UEFA Europa League: Standard Liege vs Sevilla

Recomandarea noastră: 2

UEFA Europa League, Standard Liege, Sevilla
Standard Liege - Sevilla
1
4.50
X
4.05
2
1.72

După spectacolul din serile trecute din UEFA Champions League, ne așteaptă o nouă seară de fotbal spectacol dar din UEFA Europa League. Sunt programate foarte multe partide astăzi dar noi am ales să vi le prezenăm doar pe cele mai interesante. Unul dintre aestea este duelul dintre Standard Liege vs Sevilla. Acest meci se va desfășura în cadrul grupei J din care mai fac parte Krasnodar și Akhisar Belediye. Acest meci poate fi unul decisive în lupta pentru calificare în primăvara europeană. Ne așteptăm la un meci foarte spectaculos deoarece meciul tur disputat în Spania s-a încheiat cu scorul de 5-1 pentru cei de la Sevilla. Pentru un câștig din ce în ce mai mare trebuie să ai o bună strategie pariuri.

Meci de calificare Standard Liege vs Sevilla

Standard Liege trebuie să învingă astăzi pentru a mai spera la calificarea în primăvara europeană a UEFA Europa League. Belgienii ocupă poziția a treia a grupei după ce au reușit să acumuleze doar 6 puncte. Ambele victorii au fost obținute cu scorul de 2-1 în fața celor de la Krasnodar și Akhisar Belediye. Va fi foarte interesant să vedme evoluția internaționalului român Răzvan Marin în acest joc foarte important. Adoptă o strategie pariuri și o să câștigi.

Sevilla pornește cu prima șansă în acest meci. Andaluzii se vor putea mulțumi și cu un rezultat de egalitate în economia calificării dar cu siguranță ei vor adopta acest meci la victorie. Oaspeții partidei de astăzi ocupă poziția a doua a grupei dar sunt la egalitate de puncte, 9, cu cei de la Krasnodar. Sevilla trece printr-o formă foarte bună deoarece ei ocupă prima poziție în Primera Division. Gonalons și Gomez sunt singurii absenți din tabăra oaspeților pentru meciul de astăzi. Andaluzii au o serie de 7 meciuri în care nu au suferit nici o înfrângere în toate competițiile și astfel această serie se poate prelungi și după meciul de astăzi.

Standard Liege vs Sevilla este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei zile din UEFA Europa League. La finalul celor 90 de minute vom miza pe o victorie a oaspeților. Ținând cont că se vor întâlni două echipe cu ofensive puternice putem miza pe faptul că ambele echipe vor marca. Acest pont ne va aduce o cotă de 1.70. Peste 2,5 goluri, pariu care are șanse foarte mari de reușită ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază cu noi.