UEFA Europa League: Celtic vs Red Bull Salzburg

Recomandarea noastră: 1

UEFA Europa League, Celti, Red, Bull Salzburg
Celtic - Red Bull Salzburg
1
2.60
X
3.25
2
2.80

După spectacolul din UEFA Champios League a venit rândul echipelor din UEFA Europa League să se lupte pentru ultimele locuri ce asigură calificarea în primăvara europeană. Pentru astăzi am selectat o serie de meciuri care în opinia noastră sunt cele mai importante partide. Unul dintre cele mai inetersante meciuri ale serii este întâlnirea dintre Celtic vs Red Bull Salzburg. Acest meci se va disputa în cadrul grupei B din care mai fac parte Red Bull Leipzig și Rosenborg. Salzburg este deja calificată dar lupta este deschisă între Celtic și Leipzig pentru poziția a doua. Meciul tur dintre cele două formații a fost câștigat clar de cei de la Salzburg cu scorul de 3-1. Cele mai bune case de pariuri le găsești peBeturi.ro.

Lupta pentru calificare Celtic vs Red Bull Salzburg

Celtic pornește din postura de favorită la poziția a doua a clasamentului. Scoțienii au acumulat până în acest moment 9 puncte avâd cu trei mai multe decât cei de laRed Bull Leipzig. Pentru Celtic ar fi de ajuns și un rezultat de egalitate dar credem că ei nu or allege să trăiască periculos în această partidă. În ultima perioadă traversează o formă destul de bună. Au ajuns la 10 meciuri fără înfrângere în ultimele 10 partide disputate în toate competițiile. Acest lucru ne arată că pot spera la o victorie astăzi. Pariază alături de noi la cele mai bune case de pariuri.

Red Bull Salzburg este deja calificată în șaisprezecimile de finală ale UEFA Europa League. Oaspeții partidei de astăziau mers perfect în această grupă. Ei au acumulat cinci victorii în tot atâtea meciuri și astfel sunt câștigătorii grupei. Cu o victorie astăzi îi pot ajuta și pe cei de la Leipzig, deoarece ambele echipe sunt finanțate de același patron. Oaspeții vor avea trei jucători absenți pentru acest meci dar e așteptăm ca ei să facă o partidă destul de bună în condițiile în care vor evolua fără prosiune.

Meciul dintre Celtic vs Red Bull Salzburg se anunță a fi o partidă foarte interesantă. Cu siguranță suporterii celor de la Celtic vor încerca să își împingă faoriții spre victorie. Ne așteptăm la o presiune din partea celor de la Celtic. Vom paria că gazdele or avea peste 5,5 cornere în acest meci. Noi,la finalul celor 90 de minute pariem că cei de la Celtic se or impune. Cota pentru acest pont este una destul de avantajoasă,de 2.60. Pariază cu noi.