UEFA Champions League: PSG vs Liverpool

Recomandarea noastră: 1

UEFA Champions League, PSG, Liverpool
PSG - Liverpool
1
2.10
X
3.95
2
3.40

Meci cât o finală. PSG vs Liverpool este capul de afiș al acestei etape din UEFA Champions League. Miza calificării în optimile de finală ale UEFA Champions League este una foarte mare iar ambele echipe ar face totul pentru a ajunge acolo. Cele două formații fac parte din Cea mai dificilă grupă, grupa C din care mai fac parte Napoli și Steaua Roșie Belgrad. Meciul tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 3-2 în favoarea cormoranilor. Înaintea acestei etape putem spune că toate echipele mai au șanse la calificare și mai adăugăm faptul că cei de la Steaua Roșie Belgrad au încurcat calculele alestei grupe. Cine va pierde astăzi va mai avea șanse foate mici la calificare mai departe în UEFA Champions League. Adoptă o strategie pariuri de pe site-ul Beturi.ro și o să ai de câștigat.

Derby-ul zilei PSG vs Liverpool

PSG poate părăsi competiția încă din faza grupelor ceea ce ar fi o mare lovitură. În acest moment ei ocupă poziția a treia clasamentului după ce au acumulat 5 puncte. După înfrângerea de pe Anfield a urmat o victorie contra celor de la Steaua Roșie Belgrad și două rezultate de egalitate contra celor de la Napoli. Dacă vor pierde astăzi francezii vor fi eliminați în condițiile în care Napoli îi va învinge pe sârbi. Chiar dacă domină competiția internă vedem că ei au probleme pe plan european. Putem spune că acest meci este unul de totul sau nimic pentri parizieni. Cea mai bună strategie pariuri este pe Beturi.ro.

Liverpool părea că nu va avea emoții la calificare după cum a început grupa. Cormoranii au obținut două victorii în trei etape în fața celor de la PSG și Steaua Roșie Belgrad. Au pierdut în deplasare la Napoli pentru ca în ultima etapă să vină șocul. Au pierdut cu scorul de 2-0 la Belgrad și astfel le-au scăzut foarte mult șansele la calificare. În cele două meciuri din deplasare din UEFA Champions League nu au marcat nici un gol așa că astăzi se anunță un meci foarte dificil pentru elevii lui Jurgen Klopp.

PSG vs Liverpool este un meci care putea fi oricând o fianlă a acestei comeptiții. La finalul celor 90 de minute vom risca și vom paria pe o victorie a celor de la PSG. Credem că francezii sunt foarte puternici pe teren propriu și își vor trece astăzi în cont cele trei puncte. Putem paria la o cotă de 1.70 că ambele echipe vor marca și se vor înscrie peste 2,5 goluri în meci. Ține cont de sfaturile noastre și câștigă.