UEFA Europa League: Chelsea vs Arsenal

Mai sunt doar câteva ore până la finala UEFA Europa League de la Baku, iar tensiunea este în creştere cu cât ne apropiem de primul fluier al partidei. Chelsea vs Arsenal este deschis oricărui rezultat deoarece se va disputa cu trofeul pe masă. Această finală ne va aduce şi unele premiere: va fi primul meci din UEFA Europa League în care se va folosi sistemul VAR. Dacă finala  va ajunge în prelungiri cele două formaţii vor beneficia de o schimbare în plus. Adversarele de astăzi şi-au împărţit victoriile în acest sezon, în cele două dueluri directe. Pariază şi câştigă alături de noi cu biletul zilei.

Finala Chelsea vs Arsenal

Chelsea pare a avea un uşor avantaj. Hazard dar şi Sarri despre care se vorbeşte că vor pleca, vor dori să se despartă cu un trofeu de albaştrii. Pâna la această finală, elevii lui sarri nu au avut un traseu foarte dificil. Ei au eliminat pe Malmo, Dynamo Kiev, Sparta Praga şi în faza semifinalelor pe cei de la Eintracht Frankfurt, în urma loviturilor de departajare. Pedro care a câştigat de trei ori UEFA Champions League cu Barcelona a declarat că îşi doreşte şi un trofeu al UEFA Europa League. Loftus-Cheek şi Kante vor fi principalii absenţi ai albaştriilor. Biletul zilei ne aduce profit.

Arsenal are un motiv în plus să îşi dorească trofeul UEFA Europa League deoarece au încheiat sezonul din  Premier League doar pe poziţia a 5-a şi prezenţa lor în UEFA Champions League depinde de acest meci. Unaz Emery este specialistul UEFA Europa League deoarece el a mai câştigat acest trofeu cu cei de la Sevilla. Pâna la această finală, tunarii au eliminat pe Bate, Rennes, Napoli şi Valencia. Dacă Arsenal va reuşi să câştige acest meci, Anglia va avea sezonul viitor 5 echipe în UEFA Champions League. Mkhitaryan, Ramsey, Holding şi Bellerin nu vor putea fi folosiţi în partida din această seară.

Chelsea vs Arsenal se anunţă a fi un meci foarte echilibrat şi nu trebuie să excludem nici prelungirile. Forşa ofensiva a celor două formaţii ne poate duce la un pont conform căruia ambele echipe vor reuşi să marcheze. GG la o cotă de 1.80 pare a fi un pariu foarte bun. Peste 9,5 şuturi pe spaţiul porţii la o cotă de 1.90 este un pariu avantajos. Ambele echipe se bazează pe jocul ofensiv. Numărul de cornere este rezultatul unui joc ofensiv astefl că noi am ales să megem pe faptul că se vor executa peste 9,5 cornere. Pariază cu noi.