oferta sport conticazino

Oferta sport Conticazino – Ce pariuri sportive poți plasa aici

Autor: Cristi Geiger
Ultimul update pe: martie 21, 2022
Rate this post

Oferta de Sport de la Conticazino se adresează tuturor clienţilor care au un cont deschis la această casă de pariuri.
Ce înseamnă de fapt oferta sport Conticazino? Acest lucru se referă la toate sporturile care există la casa de pariuri despre care vorbim astăzi. Conticazino este unul dintre cei mai noi operatori de pariuri sportive din România, dar are deja un site foarte bine pus la punct și ofertă sport conti online bogată.

Conti ofertă sport online România îți aduce o gamă largă de evenimente sportive din diferite competiții. Oferta sport Conticazino este dominată de fotbal, sportul pe care îl regăsim la toate casele de pariuri din România. Al doilea sport ca număr de evenimente pe zi este tenisul, fiind urmat de baschet, hochei, handbal, volei .

La capitolul sporturi din oferta Conticazino online poți să pariezi inclusiv pe pariuri live Conticazino. Pariuri sportive Conti Online se adresează tuturor clienților care accesează oferta sport Conti online, fiind o gamă largă de evenimente sportive.

Oferta sport Conticazino online

Pentru a înțelege mai bine oferta sport Conticazino online. Ți-am pregătit o listă cu toate competițiile sportive pe care pariezi la Conticazino.

 • Fotbal – Liga 1, Liga 2, Bundesliga, Premier League, Championship, Seria A, La
 • Liga, Ligue 1.
 • Tenis – Turnee de tenis din circuitele ATP, WTA, Challenger, ITF
 • Baschet – NBA, Euroligă, Serie A, Bundesliga sau campionatul Spaniei
 • Rugby
 • Handbal – Liga Campionilor, European League, dar și campionatele interne
 • Volei
 • MMA, Box
 • Formula 1
 • Curse de cai
 • Darts
 • Snooker
 • Tenis de masă

În această listă avem cele mai cunoscute sporturi pe care putem să pariem în oferta sport Conti online. La sporturi precum tenis, fotbal, baschet, handbal, volei, gama de pariere este una largă. La pariuri sportive Conticazino România vei putea paria pe echipa învingătoare, număr de goluri marcate, total puncte, total game-uri.

Pariuri antepost oferta sport Conticazino

În oferta sport Conti găsim și o serie de pariuri antepost, mai exact pariuri care se vor finaliza după o perioadă mai lungă de timp.

De exemplu în oferta sport Conti online găsim mai multe pariuri pe Liga Campionilor. Jucătorul care marchează cele mai multe goluri în această competiție etalon, echipele care ajung în finala Ligii Campionilor sau finalistele. Putem să pariem deja și pe echipa care se va impune la Campionatul European din 2024, dar doar dacă avem un cont deschis la pariuri sportive conti online România.

În oferta sporturi Conticazino online am găsit și o serie de pariuri interesante în Anglia. Cine va fi golgheterul sezonului? Ce echipă retrogradează din Premier League? Cine câștigă Premier League? Cine câștigă FA Cup? Care sunt echipele care termină în Top 4? Toate aceste pariuri au cote interesante la în oferta sport Conticazino.

Tot cu ajutorul pariuri sportive conti online România putem să pariem și pe câștigătorii de la cele patru turnee de Grand Slam la tenis. Simona Halep este a 3-a favorită la Roland Garros 2022.

În NBA poți să mizezi pe jucătorul care câștigă titlul de MVP sau pe cel mai bun debutant al sezonului. La capitolul echipe, poți să pariezi pe echipa câștigătoare, echipele care câștigă divizia sau pe tandemul de finaliste.

Pariuri live Conticazino

Pe lângă pariurile antepost și pariuri pre-match, în oferta Conticazino găsim și o serie de evenimente live. De exemplu, la pariuri live putem să pariem pe următorul gol în meci la fotbal sau cine câștigă următorul game la tenis.

Putem miza și pe echipa care câștigă punctul X la volei sau jucătorul care câștigă următorul frame la Snooker. Pariuri live Conticazino ne ajută să descoperim o gamă variată de pronosticuri și oferte.

Urmărește canalul de Telegram BETuri pentru extra inspirație!

Concluzii oferta sport Conticazino

Conticazino este un operator sportiv de jocuri de noroc care a apărut recent pe piața din România, dar care este un competitor desăvârșit. Echipa BETuri.ro a realizat mai multe articole despre procesul de înregistrare Conticazino sau depunere Conticazino. Am remarcat că la Conti poți să pariezi pe o gamă largă de evenimente sportive.

Cei de la Conticazino oferă și bonus la înregistrare, dar și alte oferte extrem de interesante pentru clienții noi. Poți deschide un cont la Conticazino pentru a fi la curent cu toate noutățile și pentru a paria pe cele mai tari evenimente sportive.

Acest operator de pariuri sportive are licență activă pe următorii zece ani și va fi cu siguranță un jucător important pe piața din România. Multă baftă la pariuri alături de Conticazino și BETuri.ro.