UEFA Champions League: AS Roma vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

UEFA Champions League, AS Roma, Real Madrid
AS Roma - Real Madrid
1
3.55
X
3.85
2
2.08

Capul de afiș al acestei seri din UEFA Champions League este un meci ce sezonul trecut putea fi finala acestei competiții. Pe Stadio Olimpico, AS Roma vs Real Madrid vor încerca să lupte pentru cele trei puncte puse în joc. Ambele echipe sunt în criză și acest meci poate fi ca o gură de oxigen pentru echipa care va reuși să învingă astăzi. Cele două formații fac parte din grupa G. Ele sunt pe primele două poziții ale clasamentului și par a fi desprinse. Astfel că putem privi acest meci și ca pe o finală a grupei.Din această grupă mai fac parte echipele CSKA Moscova și Viktoria Plzen. O buna strategie meciuri fotbal ne poate duce spre un câștig garantat.

Derby-ul zilei AS Roma vs Real Madrid

AS Roma are avantajul de a evolua în fața propriilor fani. În meciul tur au suferit o înfrângere drastic, cu scorul de 3-0. Astfel pentru romani acest meci poate fi privit ca o revanșă. După acel joc au urmat trei meciuri în care cei de la AS Roma au reușit să se impună. Pe teren propriu au un bilanț perfect. Din două partide au obținut două victorii și nu au primit nici un gol reușind să marcheze 8. Gazdele partidei de astăzi vin după o înfrângere în Serie A contra celor de la Udinese. Strategie meciuri fotbal ne va aduce un câștig important astăzi.

Real Madrid se află în criză chiar dacă nu sunt compromise obiectivele lor pentru acest sezon. În această grupă ei au acumulat 9 puncte dar jocul lor nu arată deloc bine. Când lucrurile păreau cî au revenit pe un făgaș normal a venit înfrângerea din La Liga contra celor de la Eibar cu scorul de 3-0. Pentru acest meci madrilenii nu se vor putea baza pe Casemiro, Nacho și Odriozola. Doar cu o victorie astăzi cei de la Real își pot reface moralul dar îi așteaptă un meci foarte dificil.

Meciul dintre AS Roma vs Real Madrid se anunță a fi unul foarte dificil pentru ambele formații. În opinia noastră cei de la AS Roma pornesc cu prima șansă din cauza faptului că evoluează în fața propriilor suporteri. Vom paria șii pe faptul că ambele echipe vor reuși să marcheze. GG are o cotă de 1.78. În opinia noastră este un ace nu ar trebui ratată de nici un parior. Cotele propuse de noi sunt de la Fortuna. Pariază cu noi.