UEFA Champions League: Tottenham vs Liverpool

Faţă în faţă cu istoria. Tottenham vs Liverpool este finala pe care foarte puţină lume o anticipa dar se anunţă una spectaculoasă. Primul fluier al finalei UEFA Champions League va fi la ora 22:00. Meciul se va juca la Madrid pe stadionul celor de la Atletico, Wanda Metropolitano. Arbitrul desemnat de UEFA pentru a împărţi dreptatea la acest meci este Damir Skomina. La fel ca şi UEFA Europa League, câştigată de Chelsea şi cea mai puternică întrecere intercluburi, este o afacere englezească. Cele două meciuri directe dintre Tottenham vs Liverpool din acest sezon au fost câştigate de cormorani cu scorul de 2-1. O să asistăm şi astăzi la acelaşi rezultat. Doar alături de noi poţi câştiga cu biletul zilei pentru finala UEFA Champions League.

Lupta finală: Tottenham vs Liverpool

Tottenham este văzută cu şansa a doua în acest meci dar la câte surprize a făcut în acest sezon este posibil orice. Din grupe s-au calificat deoarece Inter nu a învins pe PSV, echipă deja eliminată, în ultima etapă. Apoi au trecut clar de Dortmund pentru ca în sferturi să elimine pe Manchester City, după ce le-a fost anulat un gol în prelungiri cetăţenilor. Pentru Hotspur a urmat apoi thriller-ul contra celor de la Ajax când au marcat în ultima fază a meciului şi au ajuns în finală. Harry Kane a fost recuperat  pentru finală, dar şi de la  Moura se aşteaptă foarte multe.

Liverpool are de partea sa experienţa deoarece şi sezonul trecut au disputat finala dar au fost învinşi de Real Madrid cu scorul de 3-1. Elevii lui Klopp pot aduce pe Anfield al 6-a treofeu UEFA Champions League. Liverpool a ajuns şi ea dramatic în această finală. Să nu uităm că în grupe a fost nevoită să învingă în ultima etapă pe Napoli şi apoi returul contra Barcelonei, când nimeni nu le mai dădea nici o şansă. Neamţul Klopp a ajuns la cea de-a patra finală europeană. El a pierdut 2 finale UEFA Champions League cu Liverpool şi Dortmund dar şi finala UEFA Europa League de acum 2 ani.Singurul jucător important pe care nu se va putea baza Klopp este Naby Keita. Cuplul Salah-Mane este unul de la care se aşteaptă foarte multe azi.

Tottenham vs Liverpool ne aduce multe ponturi câştigătoare pentru biletul zilei. În primul rând vom paria pe faptul că cei de la Liverpool vor reuşi să se impună în 90 de minute. Pentru a se întâpla acest lucru ei au o cotă de 1.90. Un alt pariu de luat în calcul este cel referitor la numărul de şuturi pe spaşiul porţii. Vom paria la o cotă de 2.00 că se vor fi peste 9,5 şuturi pe spaţiul porţii. Liverpool este o echipă de posesie astfel că vom paria că vor avea o posesie de peste 56,5% la o cotă de 1.90. Pariază cu noi cu biletul zilei.