Biletul zilei: Burnley vs Chelsea

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Burnley - Chelsea
1
4.39
X
3.55
2
1.96

Premier League continuă să ne ofere meciuri din ce în ce mai spectaculoase cu atât cu cât se apropie finalul de sezon. Într-o restanță din cadrul etapei cu numărul 31 Burnley va primi vizita celor de la Chelsea. Acest meci se anunță unul foarte dificil pentru ambele formații. Sezonul foarte bun și forma foarte bună a celor de la Burnley vor da piept cu valoarea celor de la Chelsea.  Cele două echipe sunt foarte aproape în clasamentși astfel meciul de astăzi este unul deschis oricărui rezultat. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei la pariuri oferit de Beturi.ro.

Burnley face un sezon de vis, așa cum nu prea sperau nici cei mai înfocați suporteri ai echipei. Gazdele partidie de astăzi ocupă poziția a șaptea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 52 de puncte. Ei sunt la doar două puncte în spatele celor de la Arsenal care ocupă ultimul loc de Cupă Europeană din Premier League. Forma de moment foarte bună a gazdelor îi face să aibe o șansă foarte mare pentru victorie, astăzi. Burnley are cinci victorii în ultimele cinci etape disputate fiind cea mai în formă echipă din campionatul Angliei. Burnley are și avantajul moral în fața, albaștriilor deoarece au reușit să câștige și meciul tur cu scorul de 3-2 chiar pe Stamford Bridge. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce pentru acest meci o cotă câștigătoare foarte mare.

Chelsea face un sezon mult sub așteptări, deoarece să nu uităm că este campioana sin Premier League din sezonul trecut. Cu 60 de puncte londonezii sunt pe poziția a cincea a clasamentului la opt puncte în spatele locurilor de UEFA Champions League. Cu doar o victorie în ultimele trei etape astăzi putem spune că sunt oligați la victorie dacă vor dori și în sezonul viitor în UEFA Champions League. Ampadu, Drinkwater și David Luiz sunt absenții pe care Antonio Conte nu se va putea baza în acest meci. Hazard și Morata sunt principalele guri de tun ale echipei pentru acest meci. Pariază și câștigă cu biletul zilei în fiecare zi pe meciurile oferite zilnic de Beturi.ro. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră, de specialiști în fotbal.