UEFA Europa League: Arsenal vs Napoli

Capul de afiş al sferturilor din UEFA Europa League este meciul dintre Arsenal vs Napoli. Acest meci putea oricând să fie o finală. Adversarele de astăzi sunt două dintre cele mai puternice echipe aflate în competiţie. Obiectivul lor este câştigarea competiţiei, trofeu cu care îşi vor putea salva sezonul. Cele două formaţii nu s-au mai întâlnit de aproximativ 6 ani într-un meci direct astfel că partida din această seară va fi deschisă oricărui rezultat. Fluierul de start al partidei va fi de la ora 22:00 şi se va disputa pe Emirates Stadium. Pariază zi de zi alături de noi pe cele mai bune ponturi fotbal.

Spectacol în Arsenal vs Napoli

Arsenal este una dintre favoritele la acest trofeu. Ţinând cont că în Premier League nu fac un sezon foarte bun, ei pot obţine participarea în UEFA Champions League, câştigând această competiţie. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei cei de la Arsenal au eliminat pe BATE şi pe Rennes. În ambele meciuri disputate acasă au învins cu scorul de 3-0. În Premier League, tunarii sunt pe poziţia  a 5-a a clasamentului. Bellerin, Welbeck şi holding nu vor putea fi folosiţi în partida de astăzi. Câştigă cu ponturi fotbal de pe Beturi.ro.

Napoli este o echipă mai odihnită, ce abordează meciurile din Serie A fără presiune. În campionatul Italiei, oaspeţii partidie de astăzi sunt pe poziţia a 2-a a clasamentului. În ultimele 2 partidei din Serie A, ei au obţinut un singur punct. Pentru a ajunge în această fază a competiţiei, cei de la Napoli au eliminat pe Zurich şi Salzburg. Pentru partida din această seară, napoletanii nu se vor putea baza pe Albiol, ce poate fi o absenţă foarte importantă în angrenajul echipei. Suporterii oaspeţilor aşteaptă pentru acest meci foarte multe de la Milik.

Arsenal vs Napoli este un meci ce nu îl putem rata. Ţinând cont că acest meci se va diputa pe Emirates şi Arsenal este o echipă foarte puternică acasă vom miza pe o victorie a celor de la Arsenal. Acest pariu ne va aduce o cotă de 2.30. Ambele echipe au ofensive foarte puternice astfel că sunt şanse foarte mari în opinia noastră să vedem un GG la o cotă de 1.70. Peste 2,5 goluri cu cota de 1.80 este un alt pariu pe care nu trebuie să îl ratăm. Pariază alături de noi zi de zi şi o să câştigi.