragere înaintea respectării condițiilor de rulaj pentru Bonusul de Bun Venit Conticazino – câștigurile provenite din utilizarea bonusului + bonusul se anulează.
 • Un singur bonus activ poate fi activat în același timp. În situația în care ai deja un bonus activ în cont – trebuie completată mai întâi cerința de rulaj pentru acesta. În caz contrar, bonusul/câștigurile de pe urma bonusului se anulează.

Concluzii

Ia în considerare toate condițiile și cerințele menționate în articol și începe aventura Conticazino! Revendică până la 300 RON din acest Bonus de Bun Venit Conticazino plasând pariuri în secțiunea Sport a platformei. Nu uita de codul bonus PARIURI50 necesar pentru a profita de bonus. Apasă pe butonul de mai jos – „Vreau Bonusul” – pentru a putea beneficia de promoția Conticazino.

Nu uita nici de tot la Conticazino ai un bonus fără depunere de 50 free spins la verificarea contului, dar și un bonus cazino de până la 3000 RON sau un bonus casino live Conticazino! Punem la dispoziție mai multe bonusuri pentru tine, astfel poți intra oricând la secțiunea Oferte Cazino pentru a găsi bonusul tău ideal.

Verifică și secțiunea de Ponturi Pariuri pentru a beneficia de pronosticuri zilnice din lumea sportivă! Te așteptăm și cu opțiuni profitabile precum Cota 2 sau Biletul Zilei. Pentru un aer inspirațional proaspăt – haide pe grupul nostru de Telegram! Nu uita de pagina de Facebook BETuri – mereu pregătită să îți ofere inspirație!

conticazino pariuri
Profită de bonusul de bun venit pentru secțiunea sport de la Conticazino!
50% până la 300 RON
Cod bonus: PARIURI50

Profită de un bonus de bun venit pentru secțiunea sport din partea unui operatou nou, Conticazino!