UEFA Champions League: Tottenham vs Inter

Recomandarea noastră: 1

UEFA Champions League, Tottenham, Inter
Tottenham - Inter
1
1.70
X
4.10
2
5.20

Pe Wembley se anunță spectacol în această seară din UEFA Champions League. Se va juca partida dintre Tottenham vs Inter. Meciul se anunță unul de totul sau nimic pentru cei de la Tottenham deoarece ei sunt obligați să câștige pentru a mai avea șanse la calificare. Meciul tur a fost unul deosebit de interesant în care cei de la Inter au întors scorul în ultimele cinci minute de joc și astfel s-au impus cu scorul de 2-1. Din această grupă mai fac parte Barcelona care este deja calificată și PSV. În cadrul acestui articol puteți citi sfaturile noastre dar și cele mai avantajoase pronosticuri pentru acest meci. Strategie meciuri fotbal ne va putea aduce un câștig destul de mare pentru astăzi.

Meci decisiv pentru calificare Tottenham vs Inter

Tottenham trebuie să se impună astăzi. Putem spune că Hotspur are puțin noroc deoarece acest meci o găsește într-o formă de zile mari. Ei vin după cinci victorii în ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile. În ultimul meci, dispuatt în Premier League au pbținut un succes contra celor de la Chelsea cu scorul de 3-1 după un joc foarte bun al elevilor lui Pochettino. Pentru acest meci gazdele au unii jucători foarte importanți indisponibili. Este vorbe despre Wanyama, Sanchez, Janssen și Dembele. Strategie meciuri fotbal ne va aduce pentru acest joc o cotă de 1.70.

Inter pornește cu a doua șansă în acest meci dar este favorită la calificarea mai departe în UEFA Champions League. Ei au acumulat 7 puncte, cu trei mai multe decât adversarii de astăzi. Nerazurri vin după trei puncte obținute în ultima etapă din Serie contra celor de la Frosinone. Vrsaljko și Dalbert sunt absenții oaspeților pentru partida de astăzi. Speranțele italienilor stau în Mauro Icardi care în competițiile europene se află într-o formă foarte bună. Ne așteptăm ca cei de la Inter să se apere mai mult și să încerce să lovească pe contraatac.

Partida dintre Tottenham vs Inter este una dintre cele mai interesante ale acestei seri. Ne așteptăm la un joc foarte echilibrat în care să se impună cei de la Tottenham deoarec ofensiva condusă de Kane este una foarte puternică. Putem profita de cotele oferite de casele de pariuri și să pariem pe faptul că ambele echipe vor reuși să marcheze la o cotă de 1.70. Un gol marcat de Icardi ne aduce o cotă de 3.00 care este destul de avantajoasă în opinia noastră. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă.