Biletul zilei: Arsenal L vs Chelsea L

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Arsenal - Chelsea
1
2,88
X
3.45
2
2.58

Meciurile din Premier League continuă cu partide din ce în ce mai interesante. În această seară avem programat un meic ce nu trebuie ratat de către niciun spectator al fotbalului britanic. Derby-ul Londrei va aduce la centru ce stadionul Emirates pe Arsenal și Chelsea. Ambele formații au nevoie de puncte, victorie, în această seară pentru a mai face un pas spre îndeplinirea obiectivului pentru acest sezon. Formaiile sunt despărțite d eșapte puncte în clasament, dar suntem siguri că într-un astfel de meci nu vor juca pozițiile din clasament. Biletul zile la pariuri sportive online ne poate aduce un profit important de pe urma acestei partide foarte interesnate din Premier League.

Arsenal, până în acest moment nu are un sezon așa cum își dorește. Tunarii ocupă doar poziția a șasea a clasamentului cu 38 de puncte acumulate până în acest moment. Chiar dacă în ultimele cinci etape nu au simțit gustul înfrângerii, elevii lui Arsene Wenger au înregistrat trei rezulate de egalitate ceea ce este destul de mult pentru o echipă cu pretenții la BIG 4. Pe teren propriu chiar dacă au opt victorii din zece meciuri, cei doi pași greșii de acasă au venit în ultimele trei runde. Arsenal va da totul astăzi pentru a păstra șanse la pozițiile de Champions League. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va duce o cotă destul de mare pentru acest meci.

Chelsea vine după o perioadă foarte bună atât din punct de bedere al rezultatelor cât și din punct de vedere al jocului. Albaștrii ocupă în acest moment poziția a treia a podiumui dar în cazul unui success vor urca pe locul secund.  În ultimele cinci meciuri elevii lui Antonio Conte au înregistrat patru victorii și un singur rezultat de egalitate. Chiar dacă au doar două victorii în ultimele cinci meciuri jucate în deplasare cei de la Chelsea au o șansă mare astăzi la cele trei puncte ținând cont de forma pe care o traversează. În ultimele jocuri directe dintre cele două formații victoriile au fost împărțite astfel că ne putem aștepta la orice de la acest meci. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Chelsea dar recomandarea noastră este să mizați o sumă mai mică deoarece este un meci deschis oricărui rezultat. Pariază și câștigă cu noi la biletul zilei în fiecare zi.