Biletul zilei: Manchester United vs Soutampton

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Manchester United - Soutampton
1
1.37
X
5.20
2
9.75

Premier League traersează cea mai așteptată perioadă a anului.Etapele se succed cu repeziciune iar suporterii așteaptă de la o zi la alta meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Astăzi în campionatul Angliei dar și în cele mai puternice întreceri din Europa avem meciuri foarte interesante. Din Premier League un meci care ne-a atras atenția și o să îl adăugăm pe biletul zilei  la pariuri este cel dintre Manchester United și Southampton. Niciuna dintre cele două formații u vine după o victorie astfel că vor avea o motivație în plus ă înceie anul într-o notă pozitivă.

Manchester United a fost surpriza neplăcută din Etapa de Boxing Day. Atunci elevii lui Jose Mourinho au obținut doar un rezultat de egalitate 2-2, contra celor de la Burnley. Astfel diavolii au două remize în ulimele două runde. Din principal urmăritoare a celor de la Mancester City, acum gazdele partidei de astăzi sunt în pericol de a pierde și poziția a doua a clasamentului. United mai are un singur punct avans față de cei de la Chelsea. Chiar dacă până acum trei partide meciurile de acasă reprezentau un atuu pentru diavoli, vedem că în aceste meciuri au obținut un singur success. Ținând cont de traseul marii rivale, Manchester City, pentru United, obiectivul este, putem spune poziția a doua a clasamentului. Biletul zilei la pariuri va merge pe o victorie a celor de la Manchester United pentru ultimul oc din acest an.

Soutampton poate spera să profite de forma foarte slabă a gazdelor d eastăzi. Sființii nu se afă într-o formă deloc bună și poate apărea un plusde motivație din partea lor. Oaspeții de astăzi de pe Old Traffod ocupă doa poziția a 14-a a clasamentului. În acest sezon ei au eușit să acumuleze numai 19 puncte, ceea ce este destul de puțin pentu obiectivele echipei. Ultimele cinci etape au fost unele foate dificile pentu sfinți. Pacă în aceatsă peioadă au uitat să câștige. În ultimele cinci runde au înregistrat doa două rezultate de egalitate și restul au fost înfrângeri. Biletul zilei poate fi o sursă impotantă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastă. Pariază cu noi pe biletul zilei și la sfâșitul unei peioade de timp mai lungi vei fi pe pofit.