UEFA Champions League: Tottenham vs Manchester City

Capul de afiş al acestei seri din UEFA Champions League este duelul dintre Tottenham vs Manchester City. Este o dublă cu fotbal 100% englez. Chiar dacă City este favorită la calificare putem spune că jocul de astăzi este deschis oricărui rezultat. Cu un rezultat bun astăzi Tottenham poate întoarce soarta calificării. În partida din Premier League ce a avut loc, chiar pe acest stadion, cei de la City s-au impus cu scorul de 1-0. În ultima perioadă cele două formaţii traversează o formă total opusă dar când e vorba de un meci european totul este posibil. Pariază şi câştigă cu pronosticuri fotbal.

Spectacol în Tottenham vs Manchester City

Tottenham porneşte cu şansa a doua. Totuşi, ne aşteptăm ca ei să fie foarte moivaţi în condiţiile în care această competiţie e singura la care mai au şansa unui trofeu. În sferturile de finală, gazdele partidei de astăzi au trecut de Borussia Dortmund cu scorul de 4-0 la general. În Premier League, Tottenham a ajuns pe poziţia a 4-a deoarece a înregistrat o singură victorie în ultimele 5 runde. Lamela şi Dier nu vor putea fi folosiţi în acest mecide către Pochettino. Cele mai bune pronosticuri fotbal sunt pe Beturi.ro zi de zi.

Manchester City porneşte ca mare favorită la calificare. Ar fi o mare surpriză dacă cetăţenii nu ar reuşi calificarea. În optimile de finală, City a arătat că este o echipă foarte puternică trecând de cei de la Schalke cu scorul de 10-2 la general. Pentru partida de astăzi, Pep Guardiola nu va avea jucători foarte importanţi ce vor absenta. Cetăţenii vin după 8 victorii în ultimele opt partide disputate în toate competiţiile. Ne aştetăm ca să continue această serie şi după jocul de astăzi. City se află în cursă pentru un sezon de vis în care poate cuceri toate trofeele.

Tottenham vs Manchester City se anunţă a fi un meci foarte spectaculos. Victoria cetăţeniilor ne aduce o cotă de 1.90 care în opinia noastră are şanse foarte mari de a fi una câştigătoare. În acest meci putem merge şi pe numărul de goluri. Astefl că vom paria pe faptul că se vor marca peste 2,5 goluri, deoarece ambeele chipe au ofensive foate puternice. Acest pariu ne va aduce o cotă de 1.80.  GG la o cotă de 1.90 este un pariu ce nu trebuie ratat. Pariază cu noi şi pe termen lung o să ai profit.