UEFA Europa League: Napoli vs Red Bull Salzburg

După surprizele care au fost în această săptămână în UEFA Champions League, ne dăm seama că în fitbal este posibil orice. În această seară vor debuta sferturile de finală din UEFA Europa League. Această competiţie ne pregăteşte meciuri deosebit de interesante. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale acestei seri se va disputa pe San Paolo, acolo unde Napoli va primi vizita celor de la Red Bull Salzburg. Aceasta este prima confruntare directa dintre cele două formaţii, astfel că nu ne putem creea o părere după meciurile directe. Cele mai bune ponturi pariuri fotbal sunt zi de zi pe site-ul Beturi.ro.

Fotbal spectacol în Napoli vs Red Bull Salzburg

Napoli este văzută ca fiind una dintre favorite pentru câştigarea UEFA Europa League. Astfel credem că napoletanii nu pot avea probleme în această dublă manşă dar trebuie să obţină astăzi un rezultat pozitiv. În şaisprezecimile de finală, gazdele partidei de astăzi au eliminat pe FC Zurich cu scorul de 5-1 la general. În ultima etapă din Serie A, Napoli a fost învinsă cu scorul de 2-1 de către cei de al Juventus. Astfel au pierdut orice speranţă la titlu. Napoli îşi poate salva sezonul în cazul unui traseu foarte lung în această competiţie. Ponturi pariuri fotbal te pot duce spre un câştig consistent.

Red Bull Salzburg trebuie să obţină un rezultat pozitiv pentru a spera la calificare în meciul retur de pe teren propriu. În şaisprezecimi, cei de la Salzburg au trecut de Brugge cu scorul de 6-1 la general. În campionatul Austriei, oaspeţii partidei de astăzi sunt pe prima poziţie având un avans foarte mare. Singurul absent pentru cei de la Salzburg este Pongracic, dar credem că austriecii nu vor avea probleme în alcătuirea primului 11. Napoli vs Red Bull Salzburg se anunţă o partidă foarte disputată şi de pe urma căreia să reuşim să câştigăm la pariuri. Victoria celor de la Napoli ne va aduce o cotă de 1.57. Chiar dacă nu este o cotă foarte mare, ei au prima şansă la calificare şi astfel trebuie să obţină o victorie astăzi. Napoli este o echipă foarte puternică mai ales atunci când evoluează pe teren propriu. Vom paria pa faptul că se vor impune la cel puţin două goluri diferenţă, pentru a beneficia de o cotă de 2.20. Peste 2,5 goluri la o cotă de 1.80 este un pariu ce în opinia noastră nu ar trebui ratat.