UEFA Europa League: Sporting vs Villareal

După spectacolul din EUFA Champions League de serile trecute ne aşteaptă o nouă seară plină de fotbal. Şaisprezecimile de finală ale UEFA Europa League ne aduc multe meciuri foarte spectaculoase de pe urma cărora să câştigăm la pariuri.  Sporting vs Villareal este unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei seri dar şi unul dintre cele mai sigure în opinia celor mai buni pariori de pe Beturi.ro. Sporting are un moral mai bun în timp ce oaspeţii de la Villareal sunt într-o formă deosebit de slabă. Cotele oferite de casele de pariuri pentru acest meci sunt unele foarte interesante.

Câştig cu Sporting vs Villareal

Sporting porneşte din postura de mare favorită în acest meci în opinia noastră. Portughezii au terminat pe poziţia a doua grupa din care au mai făcut parte Arsenal, Vorskla şi Qarabag. Sporting vine după o victorie cu scorul de 3-1 contra celor de la Feirense în campionatul Portugaliei. În Primeira Liga, gazdele partidei de astăzi ocupă doar poziţia a patra fiind la o distanţă destul de mare faţă de primele clasate. Chiar dacă are o singură victorie în ultimele 4 meciuri credem că Sporting va profita de avantajul terenului propriu pentru a câştiga. Mergi pe mâna celor mai buni pariori şi o să realizezi venituri suplimentare.

Villareal este o echipe de nereconscut în acest sezon. În La Liga oaspeţii partidei de astăzi ocupă poziţia a 19-a şi este ameninţată cu retrogradarea. Cei de la Villareal au ajuns în această fază a competiţiei după ce au câştigat grupa din care au mai făcut parte Rapid Viena, Rangers şi Sparta Moscova. Noi credem că opţiunea celor de la Villareal pentru acest sezon este evitarea retrogradării din La Liga şi astfel nu se vor concentra pe meciurile din UEFA Europa League. Submarinul galben a ajuns la 10 meciuri fără victorie. Ultima victorie a oaspeţilor în toate competiţiile a fost contra celor de la Sparta Moscova în ultima etapă a grupelor.

Sporting vs Villareal ne va aduce o cotă de 2.18 pentru o victorie a celor de la Sporting. În opinia noastră această cotă are şanse foarte mari să fie una câştigătoare. Un alt pariu de luat în calcul este cel conform căruia doar una dintre cele două adversare din acest meci va reuşi să marcheze. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80. Pariază în fiecare zi alături de cei mai buni pariori şi pe termen lung o să ai profit.