6 ponturi pentru pariuri live

Nu a trecut prea mult timp de când pariurile pe un eveniment încetau în momentul în care un meci începea. Sigur ați auzit oameni povestind despre cum au ratat un câștig mare pentru că nu au apucat să parieze pe un anumit eveniment. În acea vreme, dacă puneai un bilet trebuia să stai, să privești tot meciul până se termină și abia apoi să-ți iei câștigurile. Desigur că în timp ce urmăreai meciurile, puteai să faci o predicție despre cum se va termina evenimentul însă nimeni nu ți-ar fi acceptat un pariu în acel moment pentru că nicio casă nu avea tehnologia necesară să proceseze altceva înafara de pariurile standard, dinaintea meciurilor. Toate acestea s-au schimbat odată cu casele de pariuri live.

Ce înțelegem prin pariuri live?

Pariurile live sunt acele pariuri ce ne dau posibilitatea să pariem în timp real, în timp ce evenimentele sunt în desfășurare. Noile tehnologii ne dau posibilitatea să plasăm astfel de pariuri în timp real și să ne încasăm câștigurile chiar înainte ca partida să se termine, asta dacă pariul îndeplinește toate condițiile necesare.

Cotele la pariuri live sunt într-o continuă schimbare în funcție de evoluția evenimentului. Această nouă metodă de pariere nu numai că face activitatea mai plăcută dar ne oferă și noi posibilități de pariere ce ne pot aduce profituri mari. Vă vom da câteva sfaturi prin care puteți să profități de pariurile live și să faceți profit.

Faceți-vă temele!

Diferența la pariurile live este că totul se desfășoară la o scară mult mai rapidă și aici sunt mai mulți factori de analizat. Pentru început ar trebui să vă familiarizați cu câteva strategii de pariere live și să incetegeti că aici totul ține de cote!

Pariorii de succes își alcătuiesc un calendar în care își marchează evenimentele viitoare, în care au foarte mare încredere atunci când vine vorba de prezicerea rezultatului.

Fiți activi!

Internetul face să fie mai ușor ca niciodată să poți să pariezi pe orice eveniment de oricunde și oricând și să verifici rezultatele mai târziu. Această abordare nu merge însă și la pariuri live.

Vei avea nevoie să aloci cât mai mult timp posibil fiecărui eveniment pentru a-ți crește șansele de câștig. Fie că va uitați la un meci de pe stadion sau la tv, asigurați-vă că aveți starea necesară pentru a vă putea concentra. Dacă mintea voastră este ocupată cu altceva cum ar fii câteva beri, vorbitul cu prietenii sau alte activități care să vă distragă de la evenimentul sportiv, aveți sansă să faceți o greșeală comună a pariorilor și să pierdeți bani buni!

Învățați să identificați momentele de „avant”

Mementele de avant ale echipelor au avut mereu un rol important în determinarea cotelor la pariuri live. Însă acestea se obișnuiau să se măsoare de-alungul unui întreg sezon. Spre exemplu, un jucător sau o echipa care preia conducerea are mai multe șanse să îi crească  încrederea de sine și să profite de atmosfera creeată de suporterii mulțumiți! Asta face victoria echipei chiar și mai favorabilă. Iar în contradictoriu, o seria de înfrângeri poate demoraliză jucătorii și astfel să le scadă performanță.

Acuma că avem la dispoziție pariurile live, avântul se poate calcula chiar și în cadrul unui singur eveniment. Spre exemplu atunci când o echipă înscrie un gol în începutul meciului sau un jucător cheie este accidentat. Pariorii de succes au un talent aparte la a vedea micile detalii ce determina un moment de avent al unei echipe. Faptul că  acesta este sesizat mai devreme decât casa de pariuri live, asigură faptul că putem profita de o cota mai mare.

Urmăriți pariurile speciale la pariuri live

Înainte de începerea unui eveniment este comun să se parieza pe rezultat, scor sau ce jucător va marca. Pariatul pe câte cornere vor fi sau câte cartonașe se vor acordă pare inutil, nu? Acestea sunt un factor important care fac pariurile live atât de antrenante. În timp ce pariezi live, sunt o mulțime de factori aditionali pe care îi puteți prezice și pe care puteți paria.

Numărul de cornere poate crește atunci când o echipă atacă foarte mult la poarta echipei adverse sau un număr mare de cartonașe se pot da atunci când un eveniment devine mai tensionat sau miza lui crește!

Dacă înțelegeți aceșți factori din evoluția evenimentului, ei vă vor da un avantaj în fața casei de pariuri live, așa că profități de astfel de avantaje ori de câte ori puteți!

Pariati de favoriți… atunci când ei pierd!

Aceast aeste o altă strategie la pariuri live pe care o puteți aborda, o strategie folosită de foarte mulți pariori de succes!

Această strategie implică momentele de avant ale echipelor favorite atunci când ele sunt în dezavantaj, conduse de oponenți.

Ar putea suna puțîn nebunesc să pariezi pe o echipă care este condusă în timpul partidei dar aici este locul în care puteți face cei mai mulți bani! Spre exemplu în tennis, atunci când favoritul pierde primul set, cotele vor fii reajustate iar dacă pariem pe victoria favoritului când e condus putem profita de o cota foarte mare!

Controlează-ți cheltuielile!

Este foarte important ca pariorii să țină cont de câți bani au pariat și care sunt limitele lor. Această regulă trebuie aplicată în mod special la pariuri sportive live din moment ce ritmul de pariere este mult mai rapid la pariuri live și posibilitățile de pariere par nelimitate.

Ideal este să va setați o sumă de bani pe care o aveți disponibilă pentru pariere. Din acea suma de bani este ideal să pariati între 3% – 5% pe fiecare eveniment sau bilet pentru a avea un management al banilor mai bun.

Indiferent de ce reguli decideți să respectați, important este să pariati responsabil și niciodată să nu pariati mai mulți bani decât sunteți pregătit să pierdeți. Deasemenea este recomandat să începeți cu o suma mai mică din moment ce site-urile de pariuri live pot fii foarte copleșitoare la început, datorită schimbărilor rapide de cote și alte elemente ce țin de stabilirea cotelor diferitelor tipuri de pariuri.